Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

τον δικό μου , μου τον κάνανε μαύρο :lol:

'klik'

Υποδειγματική φωτογραφία πιχινού. Του αξίζει έξτρα ανάλυση: Χαρωπός, νευρικός, δυναμικός και έτοιμος για όλα:up::up:Προχωρά με εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ελπίζει για το καλύτερο (μπορεί στη στροφή, να βρει το μπωλάκι με τις κροκέτες:D)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Η Μαργαρίτα, η γλυκιά μου, έχει τα πιο ήρεμα οπίσθια. Γλύκα, κουκλίστικη, είναι μια έξυπνη ,απλή γατούλα και ο πιχινόχ της είναι ....
Ένας απλός πιχινόχ!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

σας φεραμε κ εμεις ενα πισινο εν δρασει :lol::lol:
paraskevas047.jpg
Μελινίσιος πιχινόχ: Υπερδραστήριος και ζηλιάρης, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;

Μόιρα :πιχινόχ μυστηριώδης, ευγενής και ,παρόλο που η μαμά της το αρνείται, σνομπ!!!:D
Σείριος: Δεν μπορούμε να προβούμε σε σωστή γνωμάτευση, διότι μόνο μπούτι βλέπουμε και στην τελευταία φωτό έχει πέσει σκότος, οπότε, το πολύ πολύ, να πούμε: Σκοτεινός, απόμακρος και ...απαγορευτικός;)
ΟΚ,θα σας φωτογραφισουμε τοτε και κανονικο πιχινο,ειναι που φοβαται μην εκτεθει ο Αυτοκρατωρ...;)

αμα λεω εγω οτι καλυτερη αναλυση πιχινου δεν υπαρχει απο της ελενης να με ακουτε.:lol::lol::lol:

Να και κάποιοι από τους δικούς μας....

Συνημμένα

• DSC00186.jpg
    DSC00186.jpg
    162,4 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC00190.jpg
    DSC00190.jpg
    162,7 KB · Εμφανίσεις: 24
Ελένη μου, τι να σχολιάσει κανείς από έναν πιχινούλη τόοοοχιο μικρουλάκο; Αν τα καταφέρεις...;) (Συγνώμη που ακόμα και η φωτογραφία που βάζω είναι off topic:rolleyes: αλλά δεν άντεξα να αφαιρέσω το μωρό Μελοσίνι μου από το πλάνο...)

ninomelakittenslw9.jpg

Ο δικος μας πιχινος στο πηγαδι κατουρηχε η μαλλoν εχεθε?
Γιατι εμεινε ασχολιαστος??? :cry:
Η ειναι αυτο που λεμε No comments...??? :blink:

Είπαμε να μπούμε και μεις στην παρέα σας..

Συνημμένα

• maisel 067.jpg
    maisel 067.jpg
    39,2 KB · Εμφανίσεις: 37
Χυμπεθέρα, χ'ε απειλώ. Αν δεν αναλύχ'ειχ' τον πιχχχχινό τηχ' Άχ'πρηχ' μου, ΘΑ ΒΑΛΩ ΦΩΤΟ ΤΟΥ ΔΙΚΟΥ ΜΟΥ ΜΕ ΣΤΡΙΝΓΚ ΑΑΑΑΑΑΑ

Ιδού τος!

Συνημμένα

• 070727_110911.jpg
    070727_110911.jpg
    91,8 KB · Εμφανίσεις: 31
ο δικος πιχινος ηταν πολυ σεξυ θα ελεγα τα εδειχνε ολα:lol::lol::lol:

Ειμαστε πολυ ανοιχτες γατες... γενικως...:redface::redface::redface:

rafaela-_thumb.jpg
και τον δικό μου καλέ κυρία τον ξεχάσατε. ξαναβάζω τη φώτο μαζί και μία σημερινή. Ραφαέλα .

Σίσσυ: Γεροδεμένος, σταθερός, αξιοπρεπής και σίγουρος για τον εαυτό του (ο πιχινόχ όλα αυτά:lol::lol:)

:lol::lol::lol::lol::lol:Κοίτα πόσα πράγματα δεν ήξερα για τον πιχινό της Σισσυς:rolleyes:

Συνεισφέρουμε κι εμείς τον δικό μας :D
Παρακαλούμε να σχολιαστεί δεόντως :)

Συνημμένα

• 100_0763.jpg
    100_0763.jpg
    87,2 KB · Εμφανίσεις: 16
  • gatilis.jpg
    gatilis.jpg
    80,6 KB · Εμφανίσεις: 23
Να και κάποιοι από τους δικούς μας....
Ε, καλά, βρε κορίτσια, πείτε τίποτε στην Κωνσταντίνα!!!!Τόσο καιρό της λέμε να βάλει φωτό και...τίποτα, και στο θέμα των πιχινών έβαλε αμέσως(ή μήπως μου ξέφυγε καμιά φωτό πιο πριν;)
Απίθανοι οι πιχινοί Χοντρούλη και Λύκου (δεν θυμάμαι όνομα, παρντόν ,μιλ παρντόν). Πιχινοί συναδέλφωσης, πιχινοί υπόδειγμα ΟΗΕ, σκυλογατοπιχινοί αχτύπητοι:up::up::up:
Πιχινόχ Σισσούκο : Πιχινόχ-μαντάμ Χιουχιού(=Σουσού), φωνάζει ολόκληρος "δώς μου μαμά δύο αστακουδάκια, το ένα το τρώω, το άλλο το πετάω":lol::lol::lol:

Ελένη μου, τι να σχολιάσει κανείς από έναν πιχινούλη τόοοοχιο μικρουλάκο; Αν τα καταφέρεις...;) (Συγνώμη που ακόμα και η φωτογραφία που βάζω είναι off topic:rolleyes: αλλά δεν άντεξα να αφαιρέσω το μωρό Μελοσίνι μου από το πλάνο...)

ninomelakittenslw9.jpg
Πω, πω,..... όμορφος πιχινόχ, ηθικός, αγγελικά πλασμένος:rolleyes::rolleyes:Τί να πεις για το πιχινάκι του Νινομωρού; Το Μελούνι από δίπλα, θαυμάζει κι αυτό μου φαίνεται:D

Πού είναι καλέ ο πιχινόχ σας;:blink:Μπα, μπα, μπα, δεν ξέρω άλλες ιδιότητες, αλλά, προς το παρόν μου είναι....αόρατος:lol::lol::lol:Άμα τον ανακαλύψω εν μέσω της πιχινοθύελλαχ, θα έχετε το σχόλιό σας.
Σε λίγο θα κόβω μονέδα: Σχόλιο και δεκάρικο, να βγάλουμε και τίποτα:lol::lol::lol:, ένεκα και η οικονομική κρίση:lol::lol::lol:

Συνεισφέρουμε κι εμείς τον δικό μας :D
Παρακαλούμε να σχολιαστεί δεόντως :)
Προσωπικά, εγώ αυτόν δεν θέλω να τον σχολιάσω, θέλω να τον χουφτώσωωωωωω (στη φωτό αριστερά!)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back