drusilia
Διάσημο μέλος
Πολυ ομορφο Η φανη τα καταφερε μια χαρα.Της αρεσουν πολυ τα λουλουδακια.
Ναι, της αρέσουν! Αν προσέξεις και τις φωτογραφίες που είχε βάλει στο θέμα με τα γατάκια με ειδικές αναγκες έχουν λουλουδάκια!
Εγώ και πάλι πρέπει να πω μπράβο στην Φανή γιατί το έφτιαξε σε ένα βράδυ ουσιαστικά και είχε μεγάλη επιτύχια. Το ζήταγαν άσχετοι άνθρωποι που το έβλεπαν στο φωτοτυπείο!
Και πάλι να τονίσω την συνεισφορά της αγαπητής Νότας, γιατί βοήθησε όχι μονο για το κέιμενο αλλά στην ουσία αυτή είχε και την ιδέα για το ημερολόγιο!

Πριν πολύ καιρό μου είχε πει την ιδέα να κάνουμε ημερολόγιο για το mycat, είχαμε ξεκινήσει να μαζεύουμε υλικό κιόλας, για να προωθήσουμε τα αδέσποτα που χαρίζονται. Τελικά βέβαια το καθυστερήσαμε πολύ, πρότεινε και η Νότα να το κάναμε για το Κτηνιατρικό Κέντρο που έχουν και άμεση ανάγκη τα γατάκια να βρουν σπίτι... Και πάλι τελευταία στιγμή βέβαια...
Αλλά έστω κι ένα γατάκι να βρει σπίτι επειδή κάποιος κάπου είδε το ημερολόγιο, θα είναι πολύ σημαντικό!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φανη
Νεοφερμένο μέλος

να 'ναι καλα η drusilia που μας ξεκουνησε ...!
μας εχουν μεινει μερικα αντιτυπα ακομα, οποτε, αν θελετε να προλαβετε, να τρεεεεεεεεξετε στο Κεντρο !!!

(πραγματι μου αρεσουν τα λουλουδακια
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος
Δεν το σκεφτόμαστε βρε Φανή να κάνουμε κάτι σαν λεύκωμα, και με κειμενάκια όμως; Τόσες σούπερ φωτογραφίες έχεις!
patousaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος

Καταπληκτικό το ημερολόγιο!!!! Θα φτάσει η χάρη του μέχρι την Ελβετία, μου το ζήτησε ο θείος μου στη Ζυρίχη..
varvara83
Νεοφερμένο μέλος
Θέλω και εγώ ημερολόγια (3-4)...Υπάρχουν ακόμα?Πού είναι το κτηνιατρικό κέντρο γάτας?Νομίζω στην Κυψέλη αλλά πού ακριβώς?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
varvara83
Νεοφερμένο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος
Γειά σας και χρόνια πολλά!Θέλω και εγώ ημερολόγια (3-4)...Υπάρχουν ακόμα?Πού είναι το κτηνιατρικό κέντρο γάτας?Νομίζω στην Κυψέλη αλλά πού ακριβώς?
Πρέπει να τελίωσε η πρώτη δόση εχθές... Αλλά σήμερα το απόγευμα θα πάω κι άλλα.
Η ανάφης ειναι ακριβώς στην στάση λυσιατρείο.
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

Θα μπορείς έτσι να πας να το τυπώσεις σε κάποιο φωτοτυπίο που κάνει έγχρωμες εκτυπώσεις. Απλά πες τους πριν βάλουν το σπιράλ να κάνουν μια τρύπα πάνω για να μπορεί να κρεμαστεί.
Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, στείλε μου πμ να στο ταχυδρομίσω.
Havana
Διάσημο μέλος
τα καημενα τα γατακια....
γιατι να ειναι ολα τοσοσ δυσκολα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
drusilia
Διάσημο μέλος

Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα από το να περιμένει η Κάρμεν πάνω στην πασχαλίτσα της μαζί με τον Πάρη ένα καλό σπίτι, και το ξέρουμε καλά αυτο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Φανη
Νεοφερμένο μέλος

ολα θα πανε καλα για τα μικρα μας

drusilia
Διάσημο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Μπράβο σας.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Drusilia δεν το είδα προχθές - ίσως δεν το πρόσεξα. Θα ήθελα να το αγοράσω. Πως θα γίνει? Άν κάνετε για το 2009 να μας πείτε έγκαιρα να αγοράσουμε περισσότερα για τους φίλους μας. Επίσης θα ήταν καλό έστω η πρώτη σελίδα να ήταν και στα αγγλικά.
Μπράβο σας.
Anima,
έχει εξαντληθεί... δεν ξέρω πόσα αντίτυπα είχε βγάλει η Βιβή, αλλά τελειώσανε... εγώ είχα πάρει αρκετά, μου έχει περισσέψει 1 αν το θες για ενθύμιο μιλάμε να στο στείλω ή όταν ανέβουμε να στο φέρω!!!

Βέβαια, δεν ξέρω αν παίζει η περίπτωση ανατύπωσης μιας ελάχιστης ποσότητας....μιας και είμαστε στον Μάιο, θα μπορούσε η Βιβή να ρωτήσει τον τυπογράφο...

Φυσικά και θα βγει για 2009 και θα γίνει τριπλάσια ποσότητα από φέτος....γιατί μάλλον ΑΡΕΣΕ!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool