Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Υποδειγματική φωτογραφία πιχινού. Του αξίζει έξτρα ανάλυση: Χαρωπός, νευρικός, δυναμικός και έτοιμος για όλα

Προχωρά με εμπιστοσύνη στον εαυτό του και ελπίζει για το καλύτερο (μπορεί στη στροφή, να βρει το μπωλάκι με τις κροκέτες
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ένας απλός πιχινόχ!!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Μελινίσιος πιχινόχ: Υπερδραστήριος και ζηλιάρης, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε;σας φεραμε κ εμεις ενα πισινο εν δρασει
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΚ,θα σας φωτογραφισουμε τοτε και κανονικο πιχινο,ειναι που φοβαται μην εκτεθει ο Αυτοκρατωρ...Μόιρα :πιχινόχ μυστηριώδης, ευγενής και ,παρόλο που η μαμά της το αρνείται, σνομπ!!!
Σείριος: Δεν μπορούμε να προβούμε σε σωστή γνωμάτευση, διότι μόνο μπούτι βλέπουμε και στην τελευταία φωτό έχει πέσει σκότος, οπότε, το πολύ πολύ, να πούμε: Σκοτεινός, απόμακρος και ...απαγορευτικός![]()

vickymoon
Διάσημο μέλος

konstans
Περιβόητο μέλος
stellak
Διάσημο μέλος
(Συγνώμη που ακόμα και η φωτογραφία που βάζω είναι off topic
αλλά δεν άντεξα να αφαιρέσω το μωρό Μελοσίνι μου από το πλάνο...)
alice
Πολύ δραστήριο μέλος
Γιατι εμεινε ασχολιαστος??? :cry:
Η ειναι αυτο που λεμε No comments...???

vi2ka
Πολύ δραστήριο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
vickymoon
Διάσημο μέλος
ο δικος πιχινος ηταν πολυ σεξυ θα ελεγα τα εδειχνε ολαΟ δικος μας πιχινος στο πηγαδι κατουρηχε η μαλλoν εχεθε?
Η ειναι αυτο που λεμε No comments...???![]()

alice
Πολύ δραστήριο μέλος

vickymoon
Διάσημο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
ELENIP
Διάσημο μέλος
Σίσσυ: Γεροδεμένος, σταθερός, αξιοπρεπής και σίγουρος για τον εαυτό του (ο πιχινόχ όλα αυτά)

Κοίτα πόσα πράγματα δεν ήξερα για τον πιχινό της Σισσυς
ομιλούμε γαληκά
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Ε, καλά, βρε κορίτσια, πείτε τίποτε στην Κωνσταντίνα!!!!Τόσο καιρό της λέμε να βάλει φωτό και...τίποτα, και στο θέμα των πιχινών έβαλε αμέσως(ή μήπως μου ξέφυγε καμιά φωτό πιο πρινΝα και κάποιοι από τους δικούς μας....

Απίθανοι οι πιχινοί Χοντρούλη και Λύκου (δεν θυμάμαι όνομα, παρντόν ,μιλ παρντόν). Πιχινοί συναδέλφωσης, πιχινοί υπόδειγμα ΟΗΕ, σκυλογατοπιχινοί αχτύπητοι

Πιχινόχ Σισσούκο : Πιχινόχ-μαντάμ Χιουχιού(=Σουσού), φωνάζει ολόκληρος "δώς μου μαμά δύο αστακουδάκια, το ένα το τρώω, το άλλο το πετάω"

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πω, πω,..... όμορφος πιχινόχ, ηθικός, αγγελικά πλασμένοςΕλένη μου, τι να σχολιάσει κανείς από έναν πιχινούλη τόοοοχιο μικρουλάκο; Αν τα καταφέρεις...(Συγνώμη που ακόμα και η φωτογραφία που βάζω είναι off topic
αλλά δεν άντεξα να αφαιρέσω το μωρό Μελοσίνι μου από το πλάνο...)
![]()

Τί να πεις για το πιχινάκι του Νινομωρού; Το Μελούνι από δίπλα, θαυμάζει κι αυτό μου φαίνεται
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Πού είναι καλέ ο πιχινόχ σας;Ο δικος μας πιχινος στο πηγαδι κατουρηχε η μαλλoν εχεθε?
Η ειναι αυτο που λεμε No comments...???![]()
Μπα, μπα, μπα, δεν ξέρω άλλες ιδιότητες, αλλά, προς το παρόν μου είναι....αόρατος

Άμα τον ανακαλύψω εν μέσω της πιχινοθύελλαχ, θα έχετε το σχόλιό σας. Σε λίγο θα κόβω μονέδα: Σχόλιο και δεκάρικο, να βγάλουμε και τίποτα

, ένεκα και η οικονομική κρίση

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Προσωπικά, εγώ αυτόν δεν θέλω να τον σχολιάσω, θέλω να τον χουφτώσωωωωωω (στη φωτό αριστερά!)Συνεισφέρουμε κι εμείς τον δικό μας
Παρακαλούμε να σχολιαστεί δεόντως![]()
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool