Η Γατοϊστορία μας

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Ρωξάνη
PA250163.jpg
ερωτευτηκα!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:!!αν ηταν αρσενικο θα του καναμε επισημη προταση γαμου αλλα.....:(
πανεμορφα τα γατονια σου ...τελειειειειεαααααααα!!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ερωτευτηκα!!!!!!!!:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:!!αν ηταν αρσενικο θα του καναμε επισημη προταση γαμου αλλα.....:(
πανεμορφα τα γατονια σου ...τελειειειειεαααααααα!!!!!!!
Σ'ευχαριστούμε πολύ.Η Ρωξάνη είναι από τα αγαπημένα μου αδέσποτα κ απίστευτα τρυφερή γατούλα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χθες έπρεπε να πάμε τη Μίσα κ τη Λώρη για στείρωση μιας κ την προηγούμενη βδομάδα η γιατρός μας ήταν άρρωστη κ δεν έγινε.Η Μίσα ήρθε αλλά η Λώρη είναι εξαφανισμένη από χθες το πρωί.Είναι η πρώτη φορά που λείπει κ αρχίζω κ ανησυχώ.Δεν ήρθε ούτε για φαγητό,ούτε για ύπνο κ δε λείπει ποτέ.Ελπίζω να έρθει το μεσημέρι που θα πάω σπίτι :/:Οταν τα θηλυκά έχουν οίστρο φεύγουν για αναζήτηση ή ισχύει μόνο στα αρσενικά?

η μια γατουλα μας, πριν στειρωθει εφευγε οταν ζευγαρωνε και ερχοταν μετα απο 2-3 μερες..η μεγαλη μας ομως τοσα χρονια ποτε δεν εξαφανιστηκε για να ζευγαρωσει, συνηθως τα αρσενικα ερχονται και την βρισκουν..

Ελπίζω να είναι αυτό κ να μην επαναληφθεί η ιστορία γιατί όταν τα γατιά εξαφανίζονται από τη γειτονιά μου δεν είναι για καλό.Τρεις φορές εχω προγραμματίσει αυτή τη στείρωση κ τις 3 ακυρώθηκε.Τι να πω πια.:/:

Ακομα να γυρισει Βιβη;

εχεις δικιο αλλου το εγραψα.:redface:τη βρηκαμε κλεισμενη στο λεβητοστασιο μιας πολυκατοικιας να κλαιει.μια χαρα ειναι,δε ξεκολλαει απο πανω μας κ εχουμε κανονισει για τελευταια φορα τη στειρωση της.το καλο που της θελω:mad:

Α ωραια,το ειχα διαβασει εκει αλλα νομιζα οτι επροκειτο για αλλο γατακι.

Ρωξάνη, γάτα λατρεία και σπάνιος χαρακτήρας:inlove::inlove::inlove:
PC180323.jpg

PC180322.jpg

PC180321.jpg

:):) Πανεμορφη η Ρωξανη και το μικρουλι κοντα στην γλαστρα που τρωει ,γλυκα ειναι:):)

Ευχαριστούμε :redface:είναι η ατιμη κ πολυ χαδιάρα.Προχθές τριβότανε σε κάτι μαστόρια που ήρθαν σπίτι κ δε τους άφηνε να κάνουν βήμα μέχρι να την χαϊδέψουν.Και να φανταστείς ότι είναι αδέσποτη.Το μικρό δίπλα είναι ο γιος της ο οποίος είναι ίδιος κ προσπαθώ να του βρω σπίτι.

Πότε αυτές εδώ οι τριχόμπαλες κυλιόντουσαν στις γλάστρες μου,νιαούριζαν παραπονιάρικα και κρυβόντουσαν όποτε μας έβλεπαν, μεγάλωσαν δε το πιστεύω.Και τώρα βέβαια παραπονιούνται για ατελείωτα χάδια και αγκαλιές κ δεν ξεκολλάνε από πάνω μας.Η Μίσα-όνομα που πηρε επειδή η φατσούλα της είναι μισή μαύρη μισή πορτοκαλί και η Λώρη-από το γκρι λωρίδι που έχει στο κεφαλάκι της είναι από σήμερα στο γιατρό για στείρωση.Αμήν
P5310622.jpg

P5310630.jpg

P5310635.jpg

P5310637.jpg

:):) Τι πανεμορφα πλασματα ειναι αυτα.Και οπως εχουν κατσει στη γλαστρα ολα μαζι ειναι για ζουληγμα χωρταστικο.:)

Εδώ είναι μόλις τα είχε φέρει η μαμά τους.Δυστυχώς μόνο τα δύο υπάρχουν και αν και μένουν κατά κύριο λόγο στην αυλή είναι χαδιάρικα μέχρι αηδίας.Κάθε βράδυ τα δελεάζω με γαλοπούλα για να βγούν έξω εκεί που όταν τα έκλεινα χτυπιόντουσαν για να βγουν κ τώρα δε ξεκολλάνε από την αγκαλιά μας ολόκληρες γαϊδάρες πια.

Από χθες το βράδυ με βασανίζει η σκέψη της Λωρης.Την έχουμε μεγαλώσει από τη στιγμή που την έφερε η μαμά της στην αυλή μας 1,5 μηνων.Φοβιτσιάρα στην αρχή που εξελίχτηκε στο πιο χαδιάρικο κ στοργικό γατί του κόσμου.Δυστυχώς η γάτα μου δε τη δέχτηκε όσες φορές κ αν προσπαθήσαμε να τη βάλουμε μέσα κ έτσι το Λώρη μένει κυρίως έξω.Τον τελευταίο καιρό όμως εκδηλώνει έντονα την επιθυμία της να μπει στο σπίτι κ να μείνει.Κλαίει έξω από την πόρτα,κρύβεται όταν έρχεται η ώρα να βγει έξω κ μπορεί να καθήσει στην αγκαλιά σου 1ώρα μόνο για χάδια.Το ενδεχόμενο να μπει μόνιμα μέσα το αποκλείσαμε λόγω χωρου όσο κ να το θέλουμε.Σκεφτήκαμε να της βρούμε ένα σπίτι μιας κ το εχει τοσο αναγκη από το να κοιμαται εξω μιας κ δε της φτάνουν πια οι λίγες ωρες που ειμαστε μαζί της αλλά δε μας παει η καρδιά να την αποχωριστούμε.Η λογική μου λέει να την δώσω η καρδιά μου δε μ'αφηνει..

Δύσκολη η απόφαση! Εσύ βλέπεις την κατάσταση από κοντά και μπορείς να κρίνεις. Αν μπορεί να βρει σπίτι καλό θα ήταν. Απ'την άλλη, δυστυχώς δεν γίνεται όλα τα ζώα να είναι σε σπίτι:/:! Κι εγώ έχω 2 μόνιμες γάτες στην αυλή μου και γνωρίζω ότι ίσως κάποια στιγμή να πάθουν κάτι, αλλά τουλάχιστον είναι σε ένα μέρος που έχουν να κοιμηθούν, τρώνε, έχουν ιατρική περίθαλψη και χάδια και δόξα το Θεό δεν έχουν πάθει κάτι.

Τώρα ανακάλυψα τα θεματάκι σας!!!:):):)Τι υπέροχα γατόνια είναι αυτά????:inlove::inlove::inlove:Το ένα ομορφότερο από το άλλο!!!:D:D:DΉρθαν στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσαν να πάνε, αφού βρήκαν εσάς που τα φροντίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!:D:D:D

Η Λώρη είναι μία κούκλα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:Σκέφτεσαι να την δώσεις για υιοθεσία???:):):)

Δύσκολη η απόφαση! Εσύ βλέπεις την κατάσταση από κοντά και μπορείς να κρίνεις. Αν μπορεί να βρει σπίτι καλό θα ήταν. Απ'την άλλη, δυστυχώς δεν γίνεται όλα τα ζώα να είναι σε σπίτι:/:! Κι εγώ έχω 2 μόνιμες γάτες στην αυλή μου και γνωρίζω ότι ίσως κάποια στιγμή να πάθουν κάτι, αλλά τουλάχιστον είναι σε ένα μέρος που έχουν να κοιμηθούν, τρώνε, έχουν ιατρική περίθαλψη και χάδια και δόξα το Θεό δεν έχουν πάθει κάτι.
και γω αυτό πίστευα μέχρι τωρα,αλλά τη βλέπω ότι όποτε μπαίνει μέσα δε θέλει να βγει έξω.Κάθε φορά σκαρφίζομαι κόλπα για να τη βγάλω κ μετά κλαίει έξω από την πόρτα.Μου σκίζει την καρδιά.Από την άλλη δε θέλω να τη χωρίσω από την Μίσα την αδελφή της,είναι συνέχεια μαζί...

Τώρα ανακάλυψα τα θεματάκι σας!!!:):):)Τι υπέροχα γατόνια είναι αυτά????:inlove::inlove::inlove:Το ένα ομορφότερο από το άλλο!!!:D:D:DΉρθαν στο καλύτερο μέρος που θα μπορούσαν να πάνε, αφού βρήκαν εσάς που τα φροντίζετε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο!!!:D:D:D

Η Λώρη είναι μία κούκλα!!!:inlove::inlove::inlove::inlove:Σκέφτεσαι να την δώσεις για υιοθεσία???:):):)
Είναι οι αγάπες μου καλά γατόνια.Σκέφτομαι να δοκιμάσω να την δώσω σε κάποιον που θα ξέρω καλά,θα είναι κοντά για να τη βλέπω κ θα είμαι σίγουρη ότι αν πάει κάτι στραβά θα ξαναγυρίσει σε μας έστω κ έξω.Νιώθω σα να χαρίζω τη Μάιζελ γιατί ποτέ δε τα ξεχώρισα κ στεναχωριεμαι:(

Καταλαβαίνω πως αισθάνεσαι.:happy::happy:Αλλά από την άλλη αν είναι να πάει σε ένα σπίτι θα είναι καλύτερα.:):) Μακάρι να μπορούσα να την έπαιρνα εγώ γιατί την συμπαθήσαμε πάρα πολύ!!!:P:PΕίναι μία γλύκα!!:):):)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back