Η Δανάη μου είναι έγκυος :(

• Thread starter Thread starter moukelis
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Τι να σου πω...Τι ωρα θα την πας στο γιατρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν δεις οτι δεν γενναει παντως καλο ειναι να την πας κτηνιατρο μη παθουν τιποτα τα μωρα εκει μεσα και τρεχει για το συνολακι μετα. Εξισου εαν τυχον γεννησει και κανει πχ 2-3 κι οχι 7 κα μενουν θηλες ελευθερες σκεψου μηπως δεχτεις και κανενα παρατημενο γιατι σημερα μου ανεφεραν 8 παρακαλω ολα σε κρισιμη ηλικια

Ας γεννησει με το καλο και εννοειται αν τα δεχτει δεν εχω προβλημα:) τι3 τι 7.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τι να σου πω...Τι ωρα θα την πας στο γιατρο;
Στις 5 το απογευμα θα παμε.

Εχθες στο μπαλκονι μας ηρθε μια γατουλα τις εβαλα να φαει και απο κατω κρεμοταν πολυ η τριχουλες μετα την ξαναειδα να βγαινει απο ενα παλιο σπιτι που ειναι διπλα μας αλλα δεν εχουμε προσβαση μπωρει να εχει μωρα Εκει μέσα.?

Στις 5 το απογευμα θα παμε.

Εχθες στο μπαλκονι μας ηρθε μια γατουλα τις εβαλα να φαει και απο κατω κρεμοταν πολυ η τριχουλες μετα την ξαναειδα να βγαινει απο ενα παλιο σπιτι που ειναι διπλα μας αλλα δεν εχουμε προσβαση μπωρει να εχει μωρα Εκει μέσα.?

Αν η γατούλα είναι θηλυκή ναι...:/:
Κοίτα μην βρεθείς με 15 γάτες μόνο...:redface:

Ναι θηλυκια ειναι λες :confused: Πω πω δεν μπορω ουτε καν να δω εκει μεσα αν εχει μπαινει και βγαινει απο τα κεραμυδια που εχει μια τρυπα.

Ναι θηλυκια ειναι λες :confused: Πω πω δεν μπορω ουτε καν να δω εκει μεσα αν εχει μπαινει και βγαινει απο τα κεραμυδια που εχει μια τρυπα.

Έχει μωρά.. το μόνο ερώτημα, είναι πόσα...:/::/:

Πηγαμε στον γιατρο καναμε τον υπερυχο και ειδαμε τα πρωτα γατακια και ειναι ζωντανα :):) .

Ποσα εχει;Ειναι ολα ενταξει;Αυτα τα υγρα τι ηταν;Ποσων ημερων ειναι η κυηση;

Ποσα εχει;Ειναι ολα ενταξει;Αυτα τα υγρα τι ηταν;Ποσων ημερων ειναι η κυηση;

Δεν μπορεσε να καταλαβει ποσα ειναι τωρα γιατι ειναι πολυ μεγαλα μονο τα 2 πρωτα ειδε και ειδαμε τις καρδουλες τους να χτυπανε και μου ειπε οτι αφου τα πρωτα ειναι ζωντανα θα γεννησει κανονικα:D. Αυτα τα υγρα μου ειπε οτι ειναι επειδη ειναι στις μερες τις κατι αλλο δεν ρωτησα απο την χαρα μου:P.
Απλα μου λεει τωρα περιμενουμε. Και δεν μου πηρε ουτε 1 ευρο δεν ξερω γιατι κανονικα ο υπερυχος ειναι γυρω στα 40,00ευρο. Ισως επειδη θα πληρωσω πολυ τον οτε τοσες φορες που τους πηρα τηλ.:lol::lol::lol:

Τωρα απλα περιμενουμε απο μερα σε μερα η απο ωρα σε ωρα,
Για να δετε τι καλο γατι ειναι εκατσε 40 λεπτα πανε-ελα στο πισω καθισμα χωρις το σαμαρακι και χωρις κλουβακι δεν εκανε εμετο και δεν κουνηθηκε απο την θεση τις ουτε αχ ουτε βαχ. Οι δυο μας μονο. Εχω διαβασει οτι στις γατες δεν αρεσουν οι μετακινησεις και ειδηκα με το αμαξι. Στο αυτοκινητο εχει μπει μονο ακομη μια φορα αλλα την κρατουσε η κορη μου και φορουσε και το σαμαρακι και φοβηθηκα λιγο που την πηγαινα μονη μου. Μου εκανε τρομερη εντυπωση.

Είναι καλό γατουλάκι η Δανάη, άντε, καλά θα πάνε όλα , με το καλό να έρθουν τα μωρογατάκια:):):baby::baby:

Με το καλο.Δεν εχω ξανακουσει να βγαζουν υγρα τοσο νωρις πριν τη γεννα...Πως ξερει οτι τα ζωντανα θα βγουν πρωτα;Και ο υπερηχος δεν ειναι τοσο ακριβος,μπορει τοσο να χρεωνει αυτος...Τι να πω,μπορει να μου εχει κατσει στραβα το ολο θεμα και να σκεφτομαι περιεργα.Σου ειπε σε ποια μερα της κυησης ειναι;

ΓΕΝΝΑΜΕ Μολις βγηκε το πρωτο στο χαλι τις κουζινας στην αγκαλια μου αχ ειναι μεσα σε μια σακουλα

Δεν ειναι σακουλα,ειναι ο σακος και τον τρωει η μαμα.Πως πηγε η γεννα;

Έλα καλημέρα,
να ακούσω τα αποτελέσματα!:redface:

Kαλημερα οχι πολυ καλα 1 στα 4 κριμα πολυ κριμα. :(
Αλλα το 1 ειναι γιαβρακι πολυ ομορφο ιδιο η μαμα του και νιαουριζει.
Θα σας πω σε λιγο λεπτομεριες.

Τι έγινε καλέ??? Πόσα γατόνα έχεις τώρα στο σύνολο???
Ελπίζω τον "σάκο" να μην τον αφαίρεσες μόνη σου, αλλά να άφησες τη μάνα να τον φάει.

Αυτο το ενα πως ειναι;Θηλαζει;Το θελει η μαμα;

Λοιπον ας αρχισω τα ξυμερωματα στις 1 αρχισαν μαλλον οι συσπασεις εσπρωχνε σαν να κανει τα κακα τις αλλα ξαπλωμενη πανω στο χερι μου στις 2 αρχισε να βγαινει το μωρο και εγω εφυγα απο την κουζινα γιατι με κοιτουσε λιγο περιεργα και σκεφτηκα μηπως ηθελε να μηνει μονη το μωρο βγηκε αρχισε να το γλυφει και μετα ηρθε μεσα και νοιαουριζε Πηγα μεσα και ενω το ειχε καθαρισει δεν κουνιωταν καθολου καθησα εκει εφαγε τον πλακουντα αλλα μετα εφυγε δεν υξερα τι να κανω και δεν το πηραξα καθολου μετα ερχοταν απο πισω μου παντου και εσπρωχνε και ταυτοχρονα υστερα ξαπλωσα στοκρεββατι και την χαιδευα και ξαπλωσε μαζι μου κατα τις 4 με πηρε ο υπνος και στις 7 που ανοιξα τα ματια μου τρομαγμενη γιατι δεν καταλαβα ποτε κοιμηθηκα ειδα την δαναη μου με 2 νεκρα μωρα και 1 στην αγκαλια τις:bye:ολοζωντανο:cry: Πηρα και αυτα τα μωρα αφου ειδα οτι δεν κουνιουνται και το ενα ηταν με τον ομφαλιο λορο ακομη στην κοιλια τις Δαναης τον εκοψα με αποστηρομενω ψαλιδακι και μετα απο 20' το απομακρυνα και αυτο.
Τωρα το μωρακι δεν ξερω αν θυλασε παντος το γλυφει και καποιες στιγμες το αφησε μονο του δεν τιν εβαλα να φαει σκευτηκα μηπως μετα δεν φαει τον πλακουντα αν βγει και αλλο δεν μπορω να καταλαβω αν εχει μεσα αλλο. Τωρα δεν ξερω τι δεν εκανα καλα η τι δεν εκανε εκεινη και πηγε στραβα σιγουρα ομως δεν επρεπε να με παρει ο υπνος αλλα 3 βραδια εχω να κοιμηθω καλα το μεσημερι δεν ξαπλωνω και νομιζω λογικο ηταν αφου ξαπλωσα να κοιμηθω. Αυτα, τωρα ειμαι στην δουλεια δεν μπορω να παρω αδεια γιατι ειναι δικο μας το μαγαζι και δεν μπορω να το κλεισω, αλλα θα κλεισω σηγουρα ποιο νωρις και ας εχω δουλεια. Τα συμπερασματα δικα σας.

Εσύ δεν έφταιξες σε τίποτα... αλίμονο.:redface:
Ούτε η γάτα. Ετσι είναι αυτά...:(
Να σου ζήσει το γατάκι και μην στεναχωριέσαι.:)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back