Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

καλα τα γατονια θα τα παιξουν...θα λενε ουτε να χ....με δεν μας αφηνουν με την ησυχια μας :mad::P:lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αιντε-άιντε, είχαμε δεν είχαμε το κάναμε (στην κυριολεξία) σκ...@ κι αυτό το θέμα:P!!!!
Αυτό με το χαζό ύφος πάντως είναι πολύ καλή ιδέα!! Όποιος πετύχει και καμμιά κάπως δυσκολευούμενη φάση...το'χει το βραβείο στο τσεπάκι του:up:!!!

Α, ρε και δεν έχω ψηφιακή εδώ να μας δείτε να τα κάνουμε στο χαρτί για να μη λερώνουμε την άμμο μας...και να πηγαίνουμε μετά σφαίρα στο ντους να πλύνουμε τα μεταξένια μας πατουθάκια...:redface:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Α, ρε και δεν έχω ψηφιακή εδώ να μας δείτε να τα κάνουμε στο χαρτί για να μη λερώνουμε την άμμο μας...και να πηγαίνουμε μετά σφαίρα στο ντους να πλύνουμε τα μεταξένια μας πατουθάκια...:redface:
Αμ, αυτό για να απαθανατιστεί δεν θέλει μηχανή, θέλει κάμερα και μετά κατ' ευθείαν στο you tube:blink::blink::D:up::up:

Αιντε-άιντε, είχαμε δεν είχαμε το κάναμε (στην κυριολεξία) σκ...@ κι αυτό το θέμα:P!!!!
Αυτό με το χαζό ύφος πάντως είναι πολύ καλή ιδέα!! Όποιος πετύχει και καμμιά κάπως δυσκολευούμενη φάση...το'χει το βραβείο στο τσεπάκι του:up:!!!

:lol::lol::lol::up:

μαργαριτα-κατεβαζω στο στιβο ενα κορυφαιο πιχινο, ωριμο και κατασταλαγμενο
005-1.jpg

παρασκευας-πιχινοχ τσαχπινογαργαλιαρης, λιγο χαμενος στο μαλι:lol::lol:
008-1.jpg

μελινακι-πιχινοχ που ρεμβαζει τα λουλουδακια, ρομαντικος:)
001-1.jpg

πιχινος naruto (τα λουλουδακια ειναι για να κρυβουν το background επειδη επικρατουσε πληρης ακαταστασια :bleh:). Πρεπει να τον βγαλω σε βιντεο οταν περπαταει γιατι εχει πολυ πλακα! Κουναει τα πισω ποδια σαν μοντελο :lol:
dsc00816.jpg

Sakura - chan (πως λεγεσαι αληθεια?) πολυ ωραιο τεχνασμα....κι ωραιος πιχινουλης λουλουδατος...καλυπτει και τις μυρωδιες:P:lol:

Βικυ, ψηφιζω Μελινακι δαγκωτο:up:

Sakura - chan (πως λεγεσαι αληθεια?) πολυ ωραιο τεχνασμα....κι ωραιος πιχινουλης λουλουδατος...καλυπτει και τις μυρωδιες:P:lol:

Βικυ, ψηφιζω Μελινακι δαγκωτο:up:

Ηρω, οπως η γατουλα του φορουμ :up:
Οσο για τις μυρωδιες καλα θα ηταν να μυριζε ωραια :redface: Μια φορα εκανε κακακια, και αμεσως μολις τελειωσε εβαλε τον πιχινουλη του στην μυτη μου οταν κοιμομουν... απορω πως ειμαι ακομα ζωντανη :lol::lol::lol:

Ειναι περιπτωση λεμε!!! Κανει κακακια και δεν γλειφεται, καθεται στο χαλι ή συνεχιζει αμεριμνος τα παιχνιδια του. Μικρο συνεχεια τον σκουπιζαμε καθε φορα που εκανε κακακια. Γινοταν χαλια! Ευτυχως που καθε φορα που πηγαινε τουαλετα νιαουριζε και τον περναμε πρεφα :lol:

Ηρω, οπως η γατουλα του φορουμ :up:
Οσο για τις μυρωδιες καλα θα ηταν να μυριζε ωραια :redface: Μια φορα εκανε κακακια, και αμεσως μολις τελειωσε εβαλε τον πιχινουλη του στην μυτη μου οταν κοιμομουν... απορω πως ειμαι ακομα ζωντανη :lol::lol::lol:

Ειναι περιπτωση λεμε!!! Κανει κακακια και δεν γλειφεται, καθεται στο χαλι ή συνεχιζει αμεριμνος τα παιχνιδια του. Μικρο συνεχεια τον σκουπιζαμε καθε φορα που εκανε κακακια. Γινοταν χαλια! Ευτυχως που καθε φορα που πηγαινε τουαλετα νιαουριζε και τον περναμε πρεφα :lol:
ελα ρε:lol:πως τον λενε? Εχεις φωτο?:)

ελα ρε:lol:πως τον λενε? Εχεις φωτο?:)

naruto (απο το γνωστο japanese anime)
Εχω σκορπιες φωτογραφιες του εδω: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32182
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=17193

naruto (απο το γνωστο japanese anime)
Εχω σκορπιες φωτογραφιες του εδω: https://www.mypetz.gr/showthread.php?t=32182
https://www.mypetz.gr/gallery/browseimages.php?c=5&userid=17193
πανεμορφο πλασμα:inlove:....να τον χαιρεσαι:)
ειναι Αμερικανικος κοντοτριχος?:hmm:

πανεμορφο πλασμα:inlove:....να τον χαιρεσαι:)
ειναι Αμερικανικος κοντοτριχος?:hmm:

thanx :)

Δεν ξερω τι ειναι ακριβως :lol:. Η μαμα του ειναι chocolate point himalayan. Αυτος εχει μακρυ τριχωμα στην ουρα, την κοιλια, γυρω απο τον πιχινο του και στον λαιμο (πανω πλευρα). Το υπολοιπο σωμα του εχει μετρια τριχα. Επισης ειναι 9.5 μηνων και ειναι ηδη 6.51 κιλα και η κτηνιατρος μου ειπε πως ειναι πολυ πανω απο το κανονικο και οτι θα γινει μεγαλος. Δεν πιστευε οτι ηταν 9 μηνων οταν ειδε το βαρος του. Επι ωρα τον εψαχνε για να δει την ηλικια του :lol: Το αστειο ειναι οτι δεν ειναι χοντρος αλλα τεινει προς το αδυνατο. Υποψιαζομαι οτι ισως εχει γονιδια απο maine coon ή ragdoll/ragamuffin γιατι εχει αρκετα χαρακτηριστικα απο αυτες τις ρατσες. Στα χαρτια του ειναι gray tabby domestic longhair (ετσι οπως αρχισε να κοκκινιζει σε λιγο θα πρεπει να αλλαξει το gray σε cinnamon tabby :lol:)

Vickimoon,το Μελινάκι σου μου θυμίζει μια γάτα που είναι εδώ κοντά. Μήπως μένεις Μαρκόπουλο:hmm::D;(ωραίος πιχινούλης:lol::lol:)

Vickimoon,το Μελινάκι σου μου θυμίζει μια γάτα που είναι εδώ κοντά. Μήπως μένεις Μαρκόπουλο:hmm::D;(ωραίος πιχινούλης:lol::lol:)
ταρταρουγες υπαρχουν πολλες! Μελινακι ενα:up::lol:

ταρταρουγες υπαρχουν πολλες! Μελινακι ενα:up::lol:
Το ξέρω:lol:!!Αλλά μοιάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!!Μην ανησυχείς είμαι καλή στο να συγκρίνω:lol:.

Το ξέρω:lol:!!Αλλά μοιάζει ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ!!!!!!Μην ανησυχείς είμαι καλή στο να συγκρίνω:lol:.
μωρε μπας και μενει οντως Μαρκοπουλο η Βικυ?:hmm:

οχι ρε νεο κοσμο μενει :happy:

οχι ρε νεο κοσμο μενει :happy:
ααααα......ναι μωρε:redface::Pμπορει ομως να΄χει σοι στο Μαρκοπουλο;):lol:

ααααα......ναι μωρε:redface::Pμπορει ομως να΄χει σοι στο Μαρκοπουλο;):lol:
Έχει σωσίες, η άτιμη, για να κρύβεται από τους paparazzi:lol::lol::lol:!

μαργαριτα-κατεβαζω στο στιβο ενα κορυφαιο πιχινο, ωριμο και κατασταλαγμενο
005-1.jpg

παρασκευας-πιχινοχ τσαχπινογαργαλιαρης, λιγο χαμενος στο μαλι:lol::lol:
008-1.jpg

μελινακι-πιχινοχ που ρεμβαζει τα λουλουδακια, ρομαντικος:)
001-1.jpg
Βίκυ, τα είπες όλα!!:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back