Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

Ελενη κουραγιο,μια χαρα θα ειναι οι βαθμοι!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αν και η καλυτερη πασχαλω-κωλο-φωτο μπηκε πριν, παρτε αλλες τρεις. ετσι για να τον εμπεδωσετε. :lol::lol::lol: δωστε βαση στον "ψαχουλιαρη πιχινο" παρακαλω
Τέλειος πιχινός πασχαλοπιχινός ψαχουλευτικός!:lol:

Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση:lol:
Κύριε Αιμίλιε !!! Τι υπέροχος πιχινός αρχ#$$#^ος είναι αυτος!!!! Να σε χαίρεται η μανούλα σου!!! Σου στέλνουμε πολλά γατοφιλάκια!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχαριστω καλη μου, επειδη η πασχαλια ειναι μεγαλη κατινα και ψαχνει τα παντα , τον πιχινο της τον βλεπω συνεχως και ολη μερα. ολο κατι ψαχνει κ μου τον σερβιρει φατσα φορα :up::up::lol::lol::lol:

ευχαριστω καλη μου, επειδη η πασχαλια ειναι μεγαλη κατινα και ψαχνει τα παντα , τον πιχινο της τον βλεπω συνεχως και ολη μερα. ολο κατι ψαχνει κ μου τον σερβιρει φατσα φορα :up::up::lol::lol::lol:
Τι κάνει η πιχινοπασχάλω σας κυρία μας?

καλα κρατει ο πασχαλοπιχινοχ, οπως βλεπετε ορθωνει το...αναστημα του κ σας τον σερβιρει ! :lol::lol:

Τί έγινε κυρία πιχινολόγε, πως τα πήγατε με τους βαθμούς???

Ναι τι εγινε με τους βαθμους;

Ναι τι εγινε με τους βαθμους;
Τώρα τέλειωσα το κήρυγμα:mad::mad::mad:Λίγα να σας λένε, πολλά να καταλαβαίνετε:(:(

Τώρα τέλειωσα το κήρυγμα:mad::mad::mad:Λίγα να σας λένε, πολλά να καταλαβαίνετε:(:(

Off topic: δεν είναι όλα τα "διαβασμένα" παιδιά ευτυχισμένα, το ξέρουμε καλά όλοι, νομίζω. Να επιδιώκετε ευτυχισμένα παιδιά (αλλά και υπεύθυνα στις υποχρεώσεις τους, σ'αυτό είμαι μαζί σας!:))

Εμείς έχουμε να δηλώσουμε ότι ψηφίζουμε σαν καλύτερο πιχινό, αυτό της νυφούλας μας της Νορίτσας!;):cool::P:P
Αλήθεια πόσα υπέροχα μαξιλαράκια έχετε μπροστά στο παράθυρο?:up:

Και μερικές φώτο δικές μας,φρέσκες ,φρέσκες(πριν μερικά λεπτά βγήκαν;)) για να δείτε και τους δικούς μας πιχινούς!!!:P:P:P

Kι εγω Αρούλη μου ψηφιζω τον δικο σου πιχινούλη:happy:
Ενα μαξιλαράκι, μας εχει η μαμα.Απλα βαζει ανθρωπινες μαξιλαροθηκες στο μαξιλαρι για να πλένεται εύκολα.;)
Μπράβο παρατηρητηκότητα!!!:cool:

Kι εγω Αρούλη μου ψηφιζω τον δικο σου πιχινούλη:happy:
Ενα μαξιλαράκι, μας εχει η μαμα.Απλα βαζει ανθρωπινες μαξιλαροθηκες στο μαξιλαρι για να πλένεται εύκολα.;)
Μπράβο παρατηρητηκότητα!!!:cool:

Καλέ κυρία συμπεθέρα για τον πιχινούλη του Αιμιλιάκου που τον κότσαρε στην Ελβιρούλα ούτε ένα σχολιάκι????:(

Πάτε κόντρα με τον πιχινό Αιμίλιου? Πριν τα κόψουμε βέβαια και σε μπεμπε φάση:lol:

Ωωωω μας συγχωρείτε πολύ!!! Πολύ ωραίος πιχινούλης! Ναζιάρικος:):)Μας αρεσει πολύ.
Φυσικα για την Ελβιρα (και την πεθερα) ειναι ο καλυτερος μαζι με του αλλου γαμπρού, τον Αρούλη!:up::up:

Αιμιλιάνοπιχινιάνο: Κατ'αρχάς, δυσκοίλιος. Περαιτέρω, πιχινόχ αφάσιος, νυσταλέος, μπερμπάντης και μαμάκιας:D:D:D:lol:

Κούκου, Ουρανία μας, δεν διαβάζετε με προσοχή τα σχόλιά μας (κι εγώ, που τσακίστηκα να σας σχολιάσω πριν τρέξω για τους βαθιμούς):(:(Πάτε καλέ λίγο παράπίσω!!!

Α, και κάτι άλλο!!ΟΥ να μου χαθείτε....τόση φαιά ουσία ξόδεψα να σχολιάζω τους πιχινούχ των παιδιών σας και ο πιχινόχ της Μπάσσυς μου πήγε άπατος:mad:..........

Τί είναι αυτό το κακό, ούτε απόπειρα δεν μπορώ να κάνω να γράψω κάπως θυμωμένο μύνημα!!! Κοιτάτε τώρα, τί βγήκε : Πιχινός (ή κοινώς πάτος) - Άπατος:lol::lol::lol::lol::lol:

Αιμιλιάνοπιχινιάνο: Κατ'αρχάς, δυσκοίλιος. Περαιτέρω, πιχινόχ αφάσιος, νυσταλέος, μπερμπάντης και μαμάκιας:D:D:D:lol:

Κούκου, Ουρανία μας, δεν διαβάζετε με προσοχή τα σχόλιά μας (κι εγώ, που τσακίστηκα να σας σχολιάσω πριν τρέξω για τους βαθιμούς):(:(Πάτε καλέ λίγο παράπίσω!!!

Καλέ δεν τα προλαβανω κι όλα άνθρωπος είμαι κι εγώ:). Υπόσχομαι να είμαι πιο προσεκτική:D

Α, και κάτι άλλο!!ΟΥ να μου χαθείτε....τόση φαιά ουσία ξόδεψα να σχολιάζω τους πιχινούχ των παιδιών σας και ο πιχινόχ της Μπάσσυς μου πήγε άπατος:mad:..........

Τί είναι αυτό το κακό, ούτε απόπειρα δεν μπορώ να κάνω να γράψω κάπως θυμωμένο μύνημα!!! Κοιτάτε τώρα, τί βγήκε : Πιχινός (ή κοινώς πάτος) - Άπατος:lol::lol::lol::lol::lol:

Δεν θέλαμε να φανούμε γλλύφτες αγαπητή Ελένη:D

εγω κυρια ελενη μας σχολιασα το πιχινο της μπαχχχυχ κ μαλιστα τον ανακυρηξα επιτιμο πιχινο, δεν τον ειδεχ:):):):lol::lol:
αλλωστε δεν εχεις δει σε διαγωνισμους οτι δεν συμμετεχουν οι συγγενεις των κριτων. τι θες να πουν οτι ειναι στημενο.
παρ ολα αυτα πιχινοχ μπαχχχχετονιου, επιτιμοχ πιχινοχ

μπασσετοπιχινοχ=βασιλικος πιχινοχ αριστοκρατικηχ καταγωγηχ !!! ορθωμενοχ και στο υψοχ του οπωχ αρμοζει σε γαλαζοαιματουχ πιχινουχ :up::up::up:

μελινισιος ρομαντικος πισινος ρεμβαζει τα λουλουδακια
001-1.jpg

ρομαντικοχ πιχινοχ :up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back