crazycat
Νεοφερμένο μέλος
ερωτευτηκα!!!!!!!!Ρωξάνη
![]()

!!αν ηταν αρσενικο θα του καναμε επισημη προταση γαμου αλλα.....
πανεμορφα τα γατονια σου ...τελειειειειεαααααααα!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Σ'ευχαριστούμε πολύ.Η Ρωξάνη είναι από τα αγαπημένα μου αδέσποτα κ απίστευτα τρυφερή γατούλα.ερωτευτηκα!!!!!!!!!!αν ηταν αρσενικο θα του καναμε επισημη προταση γαμου αλλα.....
πανεμορφα τα γατονια σου ...τελειειειειεαααααααα!!!!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Οταν τα θηλυκά έχουν οίστρο φεύγουν για αναζήτηση ή ισχύει μόνο στα αρσενικά?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
τη βρηκαμε κλεισμενη στο λεβητοστασιο μιας πολυκατοικιας να κλαιει.μια χαρα ειναι,δε ξεκολλαει απο πανω μας κ εχουμε κανονισει για τελευταια φορα τη στειρωση της.το καλο που της θελω
moukelis
Επιφανές μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος

brigite
Διάσημο μέλος

Πανεμορφη η Ρωξανη και το μικρουλι κοντα στην γλαστρα που τρωει ,γλυκα ειναι

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
είναι η ατιμη κ πολυ χαδιάρα.Προχθές τριβότανε σε κάτι μαστόρια που ήρθαν σπίτι κ δε τους άφηνε να κάνουν βήμα μέχρι να την χαϊδέψουν.Και να φανταστείς ότι είναι αδέσποτη.Το μικρό δίπλα είναι ο γιος της ο οποίος είναι ίδιος κ προσπαθώ να του βρω σπίτι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
brigite
Διάσημο μέλος

Τι πανεμορφα πλασματα ειναι αυτα.Και οπως εχουν κατσει στη γλαστρα ολα μαζι ειναι για ζουληγμα χωρταστικο.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
konstans
Περιβόητο μέλος
! Κι εγώ έχω 2 μόνιμες γάτες στην αυλή μου και γνωρίζω ότι ίσως κάποια στιγμή να πάθουν κάτι, αλλά τουλάχιστον είναι σε ένα μέρος που έχουν να κοιμηθούν, τρώνε, έχουν ιατρική περίθαλψη και χάδια και δόξα το Θεό δεν έχουν πάθει κάτι.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
natalouko
Επιφανές μέλος

Τι υπέροχα γατόνια είναι αυτά????

Το ένα ομορφότερο από το άλλο!!!

Ήρθαν στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσαν να πάνε, αφού βρήκαν εσάς που τα φροντίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!

Η Λώρη είναι μία κούκλα!!!

Σκέφτεσαι να την δώσεις για υιοθεσία???

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
και γω αυτό πίστευα μέχρι τωρα,αλλά τη βλέπω ότι όποτε μπαίνει μέσα δε θέλει να βγει έξω.Κάθε φορά σκαρφίζομαι κόλπα για να τη βγάλω κ μετά κλαίει έξω από την πόρτα.Μου σκίζει την καρδιά.Από την άλλη δε θέλω να τη χωρίσω από την Μίσα την αδελφή της,είναι συνέχεια μαζί...Δύσκολη η απόφαση! Εσύ βλέπεις την κατάσταση από κοντά και μπορείς να κρίνεις. Αν μπορεί να βρει σπίτι καλό θα ήταν. Απ'την άλλη, δυστυχώς δεν γίνεται όλα τα ζώα να είναι σε σπίτι! Κι εγώ έχω 2 μόνιμες γάτες στην αυλή μου και γνωρίζω ότι ίσως κάποια στιγμή να πάθουν κάτι, αλλά τουλάχιστον είναι σε ένα μέρος που έχουν να κοιμηθούν, τρώνε, έχουν ιατρική περίθαλψη και χάδια και δόξα το Θεό δεν έχουν πάθει κάτι.
vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Είναι οι αγάπες μου καλά γατόνια.Σκέφτομαι να δοκιμάσω να την δώσω σε κάποιον που θα ξέρω καλά,θα είναι κοντά για να τη βλέπω κ θα είμαι σίγουρη ότι αν πάει κάτι στραβά θα ξαναγυρίσει σε μας έστω κ έξω.Νιώθω σα να χαρίζω τη Μάιζελ γιατί ποτέ δε τα ξεχώρισα κ στεναχωριεμαιΤώρα ανακάλυψα τα θεματάκι σας!!!Τι υπέροχα γατόνια είναι αυτά????
Το ένα ομορφότερο από το άλλο!!!
Ήρθαν στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσαν να πάνε, αφού βρήκαν εσάς που τα φροντίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!
Η Λώρη είναι μία κούκλα!!!Σκέφτεσαι να την δώσεις για υιοθεσία???
![]()

natalouko
Επιφανές μέλος

Αλλά από την άλλη αν είναι να πάει σε ένα σπίτι θα είναι καλύτερα.
Μακάρι να μπορούσα να την έπαιρνα εγώ γιατί την συμπαθήσαμε πάρα πολύ!!!
Είναι μία γλύκα!!

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool