drusilia
Διάσημο μέλος
Αν όμως θέλετε μπορώ να σας βγάλω κι εγώ αντίτυπα εκεί που το έκανα, απλά πείτε μου πόσα και που να σας τα ταχυδρομίσω αν είστε εκτός.
Φέτος έγινε πολύ βιαστικά η δουλειά και δεν βρήκαμε τυπογραφείο να το τυπώσει, οπότε πήγα σε φωτοτυπείο που κάνει και εκτυπώσεις. Για αυτο και η εκτύπωση δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Πιστεύω του 2009 θα γίνει πιο οργανωμένα η δουλειά από όλες τις απόψεις.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φανη
Νεοφερμένο μέλος
μα τι μεγαλη επιτυχια το ημερολογιο ακομα και απριλη μηνα!!!το 2009 με ακομα περισσοτερες γατουλες!
drusilia
Διάσημο μέλος

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
drusilia
Διάσημο μέλος

Θα το βάλουμε μπρος και αυτο, γιατί όχι; Απλά πρέπει να βρούμε κάποια καλή τιμή ώστε να είναι προσιτά σε όλους.
Σε ευχαριστούμε πολύ και ό,τι άλλο σκεφτείς να μας το πεις!
moukelis
Επιφανές μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

θα τα εξετάσουμε όλα.
Εγώ πάντως θα κάνω τον Πάρη μου μπλουζάκι, έκλεισε!

moukelis
Επιφανές μέλος
Αλλιώς κι εμένα αυτό μου άρεσε περισσότερο.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Εκτός από μπλουζάκια,μπορούν να σας τυπώσουν φωτογραφίες από τις γατούλες σε οτιδήποτε:κούπες,μπρελόκ,στυλό,καπελάκια...Αν δε σας βγει οικονομική η ιδέα του T-shirt,δοκιμάστε με κάτι πιο μικρό,και με χρηστική αξία σε χαμηλότερη τιμή!![]()
Μπράβο moukelis και μένα μου αρέσουν οι ιδέες σου....και η κούπα να πίνουμε τον καφέ μας και το καπελάκι για τον ήλιο και όλα τα άλλα

ακόμα μπορείτε να κάνετε και ημερολόγια τσέπης, κάτι σαν ατζέντα να το έχουμε μαζί μας στην τσάντα

Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
RedCat
Διάσημο μέλος
βιβή, περιμενω πως και πως να σε δω με φωτό του πάρη στο μπλουζάκι σου...εγω να βαλω του Αλλαδίνου???

drusilia
Διάσημο μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Βιβή, πότε πάμε για φωτογράφιση;
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατί όχι? Πάντως εγώ βρίσκω έξοχη αυτή που έχεις στην υπογραφή σου!Νομίζω όμως, κι ελπίζω να συμφωνείτε όλοι, ότι στο εξώφυλλο του νέου ημερολογίου 2009 θα πρέπει να είναι η ... αγία! Εκείνη η πορτοκαλί μανούλα, η καλύτερη, βρε!!! Μαζί με όλα της τα νινάκια, πριν πάνε στις καινούργιες τους οικογένειες. Τι λέτε;
Βιβή, πότε πάμε για φωτογράφιση;
stellak
Διάσημο μέλος
Γιατί όχι? Πάντως εγώ βρίσκω έξοχη αυτή που έχεις στην υπογραφή σου!
Ο Νίνο και η Μέλη σε ευχαριστούν θερμά και σε ενημερώνουν ότι μισούν τα φώτα της δημοσιότητας!
Έλεγα, ξέρεις, αφού το Ημερολόγιο θα γίνει για το Κέντρο Γάτας να βάλουμε τα γατάκια που φιλοξενεί, οπότε η Μανταρίνα (συν τέκνοις) και κάποια άλλα σαν τον Αλλαντίν και τον Φρέντυ, ε, όπως και να το κάνουμε, είναι οι stars!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Για τη φωτο Νίνο-Μέλη το είπα από άποψη στυλ και αισθητικής της εικόνας. Θα μπορούσαν να είναι και άλλα γατούλια σε φωτογραφία με ανάλογο ύφος. Με λίγα λόγια η φωτογραφία αυτή και ως θέμα και ως αισθητική μου αρέσει πολύ. Μπράβο στη/στον φωτογράφο -και δευτερευόντως βέβαια στα μοντέλα.
-----------------------------------------------
drusilia
Διάσημο μέλος
Θα πάω σήμερα να τυπώσω 2 ημερολόγια που μου ζήτησαν.
Θέλει κανείς άλλος;

julia
Διακεκριμένο μέλος

Οτι θέλετε από κούπες , μπλουζάκια, πετσέτες, σtυλούς, από μπρελόκ, μέχρι αυτοκίνητα γιγαντοαφίσες, (να ντύσουμε και κάνα κτήριο!!!) ΕΓΩ!!!!
(μέχρι και τηλεοπτικό κάνω!!)

και μαζί με την Havana θα κάνουμε και το σωστό styling!!!!

έχω ονόματα τηλέφωνα κλπ κλπ....
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool