konstans
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Voula
Διάσημο μέλος
Έτυχε να είμαι στο κτηνιατρείο την ώρα που την έφερε ο Θανάσης.
Παιδιά, είναι θεικό πλάσμα. Αδικείται πολύ στις φωτογραφίες.
Βιβή νομίζω ότι η όλη ιστορία με τον γείτονα μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως θετική.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι ναι μου είπε κ για την κουβέντα που είχατε.Κάθε φορά γκρινιάζει για τη στείρωση αλλά πάντα την κάνει.Η Ρωξάνη πραγματικά είναι γατί μάλαμα κ ειδικά τώρα που μυρίζει κανονικά σε πεθαίνει στις αγκαλιές.Ευτυχώς τέλος καλό όλα καλά.Χθες βράδυ είχα την τύχη (και την χαρά βέβαια) να συναντήσω την Ρωξανούλα.
Έτυχε να είμαι στο κτηνιατρείο την ώρα που την έφερε ο Θανάσης.
Παιδιά, είναι θεικό πλάσμα. Αδικείται πολύ στις φωτογραφίες.
Βιβή νομίζω ότι η όλη ιστορία με τον γείτονα μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως θετική.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν και έχω ανάγκη να μοιραστώ κάποια πράγματα δεν θα επεκταθώ για ευνόητους λόγουςΒιβή νομίζω ότι η όλη ιστορία με τον γείτονα μπορούμε να την χαρακτηρίσουμε ως θετική.
Προέχει η υιοθεσία των μικρών.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

ιβανα
Επιφανές μέλος

stellak
Διάσημο μέλος

Άντε, καλή τύχη σε όλα τους.

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Εγώ?Πότε γκρίνιαξα εγώ?Καταγραφή των γεγονότων κάνω απλά.Σήμερα είναι μια καλή μέρα, πάνω απ'όλα διότι η Βιβίκα δε γκρινιάζει.
Άντε, καλή τύχη σε όλα τους.![]()
Ο άλλος σε βάζει να τα λες?

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

kika
Εκκολαπτόμενο μέλος
Με το που βρέθηκε σπίτι τη ''έκανε'' ο μικρούλης??Μπορεί να κάνει τσάρκα στη γειτονιά και να ξαναγυρίσει..
Βγήκες να τον αναζητήσεις με τροφούλα?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Κάποιος παίζει με τα νεύρα μου γιατί το πρωί της ίδιας μέρας που έμαθα τα αναπάντεχα νέα της υιοθεσίας του ήταν εκεί με την αδελφή του κ το βράδυ που θα τον έβαζα μέσα στο σπίτι για να τον πάρουν εξαφανίστηκεΤι έγινε καλέ???Με το που βρέθηκε σπίτι τη ''έκανε'' ο μικρούλης??Μπορεί να κάνει τσάρκα στη γειτονιά και να ξαναγυρίσει..
Βγήκες να τον αναζητήσεις με τροφούλα?
Δυο μέρες πρωί-βράδυ τον ψάχνουμε κ δεν είναι πουθενά.Εχω στεναχωρεθεί πολύ
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

Υπάρχει περίπτωση να το μάζεψε η κυρία που αναφέρεις πιο πάνω,εκείνη που ισχυρίζεται οτι είναι δικά της??Χωρίς να θέλω να σου βάζω ιδέες..αλλά για ψάξε το κι'από αυτή την πλευρά..
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
kika
Εκκολαπτόμενο μέλος

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

Καμιά φορά στεναγχωριέμαι που δεν τους δόθηκε ποτέ η ευκαιρία να πάνε σε ένα σπίτι κ άλλες φορές μου δείχνουν τόση αγάπη σαν γατιά που ζούνε εκτώς σπιτιού που παρηγορούμαι
Voula
Διάσημο μέλος
Σκέψου ότι τους φροντίζουμε το ίδιο όπως και τα γατιά που έχουμε μέσα στο σπίτι μας. Μακάρι να ήταν έτσι κι άλλα γατόνια.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool