Ημερολόγιο 2008: Κτηνιατρικό κέντρο γάτας

Λοιπόν, στην αρχή του θέματος έχει λινκ για το αρχείο. Με το αρχείο αυτό αν πάει κάποιος σε φωτοτυπείο μπορούν να του το τυπώσουν.
Αν όμως θέλετε μπορώ να σας βγάλω κι εγώ αντίτυπα εκεί που το έκανα, απλά πείτε μου πόσα και που να σας τα ταχυδρομίσω αν είστε εκτός.

Φέτος έγινε πολύ βιαστικά η δουλειά και δεν βρήκαμε τυπογραφείο να το τυπώσει, οπότε πήγα σε φωτοτυπείο που κάνει και εκτυπώσεις. Για αυτο και η εκτύπωση δεν ήταν ό,τι καλύτερο. Πιστεύω του 2009 θα γίνει πιο οργανωμένα η δουλειά από όλες τις απόψεις. :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Drusilia ναι, μ' ενδιαφέρει! Πες μου πως σε βολεύει? Αν θέλεις να μου στείλεις αυτό που έχεις, ή ένα από αυτά που θα τυπώσετε μπορώ να στείλω τα χρήματα με ταχυδρομική επιταγή.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:D μα τι μεγαλη επιτυχια το ημερολογιο ακομα και απριλη μηνα!!!
το 2009 με ακομα περισσοτερες γατουλες!

Ναι, θα βάλουμε 14 μήνες να χωρέχουν όλες του χρόνου! :lol:

Μπορείτε να τυπώσετε και t-shirts (για μεγάλους και παιδιά) με γατούλες σε διάφορες εκφάνσεις. Θα γίνουν πιστεύω ανάρπαστα. Αλλά και άλλα πράγματα. Μόνο που αυτό θα επιβαρύνει κάποιον με διοικητικο-οικονομικά.

Ανιμα φανταστικη ιδέα τα μπλουζάκια!:up:
Θα το βάλουμε μπρος και αυτο, γιατί όχι; Απλά πρέπει να βρούμε κάποια καλή τιμή ώστε να είναι προσιτά σε όλους.
Σε ευχαριστούμε πολύ και ό,τι άλλο σκεφτείς να μας το πεις!

Εκτός από μπλουζάκια,μπορούν να σας τυπώσουν φωτογραφίες από τις γατούλες σε οτιδήποτε:κούπες,μπρελόκ,στυλό,καπελάκια...Αν δε σας βγει οικονομική η ιδέα του T-shirt,δοκιμάστε με κάτι πιο μικρό,και με χρηστική αξία σε χαμηλότερη τιμή!:)

Νομίζω το t-shirt είναι το καλύτερο για να φαίνονται οι γατοφατσούλες.:)
θα τα εξετάσουμε όλα.
Εγώ πάντως θα κάνω τον Πάρη μου μπλουζάκι, έκλεισε! :D

Ε ναι ο Πάρης είναι ότι πρέπει για T-shirt...Να γράψεις και καμιά εξυπνη ατάκα γατίσια πίσω.Ανέφερα εναλλακτικές σε περίπτωση που το μπλουζάκι βγει τσιμπημένο,επειδή όσες φορές εχω φτιάξει βγαίνει ακριβούτσικο.;)Αλλιώς κι εμένα αυτό μου άρεσε περισσότερο.:up:

Εκτός από μπλουζάκια,μπορούν να σας τυπώσουν φωτογραφίες από τις γατούλες σε οτιδήποτε:κούπες,μπρελόκ,στυλό,καπελάκια...Αν δε σας βγει οικονομική η ιδέα του T-shirt,δοκιμάστε με κάτι πιο μικρό,και με χρηστική αξία σε χαμηλότερη τιμή!:)

Μπράβο moukelis και μένα μου αρέσουν οι ιδέες σου....και η κούπα να πίνουμε τον καφέ μας και το καπελάκι για τον ήλιο και όλα τα άλλα:up:
ακόμα μπορείτε να κάνετε και ημερολόγια τσέπης, κάτι σαν ατζέντα να το έχουμε μαζί μας στην τσάντα;)

Όταν τα κάνεις μαζικά έχουν χαμηλώτερη τιμή. Και γω θέλω να κάνω κάτι με το Χουχουδίτο και Ελίνα. Τώρα όμως κοιτάξτε στο ποστ SOSκάτω από αυτοκίνητο....

Ωραίες ιδέες πράγματι...μπορεί να οργανωθεί αυτό πολύ καλά.
βιβή, περιμενω πως και πως να σε δω με φωτό του πάρη στο μπλουζάκι σου...εγω να βαλω του Αλλαδίνου???:lol:

εννοείται του αλαντιν, ποιου άλλου;:)

Νομίζω όμως, κι ελπίζω να συμφωνείτε όλοι, ότι στο εξώφυλλο του νέου ημερολογίου 2009 θα πρέπει να είναι η ... αγία! Εκείνη η πορτοκαλί μανούλα, η καλύτερη, βρε!!! Μαζί με όλα της τα νινάκια, πριν πάνε στις καινούργιες τους οικογένειες. Τι λέτε;:P:D
Βιβή, πότε πάμε για φωτογράφιση;

Νομίζω όμως, κι ελπίζω να συμφωνείτε όλοι, ότι στο εξώφυλλο του νέου ημερολογίου 2009 θα πρέπει να είναι η ... αγία! Εκείνη η πορτοκαλί μανούλα, η καλύτερη, βρε!!! Μαζί με όλα της τα νινάκια, πριν πάνε στις καινούργιες τους οικογένειες. Τι λέτε;:P:D
Βιβή, πότε πάμε για φωτογράφιση;
Γιατί όχι? Πάντως εγώ βρίσκω έξοχη αυτή που έχεις στην υπογραφή σου!

Γιατί όχι? Πάντως εγώ βρίσκω έξοχη αυτή που έχεις στην υπογραφή σου!

Ο Νίνο και η Μέλη σε ευχαριστούν θερμά και σε ενημερώνουν ότι μισούν τα φώτα της δημοσιότητας!:lol: Έλεγα, ξέρεις, αφού το Ημερολόγιο θα γίνει για το Κέντρο Γάτας να βάλουμε τα γατάκια που φιλοξενεί, οπότε η Μανταρίνα (συν τέκνοις) και κάποια άλλα σαν τον Αλλαντίν και τον Φρέντυ, ε, όπως και να το κάνουμε, είναι οι stars!

Kαμιά αντίρρηση. Να μπούν όλα τα γατάκια του Κέντρου που τα είδα, τα γνώρισα, τα χάϊδεψα και τα υποστηρίζω ηθικά. Είναι κι αυτά πανέμορφα και πάνγλυκα. Το καθένα έχει την προσωπικότητά του!!!

Για τη φωτο Νίνο-Μέλη το είπα από άποψη στυλ και αισθητικής της εικόνας. Θα μπορούσαν να είναι και άλλα γατούλια σε φωτογραφία με ανάλογο ύφος. Με λίγα λόγια η φωτογραφία αυτή και ως θέμα και ως αισθητική μου αρέσει πολύ. Μπράβο στη/στον φωτογράφο -και δευτερευόντως βέβαια στα μοντέλα.
-----------------------------------------------

Τώρα που γυρίζει

Θα πάω σήμερα να τυπώσω 2 ημερολόγια που μου ζήτησαν.
Θέλει κανείς άλλος;:)

Βλέπω αρχίσατε να κολυμπάτε στα βαθιά!!!:P
Οτι θέλετε από κούπες , μπλουζάκια, πετσέτες, σtυλούς, από μπρελόκ, μέχρι αυτοκίνητα γιγαντοαφίσες, (να ντύσουμε και κάνα κτήριο!!!) ΕΓΩ!!!!
(μέχρι και τηλεοπτικό κάνω!!):lol::lol::lol:
και μαζί με την Havana θα κάνουμε και το σωστό styling!!!!:up:

έχω ονόματα τηλέφωνα κλπ κλπ....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back