Ημερολόγιο 2008: Κτηνιατρικό κέντρο γάτας

Πολυ ομορφο Η φανη τα καταφερε μια χαρα.Της αρεσουν πολυ τα λουλουδακια.

:lol: Ναι, της αρέσουν!
Αν προσέξεις και τις φωτογραφίες που είχε βάλει στο θέμα με τα γατάκια με ειδικές αναγκες έχουν λουλουδάκια!
Εγώ και πάλι πρέπει να πω μπράβο στην Φανή γιατί το έφτιαξε σε ένα βράδυ ουσιαστικά και είχε μεγάλη επιτύχια. Το ζήταγαν άσχετοι άνθρωποι που το έβλεπαν στο φωτοτυπείο!

Και πάλι να τονίσω την συνεισφορά της αγαπητής Νότας, γιατί βοήθησε όχι μονο για το κέιμενο αλλά στην ουσία αυτή είχε και την ιδέα για το ημερολόγιο! :)
Πριν πολύ καιρό μου είχε πει την ιδέα να κάνουμε ημερολόγιο για το mycat, είχαμε ξεκινήσει να μαζεύουμε υλικό κιόλας, για να προωθήσουμε τα αδέσποτα που χαρίζονται. Τελικά βέβαια το καθυστερήσαμε πολύ, πρότεινε και η Νότα να το κάναμε για το Κτηνιατρικό Κέντρο που έχουν και άμεση ανάγκη τα γατάκια να βρουν σπίτι... Και πάλι τελευταία στιγμή βέβαια...
Αλλά έστω κι ένα γατάκι να βρει σπίτι επειδή κάποιος κάπου είδε το ημερολόγιο, θα είναι πολύ σημαντικό!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

hey hey, χαιρομαι παρα πολυ που το ημερολογιακι πηγε (κ παει) πολυ καλα, νομιζω οτι κ τα κοριτσια στο Κτηνιατρειο ειναι ευχαριστημενα :)
να 'ναι καλα η drusilia που μας ξεκουνησε ...!
μας εχουν μεινει μερικα αντιτυπα ακομα, οποτε, αν θελετε να προλαβετε, να τρεεεεεεεεξετε στο Κεντρο !!!:cool:

(πραγματι μου αρεσουν τα λουλουδακια:redface:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κι εμένα κι εμένα

Μου έλεγε μια φίλη που το έκανε δώρο σε μια ηλικιωμένη κυρία που έχει γατούλες οτι κάθεται και το χαζεύει.
Δεν το σκεφτόμαστε βρε Φανή να κάνουμε κάτι σαν λεύκωμα, και με κειμενάκια όμως; Τόσες σούπερ φωτογραφίες έχεις!

παιδιά εχθές πήρα το ημερολόγιο απο το κέντρο.απλά καταπληκτικό! .μπράβο σε όλους που ασχολήθηκαν .φανή μπράβο για τις τόσο ωραίες φωτογραφίες.τώρα έχουμε και ωραία δωράκι να κάνουμε και να βλέπουμε τοσο γλυκιές φατσούλες να μας φτιάχνουν την ημέρα μας:D.

πολύ καλή ιδέα αυτή Βιβή με το λεύκωμα, εγώ με την Αλίκη (χωρίς να την ρωτήσω) αναλαμβάνουμε τα κειμενα αν γίνει...:)
Καταπληκτικό το ημερολόγιο!!!! Θα φτάσει η χάρη του μέχρι την Ελβετία, μου το ζήτησε ο θείος μου στη Ζυρίχη..

Γειά σας και χρόνια πολλά!:)Θέλω και εγώ ημερολόγια (3-4)...Υπάρχουν ακόμα?Πού είναι το κτηνιατρικό κέντρο γάτας?Νομίζω στην Κυψέλη αλλά πού ακριβώς?

Eίναι Ανάφης 17 (τηλ. 210 864 8140)

Ευχαριστώωω!:)

Γειά σας και χρόνια πολλά!:)Θέλω και εγώ ημερολόγια (3-4)...Υπάρχουν ακόμα?Πού είναι το κτηνιατρικό κέντρο γάτας?Νομίζω στην Κυψέλη αλλά πού ακριβώς?

Πρέπει να τελίωσε η πρώτη δόση εχθές... Αλλά σήμερα το απόγευμα θα πάω κι άλλα.

Η ανάφης ειναι ακριβώς στην στάση λυσιατρείο.

Εμένα μπορεί να μου στείλει κάποιος?! :(

Μια, γιατι δεν το κατεβάζεις από το λινκ που έβαλα στην πρώτη σελίδα του θέματος; :)
Θα μπορείς έτσι να πας να το τυπώσεις σε κάποιο φωτοτυπίο που κάνει έγχρωμες εκτυπώσεις. Απλά πες τους πριν βάλουν το σπιράλ να κάνουν μια τρύπα πάνω για να μπορεί να κρεμαστεί.

Αν έχεις οποιοδήποτε πρόβλημα, στείλε μου πμ να στο ταχυδρομίσω.

σημερα κοιταγα τις γατουλες απο το ημερολογιο..αλλες βρηκαν σπιτι (ο μελιος) αλλες μια αυλη και φαγακι ( ο μυτακος) και αλλες ειναι ακομη εκει...καρμεν....κ.α
τα καημενα τα γατακια....
γιατι να ειναι ολα τοσοσ δυσκολα...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γιατί ζούμε στην Ελλάδα, για αυτό.:/:
Υπάρχουν όμως και πολύ χειρότερα από το να περιμένει η Κάρμεν πάνω στην πασχαλίτσα της μαζί με τον Πάρη ένα καλό σπίτι, και το ξέρουμε καλά αυτο...:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μπορει να μην εχουν σπιτι,αλλα ειναι σιγουρο (οπως εχουμε διαπιστωσει εμεις οι θαμωνες) οτι στο Κτηνιατρικο Κεντρο Γατας, αν μη τι αλλο περνανε ζωη χαρισαμενη! :)
ολα θα πανε καλα για τα μικρα μας:)

Ναι μωρέ, γιατι να μην πάνε, όλα τους είναι ένα κι ένα! Και μόνο να σκεφτούμε πόσες επιτυχημένες υιοθεσίες είχαμε τους τελευταίους μήνες!

Drusilia δεν το είδα προχθές - ίσως δεν το πρόσεξα. Θα ήθελα να το αγοράσω. Πως θα γίνει? Άν κάνετε για το 2009 να μας πείτε έγκαιρα να αγοράσουμε περισσότερα για τους φίλους μας. Επίσης θα ήταν καλό έστω η πρώτη σελίδα να ήταν και στα αγγλικά.
Μπράβο σας.

Drusilia δεν το είδα προχθές - ίσως δεν το πρόσεξα. Θα ήθελα να το αγοράσω. Πως θα γίνει? Άν κάνετε για το 2009 να μας πείτε έγκαιρα να αγοράσουμε περισσότερα για τους φίλους μας. Επίσης θα ήταν καλό έστω η πρώτη σελίδα να ήταν και στα αγγλικά.
Μπράβο σας.

Anima,
έχει εξαντληθεί... δεν ξέρω πόσα αντίτυπα είχε βγάλει η Βιβή, αλλά τελειώσανε... εγώ είχα πάρει αρκετά, μου έχει περισσέψει 1 αν το θες για ενθύμιο μιλάμε να στο στείλω ή όταν ανέβουμε να στο φέρω!!! :up::up:

Βέβαια, δεν ξέρω αν παίζει η περίπτωση ανατύπωσης μιας ελάχιστης ποσότητας....μιας και είμαστε στον Μάιο, θα μπορούσε η Βιβή να ρωτήσει τον τυπογράφο...;););)

Φυσικά και θα βγει για 2009 και θα γίνει τριπλάσια ποσότητα από φέτος....γιατί μάλλον ΑΡΕΣΕ!!!! :up::up::up:

Ναι ναι να βγάλετε ξανά,και να μας το πείτε από νωρίς για να κάνουμε τις παραγγελίες μας εγκαίρως!Η τιμή του είναι ιδιαίτερα προσιτή,και θα ήταν ωραίο δωράκι για φιλους!

ναι κατηφορακη ναι...!!!:up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back