vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
-αυτοί που ισχυρίζονται ότι είναι δικά τους τα αφήνουν εκτως σπιτιού,χωρίς φαγητό κ στείρωση
- ούτε ο άλλος ο μλκ που έφερε ένα γατί από το νησί του που ποτέ δεν ταίζει κ δε βάζει στο σπίτι του κ κυκλοφορεί όλη μέρα στο δρόμο ψάχνοντας να φάει
-αλλά εμείς που έχουμε μονίμως στη βεράντα τροφή κ μαζεύονται.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
όσο για τη Ρωξάνη να προλάβεις να την στειρώσεις ετσι ώστε άν πραγματοποιήσει τις απειλές της τουλάχιστον η γατούλα να μην ταλαιπωρηθεί με άλλες γέννες..
Μα καλά ξέρω οτι υπάρχουν μ@#$@$ες αλλά τέτοιο πείσμα είς βάρος της γατούλας για ''ιδιοκτησία'' δεν έχω ξανακούσει!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
δε μπορώ να κάνω κάτι.Αν χαθούν μια μέρα θα ξέρει ότι το έκανα εγώ κ δε ξέρω μέχρι που μπορεί να φτάσει.Ασε που λείπω όλη μέρα από το σπίτι.Εχει άπειρο χρόνο στη διάθεση της.Πραγματικά πρώτη φορά βλέπω κ γω τόσο εγωιστικη συμπεριφορά από μια γυναίκα που ποτέ δεν είχε ζώο,δε ξέρει τη λέξη στείρωση κ εμβόλια αλλά τι λέω δε ξέρει τη λέξη φαγητό και έχει κάνει τα γατιά παιχνίδι.Κ να φανταστείς όταν μου είπε ότι είναι δικά της κ της τα πήρα,της είπα ορίστε έλα να πάρεις κ τη μάνα,να σταματήσω να βάζω τροφή κ της έδωσα κ το βιβλιάριο εξηγώντας ότι πρέπει να συνεχίσει τη θεραπεία τηςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι λεπτή η θέση μου γιατί όλοι εκτώς από γείτονες είναι κ οικογενειακοί φίλοι της πεθεράς μου κ από τη στιγμή που τα γατιά είναι αδέσποτα έχει το δικαίωμα ο καθένας να μη τα θέλει στην αυλή του.Ε τότε μήπως πρέπει να το γυρίσεις κι εσύ και να αρχίσεις τις απειλές γα μηνύσεις;
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Μήπως αν μίλαγες στην πεθερά σου να τους συμβούλευε κι'εκείνη?Είναι λεπτή η θέση μου γιατί όλοι εκτώς από γείτονες είναι κ οικογενειακοί φίλοι της πεθεράς μου κ από τη στιγμή που τα γατιά είναι αδέσποτα έχει το δικαίωμα ο καθένας να μη τα θέλει στην αυλή του.

Άν όντως είναι οικογενειακοί φίλοι θα τους εξηγούσε πως εσύ θέλεις το καλό τους και το καλό της γειτονιάς στο σύνολο για να μη γεμίσετε κι'άλλα γατάκια από γέννες..Κρίμα είναι για τις γατούλες να ταλαιπωρούνται άδικα,ίσως άν τους μίλαγαν κι΄'αλλοι στη γειτονιά να τους άλλαζαν τη γνώμη.Η ισχύς εν τη ενώσει!!
drusilia
Διάσημο μέλος
Στείρωσε τη γάτα, με προσοχή να μη σε αντιληφθεί και στην τελική πες οτι δραστηριοποιήθηκαν από κάποιο σωματείο στην περιοχή και μάλλον την πήραν αυτοι.
Μια αντίστοιχη περίπτωση σε ενα σημείο που στειρώνω ήταν ένας αρσενικος που η αφεντικιά του τον άφηνε στο δρόμο να περιφέρεται, να τρώει το φαί των αδεσπότων, να ζευγαρώνει, και να πλακώνεται συνέχεια με το άλλο κυρίαρχο αρσενικό. Όταν μπήκε την πάτησε και μπήκε στην παγίδα, πήγα και τον στείρωσα και τέρμα. Αμφιβάλω αν θα το κατάλαβε αυτη...
Ενα ζώο πεταμένο στο δρόμο είναι πρακτικά αδέσποτο!
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
ιβανα
Επιφανές μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ετσι είναι.Τουλάχιστον τώρα ξέρει πως ότι χρειαστεί απο συμβουλές, τροφές, γιατρούς έχει μια βοήθεια και γω έχω το θάρρος πια να πω μια κουβέντα παραπάνω κ φυσικά να τα βλέπω να μεγαλώνουν σωστά.Πρέπει να βρεις το κουμπί του άλλου.Λίγη διπλωματία δεν έβλαψε ποτέ.Πολύ χαίρομαι για την εξέλιξη της κατάστασης...Τουλάχιστον βρήκατε κάποιο κοινό σημείο,κάτι είναι κι'αυτό!Αφού τα μικρά είναι ασφαλή και φιλοξενούνται εν μέρη έπιασε τόπο η κουβέντα που έκανες![]()
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool