moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν δεις οτι δεν γενναει παντως καλο ειναι να την πας κτηνιατρο μη παθουν τιποτα τα μωρα εκει μεσα και τρεχει για το συνολακι μετα. Εξισου εαν τυχον γεννησει και κανει πχ 2-3 κι οχι 7 κα μενουν θηλες ελευθερες σκεψου μηπως δεχτεις και κανενα παρατημενο γιατι σημερα μου ανεφεραν 8 παρακαλω ολα σε κρισιμη ηλικια
Ας γεννησει με το καλο και εννοειται αν τα δεχτει δεν εχω προβλημα
τι3 τι 7.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Στις 5 το απογευμα θα παμε.Τι να σου πω...Τι ωρα θα την πας στο γιατρο;
Εχθες στο μπαλκονι μας ηρθε μια γατουλα τις εβαλα να φαει και απο κατω κρεμοταν πολυ η τριχουλες μετα την ξαναειδα να βγαινει απο ενα παλιο σπιτι που ειναι διπλα μας αλλα δεν εχουμε προσβαση μπωρει να εχει μωρα Εκει μέσα.?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Στις 5 το απογευμα θα παμε.
Εχθες στο μπαλκονι μας ηρθε μια γατουλα τις εβαλα να φαει και απο κατω κρεμοταν πολυ η τριχουλες μετα την ξαναειδα να βγαινει απο ενα παλιο σπιτι που ειναι διπλα μας αλλα δεν εχουμε προσβαση μπωρει να εχει μωρα Εκει μέσα.?
Αν η γατούλα είναι θηλυκή ναι...

Κοίτα μην βρεθείς με 15 γάτες μόνο...

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πω πω δεν μπορω ουτε καν να δω εκει μεσα αν εχει μπαινει και βγαινει απο τα κεραμυδια που εχει μια τρυπα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
julia
Διακεκριμένο μέλος
Ναι θηλυκια ειναι λεςΠω πω δεν μπορω ουτε καν να δω εκει μεσα αν εχει μπαινει και βγαινει απο τα κεραμυδια που εχει μια τρυπα.
Έχει μωρά.. το μόνο ερώτημα, είναι πόσα...

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ποσα εχει;Ειναι ολα ενταξει;Αυτα τα υγρα τι ηταν;Ποσων ημερων ειναι η κυηση;
Δεν μπορεσε να καταλαβει ποσα ειναι τωρα γιατι ειναι πολυ μεγαλα μονο τα 2 πρωτα ειδε και ειδαμε τις καρδουλες τους να χτυπανε και μου ειπε οτι αφου τα πρωτα ειναι ζωντανα θα γεννησει κανονικα
. Αυτα τα υγρα μου ειπε οτι ειναι επειδη ειναι στις μερες τις κατι αλλο δεν ρωτησα απο την χαρα μου
.Απλα μου λεει τωρα περιμενουμε. Και δεν μου πηρε ουτε 1 ευρο δεν ξερω γιατι κανονικα ο υπερυχος ειναι γυρω στα 40,00ευρο. Ισως επειδη θα πληρωσω πολυ τον οτε τοσες φορες που τους πηρα τηλ.

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για να δετε τι καλο γατι ειναι εκατσε 40 λεπτα πανε-ελα στο πισω καθισμα χωρις το σαμαρακι και χωρις κλουβακι δεν εκανε εμετο και δεν κουνηθηκε απο την θεση τις ουτε αχ ουτε βαχ. Οι δυο μας μονο. Εχω διαβασει οτι στις γατες δεν αρεσουν οι μετακινησεις και ειδηκα με το αμαξι. Στο αυτοκινητο εχει μπει μονο ακομη μια φορα αλλα την κρατουσε η κορη μου και φορουσε και το σαμαρακι και φοβηθηκα λιγο που την πηγαινα μονη μου. Μου εκανε τρομερη εντυπωση.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
julia
Διακεκριμένο μέλος
να ακούσω τα αποτελέσματα!

kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος

Αλλα το 1 ειναι γιαβρακι πολυ ομορφο ιδιο η μαμα του και νιαουριζει.
Θα σας πω σε λιγο λεπτομεριες.
kyveli
Νεοφερμένο μέλος
Ελπίζω τον "σάκο" να μην τον αφαίρεσες μόνη σου, αλλά να άφησες τη μάνα να τον φάει.
moukelis
Επιφανές μέλος
kiara1
Εκκολαπτόμενο μέλος
ολοζωντανο:cry: Πηρα και αυτα τα μωρα αφου ειδα οτι δεν κουνιουνται και το ενα ηταν με τον ομφαλιο λορο ακομη στην κοιλια τις Δαναης τον εκοψα με αποστηρομενω ψαλιδακι και μετα απο 20' το απομακρυνα και αυτο.Τωρα το μωρακι δεν ξερω αν θυλασε παντος το γλυφει και καποιες στιγμες το αφησε μονο του δεν τιν εβαλα να φαει σκευτηκα μηπως μετα δεν φαει τον πλακουντα αν βγει και αλλο δεν μπορω να καταλαβω αν εχει μεσα αλλο. Τωρα δεν ξερω τι δεν εκανα καλα η τι δεν εκανε εκεινη και πηγε στραβα σιγουρα ομως δεν επρεπε να με παρει ο υπνος αλλα 3 βραδια εχω να κοιμηθω καλα το μεσημερι δεν ξαπλωνω και νομιζω λογικο ηταν αφου ξαπλωσα να κοιμηθω. Αυτα, τωρα ειμαι στην δουλεια δεν μπορω να παρω αδεια γιατι ειναι δικο μας το μαγαζι και δεν μπορω να το κλεισω, αλλα θα κλεισω σηγουρα ποιο νωρις και ας εχω δουλεια. Τα συμπερασματα δικα σας.
julia
Διακεκριμένο μέλος

Ούτε η γάτα. Ετσι είναι αυτά...

Να σου ζήσει το γατάκι και μην στεναχωριέσαι.

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool