Η Ελένη σχολιάζει πισινούς

Αναμφιβόλως ναι η Σίντυ πρέπει να πάρει βραβείο!:up:

Κοριτσάκι μου εσύ τι στάσεις είναι αυτές!!!! Τι προκλητική τσαχπινογαργαλιάρα είσαι εσύ!:lol::D
Ευχαριστούμε πολύ :kiss:΄.

Καλημερα! Εχουμε καμια ελπιδα κι εμεις με αυτη τη φωτο? :P:lol:

CIMG3069.JPG
Φυσικά και έχετε:up:. Με τέτοια προσόντα:lol: :lol:.

Τέλεια είναι η κουκλα μας με τα ποδαράκια σαν χορεύτρια!!! ΝΑι νομίζω πως διεκδικεί και το Σεμελιώ ένα βραβείο!!!!!!!!!!!!!!:up:
Και να συμπληρώσω Αναστασία πισινός αέρινος και ζαχαρένιος:lol: :lol:.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σε ευχαριστω Νεκταρινι μου...μακαρι να εβγαζε και ζαχαρωτα αντι για σκατουλιτσες :redface::P:lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τωρα που το σκεφτομαι η Σιντυ ειναι πιο ξεδιαντροπη:P στη φωτο που εβαλες...:hmm:η παλια ειναι αλλιως:up::lol::lol:

Σε ευχαριστω Νεκταρινι μου...μακαρι να εβγαζε και ζαχαρωτα αντι για σκατουλιτσες :redface::P:lol::lol:
Έλα πλεονέκτρα όλα δικά σου τα θες:P :lol: :lol: :lol:
τωρα που το σκεφτομαι η Σιντυ ειναι πιο ξεδιαντροπη:P στη φωτο που εβαλες...:hmm:η παλια ειναι αλλιως:up::lol::lol:
Και οι δυό εχουν τη χάρη τους:up:. Απλά η κάθεμια έχει διαφορετικό.... στήσιμο:lol::lol:.
Ποιο μπρούταλ η δική μου ως "παλιά" και ποιο "ρομαντικό" και εκλεπτυσμένο η δική σου ως μικρότερη..... άμα μεγαλώσει θα τις περάσουν αυτά:rolleyes: :lol: :lol:.

Έλα πλεονέκτρα όλα δικά σου τα θες:P :lol: :lol: :lol:

Και οι δυό εχουν τη χάρη τους:up:. Απλά η κάθεμια έχει διαφορετικό.... στήσιμο:lol::lol:.
Ποιο μπρούταλ η δική μου ως "παλιά" και ποιο "ρομαντικό" και εκλεπτυσμένο η δική σου ως μικρότερη..... άμα μεγαλώσει θα τις περάσουν αυτά:rolleyes: :lol: :lol:.
:lol::lol::lol::up:

Καλέ, πόσο είπαμε είναι η CD? 16-17? Ούτε 10 δε φαίνεται. Κουκλάρα και καλοστεκούμενη, προφανώς την έχετε στα πούπουλα!

Όσο για τους πιχινούς, συμφωνώ με τη προλαλήσασα:
CD: ωριμότητα, η γυναίκα που ξέρει τι θέλει:up:.
Σεμελη: κοριτσίστικη χάρη:up: .

Νορα εδω:mad:
Θέλετε να πείτε οτι δεν θα κερδίσω ΕΓΩ το πιχινοβραβείο?
Εσείς χάνετε:mad:

Εγώ πάντος (αν με ρωτήσουν) σε εσένα θα δόσω το πρώτο βραβείο!;):P
ΑΡΗΣ

Κι ο τουρλωτος πωπος της Νόρας είναι τελειος!:lol:

φχαριστουμε!:redface:
εδω τον προετοιμαζουμε για φωτογραφιση:lol:

CIMG2846.JPG

κι εδω ειμαστε σχεδον ετοιμες:P...για ολα:blink::lol:

CIMG2724.JPG
Κουκλίτσα μου εσύ!!:up:

Παιδια, γενικώς οι τελευταίοι πιχινοί με άφησαν αναυδη.!! Μου αρεσαν ιδιαιτερα.! ΤΗς Νόρας δε, ειναι τέλειος έτσι τουρλωτός τουρλωτός.:lol::lol:

Άντε, κυρίες μου, ποιές θα είναι κριτική επιτροπή; Προτείνω οι αρχικές εμπνεύστριες της πιχινομαχίαχ . Θα δουν όλες τις φωτό αναλυτικά (όχι μόνο τις πρόσφατες), και θα κρίνουν αντικειμενικά. Εν τω μεταξύ, εμείς θα ψηφίζουμε, μέχρι δυό προτιμήσεις λέω εγώ, αλλιώς, θα μπλέξουμε (θα είμαστε το κοινό).Η Βίκυ θα είναι ο Ψινάκης και η Αναστασία ο Μουρατίδης:lol::lol:
Εγώ ψηφίζω Μαργαρίτα και Σίντυ:up:

Ωχχχ, ξεκίνησε η ψηφοφορία;;;;
Όχι ρε κορίτσια, να βάλουμε καμιά φωτό ακόμα:P:P

Άντε, κυρίες μου, ποιές θα είναι κριτική επιτροπή; Προτείνω οι αρχικές εμπνεύστριες της πιχινομαχίαχ . Θα δουν όλες τις φωτό αναλυτικά (όχι μόνο τις πρόσφατες), και θα κρίνουν αντικειμενικά. Εν τω μεταξύ, εμείς θα ψηφίζουμε, μέχρι δυό προτιμήσεις λέω εγώ, αλλιώς, θα μπλέξουμε (θα είμαστε το κοινό).Η Βίκυ θα είναι ο Ψινάκης και η Αναστασία ο Μουρατίδης:lol::lol:
να ρωτησω κατι:lol::lol: αν εγω ειμαι στην επιτροπη μπορω να ψηφισω μελινα ή μαργαριτα ή θα θεωρηθει οτι εχω προσωπικα κινητρα?:lol::lol: (που δεν εχω απλα ειναι απο τους καλυτερους πιχινουχ)
κ οπως λεει ο ψινακης, "χρυση μου κανε ενα ντεκαπαζ":lol::lol:
παρακαλω να ενημερωθουμε οταν αρχιζει η ψηφοφορια για να κλεισουν οι καλπες:lol::lol:

εγω παλι ψηφιζω σκυλισιο πιχινο, της λουσυ ! Ο πιχινοχ ! :up::up:

Καλέ, πόσο είπαμε είναι η CD? 16-17? Ούτε 10 δε φαίνεται. Κουκλάρα και καλοστεκούμενη, προφανώς την έχετε στα πούπουλα!
Το Σεπτέμβρη έκλεισε τα 17 η κοπελούδα μας:rolleyes:.
Σας ευχαριστούμε πολύ για τα καλά σας λόγια :D.

Και ο δικός σου πιχινός είναι για... πολλά τσιμπίματα τουρλωτός και ποθητός:lol:.
Τελικά θα ψηφίσουμε όλοι ή υπάρχει.... κριτική επιτροπή η οποία θα... αποφανθεί για τον καλύτερο πιχινό;

Δεν το έκανα επίτηδες, αλλά, συνειδητοποιώ, ότι ψήφισα τις μεγαλοκοπέλλες μας:up::up:Τους μεγαλοκοπελλοπιχινούχ, δηλαδή:lol::lol:

Εγω παλι ψηφιζω Σειριο ( ενεκα συμπεθεριας :P:P:P) και Σεμελη (ενεκα κερασματος) :lol::lol::lol::lol::lol:
Οχι, δεν ειναι καθολου πουλημενες οι ψηφοι μου!!!! :bleh::bleh::bleh::bleh:

Εγω παλι ψηφιζω Σειριο ( ενεκα συμπεθεριας :P:P:P) και Σεμελη (ενεκα κερασματος) :lol::lol::lol::lol::lol:
Οχι, δεν ειναι καθολου πουλημενες οι ψηφοι μου!!!! :bleh::bleh::bleh::bleh:
και παλι σε ευχαριστούμε:)
και επισης ξερουμε οτι και κερασμα να μην υπήρχε, παλι θα μας ψηφιζατε;)

Στο δευτερο γυρο θα παιξω με τη Καλυψω, γιατι καταλαβα οτι ο μεστωμενος πιχινος, μετραει πιο πολυ τελικα:lol:

εγω δεν ειμαι η ιωαννα, μια φιλη της ειμαι, και ψηφιζω πασχαλια :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back