moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
staman2
Περιβόητο μέλος
αν και η καλυτερη πασχαλω-κωλο-φωτο μπηκε πριν, παρτε αλλες τρεις. ετσι για να τον εμπεδωσετε.δωστε βαση στον "ψαχουλιαρη πιχινο" παρακαλω

Κύριε Αιμίλιε !!! Τι υπέροχος πιχινός αρχ#$$#^ος είναι αυτος!!!! Να σε χαίρεται η μανούλα σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια!Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ιβανα
Επιφανές μέλος
Τέλειος πιχινός πασχαλοπιχινός ψαχουλευτικός!
ευχαριστω καλη μου, επειδη η πασχαλια ειναι μεγαλη κατινα και ψαχνει τα παντα , τον πιχινο της τον βλεπω συνεχως και ολη μερα. ολο κατι ψαχνει κ μου τον σερβιρει φατσα φορα![]()
roulsydney
Διάσημο μέλος
Τι κάνει η πιχινοπασχάλω σας κυρία μας?Τέλειος πιχινός πασχαλοπιχινός ψαχουλευτικός!
ευχαριστω καλη μου, επειδη η πασχαλια ειναι μεγαλη κατινα και ψαχνει τα παντα , τον πιχινο της τον βλεπω συνεχως και ολη μερα. ολο κατι ψαχνει κ μου τον σερβιρει φατσα φορα![]()
ιβανα
Επιφανές μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Τώρα τέλειωσα το κήρυγμαΝαι τι εγινε με τους βαθμους;

Λίγα να σας λένε, πολλά να καταλαβαίνετε

stellak
Διάσημο μέλος
Τώρα τέλειωσα το κήρυγμαΛίγα να σας λένε, πολλά να καταλαβαίνετε
![]()
Off topic: δεν είναι όλα τα "διαβασμένα" παιδιά ευτυχισμένα, το ξέρουμε καλά όλοι, νομίζω. Να επιδιώκετε ευτυχισμένα παιδιά (αλλά και υπεύθυνα στις υποχρεώσεις τους, σ'αυτό είμαι μαζί σας!
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ELENIP
Διάσημο μέλος
Εμείς έχουμε να δηλώσουμε ότι ψηφίζουμε σαν καλύτερο πιχινό, αυτό της νυφούλας μας της Νορίτσας!
Αλήθεια πόσα υπέροχα μαξιλαράκια έχετε μπροστά στο παράθυρο?![]()
Και μερικές φώτο δικές μας,φρέσκες ,φρέσκες(πριν μερικά λεπτά βγήκαν) για να δείτε και τους δικούς μας πιχινούς!!!
![]()
Kι εγω Αρούλη μου ψηφιζω τον δικο σου πιχινούλη

Ενα μαξιλαράκι, μας εχει η μαμα.Απλα βαζει ανθρωπινες μαξιλαροθηκες στο μαξιλαρι για να πλένεται εύκολα.

Μπράβο παρατηρητηκότητα!!!

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Kι εγω Αρούλη μου ψηφιζω τον δικο σου πιχινούλη
Ενα μαξιλαράκι, μας εχει η μαμα.Απλα βαζει ανθρωπινες μαξιλαροθηκες στο μαξιλαρι για να πλένεται εύκολα.
Μπράβο παρατηρητηκότητα!!!![]()
Καλέ κυρία συμπεθέρα για τον πιχινούλη του Αιμιλιάκου που τον κότσαρε στην Ελβιρούλα ούτε ένα σχολιάκι????

ELENIP
Διάσημο μέλος
Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση![]()
Ωωωω μας συγχωρείτε πολύ!!! Πολύ ωραίος πιχινούλης! Ναζιάρικος

Μας αρεσει πολύ.Φυσικα για την Ελβιρα (και την πεθερα) ειναι ο καλυτερος μαζι με του αλλου γαμπρού, τον Αρούλη!

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος

Κούκου, Ουρανία μας, δεν διαβάζετε με προσοχή τα σχόλιά μας (κι εγώ, που τσακίστηκα να σας σχολιάσω πριν τρέξω για τους βαθιμούς)

Πάτε καλέ λίγο παράπίσω!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
..........Τί είναι αυτό το κακό, ούτε απόπειρα δεν μπορώ να κάνω να γράψω κάπως θυμωμένο μύνημα!!! Κοιτάτε τώρα, τί βγήκε : Πιχινός (ή κοινώς πάτος) - Άπατος

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Αιμιλιάνοπιχινιάνο: Κατ'αρχάς, δυσκοίλιος. Περαιτέρω, πιχινόχ αφάσιος, νυσταλέος, μπερμπάντης και μαμάκιας
Κούκου, Ουρανία μας, δεν διαβάζετε με προσοχή τα σχόλιά μας (κι εγώ, που τσακίστηκα να σας σχολιάσω πριν τρέξω για τους βαθιμούς)Πάτε καλέ λίγο παράπίσω!!!
Καλέ δεν τα προλαβανω κι όλα άνθρωπος είμαι κι εγώ
. Υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτική
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Α, και κάτι άλλο!!ΟΥ να μου χαθείτε....τόση φαιά ουσία ξόδεψα να σχολιάζω τους πιχινούχ των παιδιών σας και ο πιχινόχ της Μπάσσυς μου πήγε άπατος..........
Τί είναι αυτό το κακό, ούτε απόπειρα δεν μπορώ να κάνω να γράψω κάπως θυμωμένο μύνημα!!! Κοιτάτε τώρα, τί βγήκε : Πιχινός (ή κοινώς πάτος) - Άπατος![]()
Δεν θέλαμε να φανούμε γλλύφτες αγαπητή Ελένη

vickymoon
Διάσημο μέλος
εγω κυρια ελενη μας σχολιασα το πιχινο της μπαχχχυχ κ μαλιστα τον ανακυρηξα επιτιμο πιχινο, δεν τον ειδεχΑ, και κάτι άλλο!!ΟΥ να μου χαθείτε....τόση φαιά ουσία ξόδεψα να σχολιάζω τους πιχινούχ των παιδιών σας και ο πιχινόχ της Μπάσσυς μου πήγε άπατος..........
Τί είναι αυτό το κακό, ούτε απόπειρα δεν μπορώ να κάνω να γράψω κάπως θυμωμένο μύνημα!!! Κοιτάτε τώρα, τί βγήκε : Πιχινός (ή κοινώς πάτος) - Άπατος![]()

αλλωστε δεν εχεις δει σε διαγωνισμους οτι δεν συμμετεχουν οι συγγενεις των κριτων. τι θες να πουν οτι ειναι στημενο.
παρ ολα αυτα πιχινοχ μπαχχχχετονιου, επιτιμοχ πιχινοχ
ιβανα
Επιφανές μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool