Desdemona
Διάσημο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
gata
Νεοφερμένο μέλος
Σε καταλαβαίνω, γιατί τα ίδια περνάω κι εγώ. Μόνο που εγώ επειδή δεν του πέρασε στις 3 ημέρες με κοτόπουλο και ζουμί σε ρύζι βρασμένο, τον πήγα αμέσως στη γιατρό και του ξεκίνησα σήμερα αγωγή με ειδική τροφή, για να μην μου γίνει χειρότερα. Είδομεν...
Να' ναι πάντα γερό και να μην σου ξαναπάθει τίποτα, το γλυκούλι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

jasmine
Δραστήριο μέλος
Να σας ζήσει!!!!
Ελπίζω τώρα να είναι καλά από εκείνη την περιπέτεια με τη διάροια ε?
Σκουληκάκια ήταν τελικά?
moukelis
Επιφανές μέλος
Μετά απο 5 χρόνια η "Σισυ" η ημιαιμη Σιαμ απολαμβάνει την συντροφιά μας και ζει μαζι με τις δυο κόρες της μαζι μας. Ολες στείρωμενες και εμβολιασμενες και σύντομα θα στειρωθει και η αδεσποτη αφου μεγαλώσει τα μικρά της..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 12 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καλησπέρα..σήμερα αγορασα ενα αδυνατουλι γατακι ημι-Σιαμ κυριως για να μαλακωσω την στενοχωρια της κορης μου μετα απο τον θανατο της προηγουμενη αδεσποτης γατουλας που είχαμε μαζεψει που αν και ήταν μονο 7-8 μηνων το είχαμε όλοι στην οικογενεια αγαπήσει.
Το νέο γατακι είναι περιπου 2-3 μηνών και απο το PetShop μου είπαν πως είναι μισο σιαμ, (και να μην μου το ελεγαν εγω δεν θα το καταλάβαινα...)
Θα ήθελα να ρωτησω, μια και εχω ακουσει ότι οι γατες Σιαμ είναι δυστροπες.. εάν αυτο αληθευει?
Ευχαριστώ..![]()
Να το χαιρεστε το γατουλινι και να το αγαπατε.
Το μόνο που θα συμπληρώσω ειναι πως δε χρειάζεται να αγοράζουμε απο pet shop ζώα... Πρώτον υπαρχουν εξω ενα σωρό αδεσποτάκια απο τοσες οργανώσεις που με ενα τηλεφώνημα τωρα θα ειχατε σώσει ενα...
Τώρα απο εκει και περα αν ντε και καλα καποιος θελει μια συκεκριμενη ρατσα καλύτερα ας απευθυνθει σε ενα υπευθυνο εκτροφειο. Οχι ομως απο pet shop... Πρεπει να το σταματησουμε αυτο.
Να το χαιρεστε και παλι!
aidonaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εχεις δικιο, απλα στην αρχη δεν υπαρχει εμπειρια.
Φυσικά! Γι αυτό το σημείωσα !!

zoe92
Νεοφερμένο μέλος
) και μεγάλωσα με αυτή τη γάτα. Παρόλο που δεν θυμάμαι πολλά γιατί ήμουν πολύ μικρή μπορώ να πω ότι δεν έχω καθόλου κακές αναμνήσεις από αυτή τη ράτσα, θυμάμαι ότι ήταν πανέξυπνη γάτα (μέχρι και κρυφτό παίζαμε
) και ότι ήταν πολύ ήσυχη και χαδιάρα, απόλυτα αφοσιωμένη στη μάνα μου. Μπορώ να πω ότι είναι πολύ καλή επιλογή για οικογένεια.χμμ βασικά θυμάμαι ότι ήταν αρκετά σκανταλιάρα, μας είχε κάνει τις κουρτίνες ξεσκονόπανα...αλλά αυτό είναι θέμα εκπαίδευσης, η μάνα μου την είχε πολύ στα χαλαρά.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool