Η Δανάη μου είναι έγκυος :(

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Γιατι δεν την πας και σε καποιον αλλο γιατρο;Προφανως αυτος δε σου ειπε για στειρωση εγκαιρως,δεν ηταν προθυμος να τη δει οταν ειχε προβλημα (η δικη μου μου ειπε με τα παραμικρα υγρα που θα δω να την παρω) και δεν μου φαινεται να την προσεχει πολυ...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημερα ας πουμε, ακομη τιποτα κανενα μωρο.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πηρα και τον κτηνιατρο που μου ειπε η γιασμιν του ειπα τι εχει γινει και μου ειπε οτι να περιμενω ακομη μια μερα και μετα να την παω.
Μονο μια φορα εκανε υπερυχο εχθες με το στηθοσκοπιο την εξετασε και επειδη τρομαξε πολυ στην μεταφορα μου ειπε οτι δεν μπορει ετσι να καταλαβει. Δεν εχει αλλο κτηνιατρο κοντα εχει στην περαια τον ιδιο που εκει ειναι και ο υπερυχος αλλα δεν τους ξερω τους αλλους και φοβαμαι στην κατασταση που ειναι να το ρισκαρω και να την κανω βολτες με το αμαξι.
Λεω να περιμενω και σημερα αν η κατασταση ειναι ιδια και δεν χειροτερεψει και αυριο να την παω. Ειναι ομως πολυ ευδιαθετη σημερα και εχει αρχησει να γλυφετε πολυ εντονα σε σχεση με τις προηγουμενες μερες.

Γιατι δεν την πας αλλου;Αν ηταν η δικη μου γατα θα ειχα τρελαθει,πως μπορεις να ξερεις οτι ειναι εγκυος,να εχει υγρα κτλ,να υποθετεις οτι κατι παει στραβα και να μην ακουγονται τα μωρα,και να μην κανεις κατι;Μου φαινεται πολυ κουφο να μη μπορει να ακουσει τα μικρα επειδη ειχε τρομαξει κατα τη μεταφορα,τοσες αδεσποτες που δεν εχουν ξαναμμπει σε κλουβακι πηγαινουν στο γιατρο και τις εξεταζει και καταλαβαινει σε τι κατασταση βρισκονται.

Μάλλον ήρθε επιτέλους η ώρα...

Βάλτην σε ήρεμο μέρος.. και θα τα κάνει όλα μόνη της, απλά να κοιτάξεις να μην πατήσει κανένα καθώς θα γυρίζει. Μην πιάσεις τα μικρά, και μην κάνεις τίποτα. Θα τα καθαρίσει, και θα κόψει τους λώρους η ίδια.

Μπορεί να βγάλει και κανένα νεκρό.
Άντε και με έναν πόνο....

Δηλαδη οτι γλυφετε ειναι καλο σημαδι:)

Έτσι κάνουν όταν ξεκινάνε να γεννήσουν... Αρχίζει το show.....

Αχ μακαρι ολα να πανε καλα αν καποιο ειναι νεκρο τι κανω ? το απομακρυνω? η το αφηνω και εκεινη θα το κανει στην ακρη?

Δεν θα του δώσει σημασία.. και τότε θα το πάρεις σιγά σιγά...

Εύχομαι να πάνε όλα καλά!!!

Βλέπεις τίποτα?? Πέρασαν 2 ώρες... θα μας τρελάνει αυτή η γάτα...:(

Στις 3 θα πηγαινε σπιτι.

Aκομη δεν πηγα τωρα φευγω υπερωριες.

Τι γίνεται??? Κανά γατάκι βγήκε????
Έχουμε αγωνία εδώ όλοι τι θα γίνει με τη γάτα σου! Φαντάσου κάνω login για τη δικιά σου!

Μάλλον θα γεννήσω εγώ πρώτη...:hmm:

Τώρα διάβασα το θέμα, γεννάτε τελικά; Δανάη, το πήρες απόφαση να τα βγάλεις παιδί μου, ή θα τα χωνέψεις; Άντε, να γελάσουμε λίγο, να φέρουμε γούρι!!!:D:D:D

Εχω συγκινηθει πολυ απο το ενδιαφερον σας ευχαριστω με βοηθατε παρα πολυ σε αυτην τι δυσκολη στιγμη τις γατουλας μου.
Συγνωμη για την καθυστερηση αλλα τωρα τελειωσα με παιδια, γατα, και σκυλο.
Η Δαναη μου ακομη τιποτα δεν εκανε:( Αλλα σημερα ειδα τα μωρα να κουνιουνται οχι εντονα αλλα νομιζω δεν εχει σημασια. Ε?
Ειναι και πολυ καλα ολο μου χαιδευεται γυριζει ανασκελα να την χαιδεψω και γλυφετε παρα πολυ εκει κατω η μαλλον μονο εκει κατω.
Αχ θα με σκασει αυτο το γατι.

Αν δεις οτι δεν γενναει παντως καλο ειναι να την πας κτηνιατρο μη παθουν τιποτα τα μωρα εκει μεσα και τρεχει για το συνολακι μετα. Εξισου εαν τυχον γεννησει και κανει πχ 2-3 κι οχι 7 κα μενουν θηλες ελευθερες σκεψου μηπως δεχτεις και κανενα παρατημενο γιατι σημερα μου ανεφεραν 8 παρακαλω ολα σε κρισιμη ηλικια

Άντε καλημέρα!!!!!!!!!!:redface:
15 έχω κάνει!!!:blink::lol::lol::lol:

Συνημμένα

• koutabakia2.jpg
    koutabakia2.jpg
    44,6 KB · Εμφανίσεις: 41
Kαλημερα ακομη τιποτα:( εχθες στις 2 το βραδυ εβγαλε λιγα υγρα αλλα τιποτα στις 5 θα παμε στον γιατρο σημερα. Αντε για να δουμε. Παντως και το πρωι κατι εννιωσα μεσα σαν να κουνιεται. Η διαθεση ειναι στο φουλ. Μηπως λεω τωρα την επηρεασε η αποπαρασιτωση???

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back