Ημικρανίες..

aporw

Διακεκριμένο μέλος

Η Σιμώνη αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Νέα Σμύρνη (Αττική). Έχει γράψει 6.628 μηνύματα.
Ενα θεμα που με απασχολει εδω και παρα πολυ καιρο ειναι οι ημικρανιες..υποφερω..
hmm.gif
hmm.gif
Το προβλημα ειναι πιο εντονο τα τελευταια περιπου 2 χρονια..σχεδον μερα παρα μερα υποφερω κυριολεκτικα απο ημικρανιες..σε σημειο που να μην μπορω να ανοιξω τα ματια μου..να μην θελω να βλεπω φως και ακουω θορυβο..να νιωθω τεραστια πιεση στα ματια..Βεβαια αυτη η κατασταση δεν ειναι καθε φορα που εχω ημικρανια αλλα πολλες φορες συμβαινει..ετσι ημουν δηλαδη την Κυριακη το απογευμα..
Εχω παει σε οφθαλμιατρο ο οποιος δεν διεκρινε κατι..
Εχετε παρομοια εμπειρια..?? Εχετε μηπως να προτεινετε κατι..? γιατι δεν μπορω να ζω μια ζωη με παυσιπονα..
hmm.gif
hmm.gif

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αυχενικο ψαχτηκες;Εγω εχω και μου προκαλει ημικρανιες-παλιοτερα ειχα ΚΑΙ ιλιγγο.:down:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Για αυχενικο ψαχτηκες;Εγω εχω και μου προκαλει ημικρανιες-παλιοτερα ειχα ΚΑΙ ιλιγγο.:down:

η αληθεια ειναι πως οχι..:|:| σε τι γιατρο πρεπει να παω??:redface:

Ορθοπεδικο,ειχα βγαλει πλακα στον λαιμο για να δω αν εχω.
Μια φιλη μου εχει πιο μεγαλο προβλημα κι απο μενα,μεχρι κι ενεσεις εκανε στο λαιμο,θα το ριξει στον βελονισμο αν συνεχιστει ετσι.:/::rolleyes:

Ορθοπεδικο,ειχα βγαλει πλακα στον λαιμο για να δω αν εχω.
Μια φιλη μου εχει πιο μεγαλο προβλημα κι απο μενα,μεχρι κι ενεσεις εκανε στο λαιμο,θα το ριξει στον βελονισμο αν συνεχιστει ετσι.:/::rolleyes:

α ωραια τετοια να μου λες να με παρηγορεις..:/::rolleyes::rolleyes:

Εφ οσον δεν εχεις φτασει ηδη στο σημειο να κανεις ενεσεις τοτε δεν εχεις τοσο σοβαρο προβλημα οσο αυτη,επειδη παντως ειναι πολυ πιθανο να ειναι απλα αυχενικο κανε την εξεταση συντομα.
Εγω αναγκαστικα εχω παντα μαζι μου τα χαπια για τον ιλιγγο,σαν καμια γιαγια.:rolleyes::lol:

Εφ οσον δεν εχεις φτασει ηδη στο σημειο να κανεις ενεσεις τοτε δεν εχεις τοσο σοβαρο προβλημα οσο αυτη,επειδη παντως ειναι πολυ πιθανο να ειναι απλα αυχενικο κανε την εξεταση συντομα.
Εγω αναγκαστικα εχω παντα μαζι μου τα χαπια για τον ιλιγγο,σαν καμια γιαγια.:rolleyes::lol:

εγω παλι εχω παντα μαζι μου τα παυσιπονα για την ημικρανια..το 1000ρι παρακαλω..:rolleyes::rolleyes: ετσι και δω τα σκουρα ανοιγω το τσαντακι βγαζω το μαγικο φακελακι και αρχιζω..:rolleyes::lol:

Ξερω,δεν παλευεται η ημικρανια-ειναι και ορμονικα συνδεδεμενη με τις γυναικες,εχει σχεση με τα οιστρογονα...:hmm:
Αν δεν ειναι αυχενικο ισως να ειναι απλα η οδυνηρη γυναικεια φυση.:rolleyes:

Ξερω,δεν παλευεται η ημικρανια-ειναι και ορμονικα συνδεδεμενη με τις γυναικες,εχει σχεση με τα οιστρογονα...:hmm:
Αν δεν ειναι αυχενικο ισως να ειναι απλα η οδυνηρη γυναικεια φυση.:rolleyes:

ατιμη γυναικεια φυση..:rolleyes::rolleyes: μα μιλαμε το Σαββατο ημουνα σε ελεηνη κατασταση!δεν μπρουσα ουτε τα ματια μου να ανοιξω..:/::/:

Σε καταλαβαινω,κι εμενα οταν με πιανει τρελαινομαι.:/:
Ευτυχως δεν παιρνω συχνα χαπια οποτε ακομα και ντεπον να παρω με πιανει,αν επαιρνα με το παραμικρο πονο παυσιπονα τωρα ουτε τα μεσουλιντ δεν θα με επιαναν.:rolleyes:

Σε καταλαβαινω,κι εμενα οταν με πιανει τρελαινομαι.:/:
Ευτυχως δεν παιρνω συχνα χαπια οποτε ακομα και ντεπον να παρω με πιανει,αν επαιρνα με το παραμικρο πονο παυσιπονα τωρα ουτε τα μεσουλιντ δεν θα με επιαναν.:rolleyes:

εγω περνω το egicalm των 1000 γιατι το 500 δεν με πιανει καθολου...αλλα κ αυτο μην νομιζεις οτι με ηρεμει παντα..σε φασεις οπως το Σαββατο δεν με πιανει τπτ..:down::down:

Α αυτό δεν αντέχεται .:(Έχω σκοπό να πάω σε κέντρο κεφαλαλγίας μπας και βρω άκρη. Έχω καταντήσει σαν τζανκι. Στις διακοπές όταν πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα 3 κουτιά extra δεν μου έδινε με κοίταζε καλά καλά :redface::P Για ρίξτε μια μάτια

https://www.headaches.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3%3Aiatreiokefalagia&catid=%3A&Itemid=2

Α αυτό δεν αντέχεται .:(Έχω σκοπό να πάω σε κέντρο κεφαλαλγίας μπας και βρω άκρη. Έχω καταντήσει σαν τζανκι. Στις διακοπές όταν πήγα στο φαρμακείο και ζήτησα 3 κουτιά extra δεν μου έδινε με κοίταζε καλά καλά :redface::P Για ρίξτε μια μάτια

https://www.headaches.gr/index.php?option=com_content&view=article&id=3%3Aiatreiokefalagia&catid=%3A&Itemid=2

που να δεις εμενα πως με κοιτανε οταν ζηταω 2 χιλιαρια egicalm..:redface::redface::lol::lol:

λοιπον μπουμπου μου...και εγω πασχω απο κατι παρομοιο...αλλα ξερω περιπου απο τι ειναι...καταρχην,το ειχες απο μικρη;ειχε και καποιος απο τους γονεις σου;...γιατι σε εμενα ολοι εχουμε πονοκεφαλους....εχεις προσεξει αν αυτο συμβαινει πριν...κατα την διαρκεια,ή ακομα και μετα την αδιαθεσια( περιοδο)...και κατα την ωορηξια;...γιατι εμενα τοτε συμβαινει...απλα πολλες φορες κραταει ακομα και μερες...και αν ναι...τοτε ειναι συμπτωματα του προεμμηνορυσιακου συνδρομου..εγω επινα παναντολ εξτρα...αλλα δεν μου κανουν τιποτα...τωρα τελευταια παιρνω τα αλγκον...αλλα αν εχεις προβλημα με το στομαχι ,οπως εγω,πρεπει να πινεισ πριν...ζαντακ...και οχι πανω απο 3 την ημερα...ουτε καθε μερα γιατι εχει μεσα και ασπιρινη,και μαλιστα σε μεγαλη δοση...οποτε μπορει να προκληθουν αιμμοραγιες....καλο παντως θα ηταν να πας σε γιατρο( αν και ςεγω η γουρουνα δεν εχω παει)νομιζω οτι ο νευρολογος ειναιν ειδικος...αλλα δεν ειμαι κα;ι σιγουρη....ο παθολογος παντως θα σου πει που ακριβως να πας...:)..

αν το παθαινεις πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου τοτε ωφειλεται στα οιστρογονα. Ο αδερφος μου ειχε συχνα ημικρανιες και για ενα διαστημα ιλλιγο και πηγε στο νοσοκομειο και του ειπαν πως επαθε αφυδατωση. Δοκιμασε να πινεις για ενα διαστημα powerade/gatorade, σουπες και πολλα υγρα μηπως σου συμβαινει κατι παρομοιο. Δεν εχεις να χασεις και τιποτα γιατι δεν ειναι φαρμακα αυτα. Επισης απεφευγε να κοιμασαι σε ασχετες ωρες. Μη ξενυχτας και εχε σταθερο ωραριο. Πχ πηγαινε για υπνο στις 11 και ξυπνα στις 8. Εννοειται πως αν κοιμασαι λιγοτερο απο 7-8 ωρες, να το αλλαξεις και να κοιμασαι περισσοτερο :)

αν το παθαινεις πριν και κατα την διαρκεια της περιοδου τοτε ωφειλεται στα οιστρογονα. Ο αδερφος μου ειχε συχνα ημικρανιες και για ενα διαστημα ιλλιγο και πηγε στο νοσοκομειο και του ειπαν πως επαθε αφυδατωση. Δοκιμασε να πινεις για ενα διαστημα powerade/gatorade, σουπες και πολλα υγρα μηπως σου συμβαινει κατι παρομοιο. Δεν εχεις να χασεις και τιποτα γιατι δεν ειναι φαρμακα αυτα. Επισης απεφευγε να κοιμασαι σε ασχετες ωρες. Μη ξενυχτας και εχε σταθερο ωραριο. Πχ πηγαινε για υπνο στις 11 και ξυπνα στις 8. Εννοειται πως αν κοιμασαι λιγοτερο απο 7-8 ωρες, να το αλλαξεις και να κοιμασαι περισσοτερο :)

Σαν τισ γριες ενα πραγμα .Τι σουπιτσα μας και υπνο απο τις 11 :lol::lol:

Εγω δεν εχω ημικρανιες, αλλα εχω αυχενικο που με χτυπαει σε ενα μυ στον ωμο με απιστευτο πονο καθημερινα. Και ειμαι 23 χρονων :down: Απλα ηθελα να σου πω, αφου το ψαχνεις, αν πας να τσεκαρεις για αυχενικο να ζητησεις μαγνητικη. Ειναι πιο λεπτομερης, δειχνει δηλαδη περισσοτερα πραγματα απο ακτινογραφια, και απο οτι μου ειχε πει ο ορθοπεδικος ειναι λιγοτερο βλαβερη γιατι ειναι και κοντα στο κεφαλι. :/:

Ελπιζω να βρεις την αιτια του προβληματος, γιατι τα παυσιπονα δεν ειναι λυση :/: Ολο και καπου σε χτυπανε, νεφρα, στομαχι κτλ

Σαν τισ γριες ενα πραγμα .Τι σουπιτσα μας και υπνο απο τις 11 :lol::lol:

μπορει να σου φαινεται αστειο, αλλα δεν ειναι. Και εγω για υπνο απο τις 11 παω πολλες φορες. Πρεπει να κοιμομαστε τις ωρες που πρεπει και να μη ξενυχταμε ή κοιμομαστε μεχρι το μεσημερι. Το να εισαι ξυπνια μεχρι τις 3-4 το πρωι ή να κοιμασαι λιγοτερο απο 7 ωρες δεν ειναι κατορθωμα, αλλα μα*ακια. Δεν ειναι λιγες οι ερευνες που εχουν δειξει οτι τα ατομα που ξενυχτανε ή κοιμουνται λιγοτερο απο 6 ωρες ή κοιμουνται την ημερα αντι για το βραδυ, εχουν αυξημενες πιθανοτητες για καρδιαγγειακες παθησεις, καρκινο, διαβητη και ενα σωρο αλλες ασθενειες. Οι σουπες (κυριως με λαχανικα) ειναι πολυ υγειινες επισης.

κι εγω στο κλαμπ!!!
πλεον τα παυσιπονα δεν με πιανουν-μονο νουροφεν!!!
τσεκαρε:
ματια-δοντια-αυχενα
-αν παιρνεις αντισυλλιπτικα
-αν το περιβαλλον που περνας τις ωρες σου ειναι καθαρο απο οσμες σκονη κλπ
-λιπαρες τροφες.
κι αν βρειτε καμια λυση πειτε τη κ σε μενα που ειδικα οταν στρεσαρομαι μπορει να μου κρατησει κ βδομαδα-ες η ημικρανια(εξαρση-υφεση)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back