Η Γατοϊστορία μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
:up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες βράδυ είχα την τύχη (και την χαρά βέβαια) να συναντήσω την Ρωξανούλα.
Έτυχε να είμαι στο κτηνιατρείο την ώρα που την έφερε ο Θανάσης.

Παιδιά, είναι θεικό πλάσμα. Αδικείται πολύ στις φωτογραφίες.

Βιβή νομίζω ότι η όλη ιστορία με τον γείτονα μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως θετική.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες βράδυ είχα την τύχη (και την χαρά βέβαια) να συναντήσω την Ρωξανούλα.
Έτυχε να είμαι στο κτηνιατρείο την ώρα που την έφερε ο Θανάσης.

Παιδιά, είναι θεικό πλάσμα. Αδικείται πολύ στις φωτογραφίες.

Βιβή νομίζω ότι η όλη ιστορία με τον γείτονα μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως θετική.
Ναι ναι μου είπε κ για την κουβέντα που είχατε.Κάθε φορά γκρινιάζει για τη στείρωση αλλά πάντα την κάνει.Η Ρωξάνη πραγματικά είναι γατί μάλαμα κ ειδικά τώρα που μυρίζει κανονικά σε πεθαίνει στις αγκαλιές.Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.

Αν και έχω ανάγκη να μοιραστώ κάποια πράγματα δεν θα επεκταθώ για ευνόητους λόγους:/:Προέχει η υιοθεσία των μικρών.

Σήμερα είμαι πολύ χαρούμενη γιατί η τύχη μου χαμογέλασε.Πριν λίγες μέρες μου αφήσανε 2 αδελφάκια στην αυλή πανέμορφα κ πολύ φιλικά.Σκεφτόμουν να τα προωθήσω μετά τα Ρωξανάκια που επείγουν αλλά τελικά μια συνάδελφος του άντρα μου που ενδιαφέρθηκε για το Ρωξανάκι που θα δώσω, αποφάσισε να πάρει ένα από αυτά.Ετσι ο μικρός σε 2 μέρες το πολύ θα είναι στο καινούργιο του σπίτι παρέα με το Μάκη τον πορτοκαλόγατο της οικογένειας.Είναι το πρώτο γατάκι που δίνω μόνη μου κ έχω χαρεί τρελά.Αν μπορέσω θα βάλω φωτό να τον δείτε.Αντε να παίρνουμε τα πάνω μας λίγο:up:

:up::up::up::up::up::up::up:

Σήμερα είναι μια καλή μέρα, πάνω απ'όλα διότι η Βιβίκα δε γκρινιάζει.:P
Άντε, καλή τύχη σε όλα τους.:)

:up::up::up:

Σήμερα είναι μια καλή μέρα, πάνω απ'όλα διότι η Βιβίκα δε γκρινιάζει.:P
Άντε, καλή τύχη σε όλα τους.:)
Εγώ?Πότε γκρίνιαξα εγώ?Καταγραφή των γεγονότων κάνω απλά.:rolleyes:Ο άλλος σε βάζει να τα λες?:hmm::mad:

Μου φαίνεται ο μικρός τη μυρίστηκε τη δουλειά κ εξαφανίστηκε.Ελπίζω να γυρίσει γρήγορα γιατί η μαμά του τον περιμένει κ να μην έπαθε τίποτα.:/:

Τι έγινε καλέ???:blink:Με το που βρέθηκε σπίτι τη ''έκανε'' ο μικρούλης??Μπορεί να κάνει τσάρκα στη γειτονιά και να ξαναγυρίσει..:/:Βγήκες να τον αναζητήσεις με τροφούλα?

Τι έγινε καλέ???:blink:Με το που βρέθηκε σπίτι τη ''έκανε'' ο μικρούλης??Μπορεί να κάνει τσάρκα στη γειτονιά και να ξαναγυρίσει..:/:Βγήκες να τον αναζητήσεις με τροφούλα?
Κάποιος παίζει με τα νεύρα μου γιατί το πρωί της ίδιας μέρας που έμαθα τα αναπάντεχα νέα της υιοθεσίας του ήταν εκεί με την αδελφή του κ το βράδυ που θα τον έβαζα μέσα στο σπίτι για να τον πάρουν εξαφανίστηκε:blink:Δυο μέρες πρωί-βράδυ τον ψάχνουμε κ δεν είναι πουθενά.Εχω στεναχωρεθεί πολύ:/:

Μα δεν μπορεί ν'άνοιξε η γή να τον κατάπιε:blink::blink:Υπάρχει περίπτωση να το μάζεψε η κυρία που αναφέρεις πιο πάνω,εκείνη που ισχυρίζεται οτι είναι δικά της??Χωρίς να θέλω να σου βάζω ιδέες..αλλά για ψάξε το κι'από αυτή την πλευρά..:hmm:

Δε νομίζω,εδώ δε θέλει ούτε τα "δικά" της.Πραγματικά είναι αξιο απορίας που εξαφανίστηκε ο μικρός.Ερχόταν πάντα όταν πεινούσε μπροστά στο παράθυρο κ μου φώναζε.Το βράδυ κοιμότανε στη σκηνούλα με την αδελφή του αγκαλιά.Τι να πω δε ξέρω.

Τι να πώ,εύχομαι να βρεθεί ο γατούλης,πολύ στεναχωρήθηκα..:(

Το αγαπημένο μου Λωρίδιον:inlove::inlove::inlove::inlove:

Λώρη πριν και μετά
P1010050.jpg
PA260175.jpg

Τη Δευτέρα η Μίσα κ η Λώρη θα πάνε για στείρωση.Πότε μεγάλωσαν τα ζουζούνια μου?:inlove::inlove:Καμιά φορά στεναγχωριέμαι που δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πάνε σε ένα σπίτι κ άλλες φορές μου δείχνουν τόση αγάπη σαν γατιά που ζούνε εκτώς σπιτιού που παρηγορούμαι:/:

Βιβή μην στεναχωριέσαι. Κι εγώ που έχω τα αγόρια στο μπαλκόνι και στον κήπο σκέφτομαι ότι σίγουρα θα ήταν καλύτερα να είναι σε σπίτι αλλά τους βρήκα μεγάλους (μάλλον εκείνοι με βρήκαν) και δεν τους έβαλα ποτέ αγγελία.
Σκέψου ότι τους φροντίζουμε το ίδιο όπως και τα γατιά που έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να ήταν έτσι κι άλλα γατόνια.

Βιβίκα μου, με δεδομένο ότι στη φύση της γάτας είναι να βγαίνει έξω για κυνήγι, το να μένει σε εξωτερικό χώρο μια γατούλα, δεν είναι απαραίτητα κακό ,πολλώ μάλλον, όταν απολαμβάνουν τέτοια φροντίδα, όπως η δική σου:):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back