Ημι-Σιάμ στο σπίτι...

Σημερινές photos

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG00053.jpg
    IMG00053.jpg
    14,4 KB · Εμφανίσεις: 36
  • Media CardBlackBerrypicturesIMG00054.jpg
    Media CardBlackBerrypicturesIMG00054.jpg
    24,1 KB · Εμφανίσεις: 43
Τι γλυκό φατσόνι! Κούκλα είναι! :D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Haf περαστικά του. Είναι γλύκα.
Σε καταλαβαίνω, γιατί τα ίδια περνάω κι εγώ. Μόνο που εγώ επειδή δεν του πέρασε στις 3 ημέρες με κοτόπουλο και ζουμί σε ρύζι βρασμένο, τον πήγα αμέσως στη γιατρό και του ξεκίνησα σήμερα αγωγή με ειδική τροφή, για να μην μου γίνει χειρότερα. Είδομεν...
Να' ναι πάντα γερό και να μην σου ξαναπάθει τίποτα, το γλυκούλι.:)

Απλά κουκλάκι:)

Καλέ αυτό είναι πολύ όμορφο γατόνι!!!!
Να σας ζήσει!!!!
Ελπίζω τώρα να είναι καλά από εκείνη την περιπέτεια με τη διάροια ε?
Σκουληκάκια ήταν τελικά?

Τι τεραστιες μπλε ματαρες...Πως τη φωναζετε;

Μπήκα στο site μετα πο 5 χρονια ψαχνοντας για πληροφοριες γιατι γέννησε ενα αδέσποτο που είχαμε υιοθετήσει και θυμήθηκα τι είχα γράψει πριν τόσο καιρό..

Μετά απο 5 χρόνια η "Σισυ" η ημιαιμη Σιαμ απολαμβάνει την συντροφιά μας και ζει μαζι με τις δυο κόρες της μαζι μας. Ολες στείρωμενες και εμβολιασμενες και σύντομα θα στειρωθει και η αδεσποτη αφου μεγαλώσει τα μικρά της..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πόσο γλυκό! Να σας ζήσουν όλες και να είναι πάντα υγιείς! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα..σήμερα αγορασα ενα αδυνατουλι γατακι ημι-Σιαμ κυριως για να μαλακωσω την στενοχωρια της κορης μου μετα απο τον θανατο της προηγουμενη αδεσποτης γατουλας που είχαμε μαζεψει που αν και ήταν μονο 7-8 μηνων το είχαμε όλοι στην οικογενεια αγαπήσει.
Το νέο γατακι είναι περιπου 2-3 μηνών και απο το PetShop μου είπαν πως είναι μισο σιαμ, (και να μην μου το ελεγαν εγω δεν θα το καταλάβαινα...)

Θα ήθελα να ρωτησω, μια και εχω ακουσει ότι οι γατες Σιαμ είναι δυστροπες.. εάν αυτο αληθευει?

Ευχαριστώ..:)

Να το χαιρεστε το γατουλινι και να το αγαπατε.
Το μόνο που θα συμπληρώσω ειναι πως δε χρειάζεται να αγοράζουμε απο pet shop ζώα... Πρώτον υπαρχουν εξω ενα σωρό αδεσποτάκια απο τοσες οργανώσεις που με ενα τηλεφώνημα τωρα θα ειχατε σώσει ενα...
Τώρα απο εκει και περα αν ντε και καλα καποιος θελει μια συκεκριμενη ρατσα καλύτερα ας απευθυνθει σε ενα υπευθυνο εκτροφειο. Οχι ομως απο pet shop... Πρεπει να το σταματησουμε αυτο.

Να το χαιρεστε και παλι!

Εχεις δικιο, απλα στην αρχη δεν υπαρχει εμπειρια.

Εχεις δικιο, απλα στην αρχη δεν υπαρχει εμπειρια.

Φυσικά! Γι αυτό το σημείωσα !! ;);)

Η πρώτη μου γάτα ήταν σιαμ, βασικά ήταν της μάνας μου (λάτρευε τις γάτες, κληρονομικό χαρακτηριστικό :P ) και μεγάλωσα με αυτή τη γάτα. Παρόλο που δεν θυμάμαι πολλά γιατί ήμουν πολύ μικρή μπορώ να πω ότι δεν έχω καθόλου κακές αναμνήσεις από αυτή τη ράτσα, θυμάμαι ότι ήταν πανέξυπνη γάτα (μέχρι και κρυφτό παίζαμε :P ) και ότι ήταν πολύ ήσυχη και χαδιάρα, απόλυτα αφοσιωμένη στη μάνα μου. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή επιλογή για οικογένεια.

χμμ βασικά θυμάμαι ότι ήταν αρκετά σκανταλιάρα, μας είχε κάνει τις κουρτίνες ξεσκονόπανα...αλλά αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης, η μάνα μου την είχε πολύ στα χαλαρά.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back