aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εχω παει σε οφθαλμιατρο ο οποιος δεν διεκρινε κατι..
Εχετε παρομοια εμπειρια..?? Εχετε μηπως να προτεινετε κατι..? γιατι δεν μπορω να ζω μια ζωη με παυσιπονα..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Για αυχενικο ψαχτηκες;Εγω εχω και μου προκαλει ημικρανιες-παλιοτερα ειχα ΚΑΙ ιλιγγο.![]()
η αληθεια ειναι πως οχι..

σε τι γιατρο πρεπει να παω??
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Μια φιλη μου εχει πιο μεγαλο προβλημα κι απο μενα,μεχρι κι ενεσεις εκανε στο λαιμο,θα το ριξει στον βελονισμο αν συνεχιστει ετσι.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ορθοπεδικο,ειχα βγαλει πλακα στον λαιμο για να δω αν εχω.
Μια φιλη μου εχει πιο μεγαλο προβλημα κι απο μενα,μεχρι κι ενεσεις εκανε στο λαιμο,θα το ριξει στον βελονισμο αν συνεχιστει ετσι.![]()
α ωραια τετοια να μου λες να με παρηγορεις..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Εγω αναγκαστικα εχω παντα μαζι μου τα χαπια για τον ιλιγγο,σαν καμια γιαγια.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Εφ οσον δεν εχεις φτασει ηδη στο σημειο να κανεις ενεσεις τοτε δεν εχεις τοσο σοβαρο προβλημα οσο αυτη,επειδη παντως ειναι πολυ πιθανο να ειναι απλα αυχενικο κανε την εξεταση συντομα.
Εγω αναγκαστικα εχω παντα μαζι μου τα χαπια για τον ιλιγγο,σαν καμια γιαγια.![]()
εγω παλι εχω παντα μαζι μου τα παυσιπονα για την ημικρανια..το 1000ρι παρακαλω..

ετσι και δω τα σκουρα ανοιγω το τσαντακι βγαζω το μαγικο φακελακι και αρχιζω..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Αν δεν ειναι αυχενικο ισως να ειναι απλα η οδυνηρη γυναικεια φυση.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Ξερω,δεν παλευεται η ημικρανια-ειναι και ορμονικα συνδεδεμενη με τις γυναικες,εχει σχεση με τα οιστρογονα...
Αν δεν ειναι αυχενικο ισως να ειναι απλα η οδυνηρη γυναικεια φυση.![]()
ατιμη γυναικεια φυση..

μα μιλαμε το Σαββατο ημουνα σε ελεηνη κατασταση!δεν μπρουσα ουτε τα ματια μου να ανοιξω..

Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Ευτυχως δεν παιρνω συχνα χαπια οποτε ακομα και ντεπον να παρω με πιανει,αν επαιρνα με το παραμικρο πονο παυσιπονα τωρα ουτε τα μεσουλιντ δεν θα με επιαναν.

aporw
Διακεκριμένο μέλος
Σε καταλαβαινω,κι εμενα οταν με πιανει τρελαινομαι.
Ευτυχως δεν παιρνω συχνα χαπια οποτε ακομα και ντεπον να παρω με πιανει,αν επαιρνα με το παραμικρο πονο παυσιπονα τωρα ουτε τα μεσουλιντ δεν θα με επιαναν.![]()
εγω περνω το egicalm των 1000 γιατι το 500 δεν με πιανει καθολου...αλλα κ αυτο μην νομιζεις οτι με ηρεμει παντα..σε φασεις οπως το Σαββατο δεν με πιανει τπτ..
myrtos
Δραστήριο μέλος
Έχω σκοπό να πάω σε κέντρο κεφαλαλγίας μπας και βρω άκρη. Έχω καταντήσει σαν τζανκι. Στις διακοπές όταν πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα 3 κουτιά extra δεν μου έδινε με κοίταζε καλά καλά 
Για ρίξτε μια μάτια https://www.headaches.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3%3Aiatreiokefalagia&catid=%3A&Itemid=2
aporw
Διακεκριμένο μέλος
Α αυτό δεν αντέχεται .Έχω σκοπό να πάω σε κέντρο κεφαλαλγίας μπας και βρω άκρη. Έχω καταντήσει σαν τζανκι. Στις διακοπές όταν πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα 3 κουτιά extra δεν μου έδινε με κοίταζε καλά καλά
Για ρίξτε μια μάτια
https://www.headaches.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3%3Aiatreiokefalagia&catid=%3A&Itemid=2
που να δεις εμενα πως με κοιτανε οταν ζηταω 2 χιλιαρια egicalm..

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος

myrtos
Δραστήριο μέλος
αν το παθαινεις πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου τοτε ωφειλεται στα οιστρογονα. Ο αδερφος μου ειχε συχνα ημικρανιες και για ενα διαστημα ιλλιγο και πηγε στο νοσοκομειο και του ειπαν πως επαθε αφυδατωση. Δοκιμασε να πινεις για ενα διαστημα powerade/gatorade, σουπες και πολλα υγρα μηπως σου συμβαινει κατι παρομοιο. Δεν εχεις να χασεις και τιποτα γιατι δεν ειναι φαρμακα αυτα. Επισης απεφευγε να κοιμασαι σε ασχετες ωρες. Μη ξενυχτας και εχε σταθερο ωραριο. Πχ πηγαινε για υπνο στις 11 και ξυπνα στις 8. Εννοειται πως αν κοιμασαι λιγοτερο απο 7-8 ωρες, να το αλλαξεις και να κοιμασαι περισσοτερο![]()
Σαν τισ γριες ενα πραγμα .Τι σουπιτσα μας και υπνο απο τις 11

みことftw
Πολύ δραστήριο μέλος

Ελπιζω να βρεις την αιτια του προβληματος, γιατι τα παυσιπονα δεν ειναι λυση
Ολο και καπου σε χτυπανε, νεφρα, στομαχι κτλΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Σαν τισ γριες ενα πραγμα .Τι σουπιτσα μας και υπνο απο τις 11![]()
μπορει να σου φαινεται αστειο, αλλα δεν ειναι. Και εγω για υπνο απο τις 11 παω πολλες φορες. Πρεπει να κοιμομαστε τις ωρες που πρεπει και να μη ξενυχταμε ή κοιμομαστε μεχρι το μεσημερι. Το να εισαι ξυπνια μεχρι τις 3-4 το πρωι ή να κοιμασαι λιγοτερο απο 7 ωρες δεν ειναι κατορθωμα, αλλα μα*ακια. Δεν ειναι λιγες οι ερευνες που εχουν δειξει οτι τα ατομα που ξενυχτανε ή κοιμουνται λιγοτερο απο 6 ωρες ή κοιμουνται την ημερα αντι για το βραδυ, εχουν αυξημενες πιθανοτητες για καρδιαγγειακες παθησεις, καρκινο, διαβητη και ενα σωρο αλλες ασθενειες. Οι σουπες (κυριως με λαχανικα) ειναι πολυ υγειινες επισης.
Freya
Πολύ δραστήριο μέλος
πλεον τα παυσιπονα δεν με πιανουν-μονο νουροφεν!!!
τσεκαρε:
ματια-δοντια-αυχενα
-αν παιρνεις αντισυλλιπτικα
-αν το περιβαλλον που περνας τις ωρες σου ειναι καθαρο απο οσμες σκονη κλπ
-λιπαρες τροφες.
κι αν βρειτε καμια λυση πειτε τη κ σε μενα που ειδικα οταν στρεσαρομαι μπορει να μου κρατησει κ βδομαδα-ες η ημικρανια(εξαρση-υφεση)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool