Η Αris και o Bobos απέκτησαν αδερφάκι!!!

sousou+tebelis

Νεοφερμένο μέλος

Ο sousou+tebelis αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 39 ετών και μας γράφει από Καλιάνοι (Κόρινθος). Έχει γράψει 70 μηνύματα.
Σας παρουσιαζω το νεο μας γατουλακι !!!!!Και το ονομα αυτου (Ερρίκος)Ρίκο!!!!!:up: εχουμε τα γνωστα χχχχχχχχχχχχ και δεν πλησιαζει κανεις στο δωματιο παρολο που η πορτα ειναι ανοιχτη αλλα τι να κανουμε....θα τους περασει:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα για να δουμε.....φαινομαστε????

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• IMG_1145.jpg
    IMG_1145.jpg
    173,1 KB · Εμφανίσεις: 48
  • IMG_1148.jpg
    IMG_1148.jpg
    165,6 KB · Εμφανίσεις: 52
  • IMG_1147.jpg
    IMG_1147.jpg
    193,8 KB · Εμφανίσεις: 51
καλε τι παιδι ειναι αυτο?:blink::blink:να το χαιρεσαιιιι..καλως σε βρηκαμε ρικο..:D

καλως σας βρηκα αλλα θα με δειτε κ σε αλλες φωτογραφιες που μαι ενας κουκλος γιατι τωρα νυσταζω κ δεν φαινεται τι αντρακλας ειμαι

Πω πω...πανεμορφος!Που τον βρηκατε;

Eνας κυριος τον χαριζε με τα αδερφακια του

Αληθεια;Ειναι καποιας φυλης;

τωρα για να δουμε.....φαινομαστε????

Πω πω! Τι χνουδομπαλα είναι αυτή! :inlove::inlove::inlove: Τρομερό! Μια γλύκα, να σας ζήσει!:D

ειναι περσιας.Ευχαριστουμε

Χαριζε καθαροαιμο περσικο;:confused:

ΝΑΙ!!!!:)Υπαρχουν και ανθρωποι που δεν κοιταν την τσεπη τους ευτυχως;)

Δε σημαινει οτι καποιος που δινει τα γατακια του με αντιτιμο κοιταει την τσεπη του.Το γατακι εχει ολα του τα χαρτια δηλαδη;Ειναι dollface;Πολυ ομορφο χρωμα!

Το αντιτιμο παντα αποσκοπει στο κερδος!!!Να σε ρωτησω κατι?το να εχει χαρτια θα το κανει περισσοτερο ομορφο??? γιατι ρωτας ???

Μην το λες,πολλες φορες η μη υπαρξη αντιτιμου αποσκοπει στο κερδος.Δηλαδη φυλης γατακια που δινονται χωρις αντιτιμο συχνα προερχονται απο γονεις που πιθανον εχουν δοθει ως pet και δεν κανει να αναπαραχθουν λογω ασθενειων ή δυσπλασιων,απο προγονους χωρις εξετασεις,και πολλες φορες διακυβεβεται η υγεια τους,οπως και των γονιων τους.Δε λεω οτι ειναι ο κανονας,αλλα σπανια καποιος κανει ολες τις εξετασεις,εχει δυο γατες αναπαραγωγης,μεγαλωνει τα γατακια πληρωνοντας τροφες,αμμους,εμβολια,τα χαρτια τους,κτλ. και τα δινει δωρεαν.Τα χαρτια του λοιπον σαφως δεν θα το κανουν πιο ομορφο,εξαλλου τα αδεσποτακια τις περισσοτερες φορες ειναι πολυ πιο ομορφα απο πολλες γατες ρατσας,θα σε βοηθησουν ομως να ξερεις απο που προερχεται το μικρο σου,δεδομενου οτι προκειται για μια φυλη με αρκετα προβληματα υγειας,αν υπαρχει αυξημενο ποσοστο ενδογαμιας κτλ.Αλλωστε σε ενα πλασμα που θα μας συντροφευει για μια δεκαπενταετια δε μας ενδιαφερει μονο η ομορφια,αλλα ακομα περισσοτερο η υγεια του,ετσι δεν ειναι;

ο ανθρωπος που μου το εδωσε εχει κανει στις γατες του μεχρι το εμβολιο της λευχαιμιας του αιματος εκτος αυτου τα μωρακια (το δικο μου και τα αδερφακια του)τα ταιζε με συριγγα κ νουνου γιατι η μανα δεν ειχε γαλα ,αν δεν ενδιαφεροταν κ απλα ηθελε να τα ξεφορτωθει θα τα αφηνε να πεθανουν !!!!κ συν της αλλης ουτε χρηματα κοιταξε να παρει !!!!!το μονο που τον ενοιαζε ηταν να πανε σε καλα σπιτια.το γατακι ειναι υγιεστατο κ ο ιδιος προτεινε να πληρωσει ιατρικη εξεταση κατι που δεν δεχτηκα.Μου φερθηκε τοσο καλα ο ανθρωπος κ γω θα ζητησω χαρτια?δεν με ενδιαφερουν καθολου τα χαρτια....ξερω απο που προερχεται το μικρο μου ..απο εναν ανθρωπο που λατρευει τις γατες ρατσας κ φροντιζει να τις λατρεψουν κ αλλοι χωρις να πληρωσουν μια μικρη περιουσια....

συγγνωμη με την λογικη σου περι χαρτιων....μονο τα ρατσας εχουν ψυχη???αν ειναι να παθει κατι το γατακι θα παθει ειτε ειναι ρατσας ειτε δεν ειναι τα αλλα που τα χω παρει απο τον δρομο ποιος μου εγγυαται με χαρτια ποσο θα ζησουν????δεν στεκει αυτο που λες...

Δωρα και εμενα μην ξεχνας οτι μου την χαρισαν την φλαφυ..και οχι μονο καθαροαιμο ηταν..αλλα βγηκε και εκθεσιακο:lol::lol:

παντως δεν ξερω αν ειχαν κανει εξετασεις στους γονεις της παντως εμεις που καναμε βγηκε μια χαρα ευτυχως..:/:

ΟΚ,αποψη σου,αν σου αρκει αυτο και το βρισκεις σωστο.Αν θες ριξε μια ματια εδω,ισως καταλαβεις καλυτερα τι εννοω.
Να χαιρεσαι και παλι το μικρο σου!

Δωρα και εμενα μην ξεχνας οτι μου την χαρισαν την φλαφυ..και οχι μονο καθαροαιμο ηταν..αλλα βγηκε και εκθεσιακο:lol::lol:

παντως δεν ξερω αν ειχαν κανει εξετασεις στους γονεις της παντως εμεις που καναμε βγηκε μια χαρα ευτυχως..:/:
Αυτο ειναι το θεμα Ηλιαννα μου,οτι σε τετοιες περιπτωσεις απλα ελπιζεις να σταθεις τυχερος.Εδω διασταυρωσεις με περσικα και εμφανιζουν θεματα υγειας...Τελος παντων,ας μη χαλαμε το θεμα του παιδιου.

συγγνωμη με την λογικη σου περι χαρτιων....μονο τα ρατσας εχουν ψυχη???αν ειναι να παθει κατι το γατακι θα παθει ειτε ειναι ρατσας ειτε δεν ειναι τα αλλα που τα χω παρει απο τον δρομο ποιος μου εγγυαται με χαρτια ποσο θα ζησουν????δεν στεκει αυτο που λες...
Μα αυτο προσπαθω να σου εξηγησω,οτι στις ρατσες υπαρχουν πολλα περισσοτερα προβληματα υγειας απο οτι στα αδεσποτα ημιαιμα γατακια,συν το οτι στις γατουλες που προερχονται απο ελεγχομενη εκτροφη μπορουν να περιοριστουν αυτα τα προβληματα,δεν ειναι γατακια που γεννηθηκαν στο δρομο και δεν γινεται διαφορετικα.Τωρα απο που συμπερανες οτι θεωρω οτι τα αδεσποτα γατακια δεν εχουν ψυχη επειδη δεν εχουν χαρτια δεν ξερω...

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back