Η Κλάρα ζητάει γνωριμία με αγόρια.

Μη στενοχωριέσαι, Κλάρα μου. Θα βρεθεί και για σένα ένας γάτος μάγκας και καραμπουζουκλής, με προσωπικότητα, όπως σου πρέπει! :up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μη στενοχωριέσαι, Κλάρα μου. Θα βρεθεί και για σένα ένας γάτος μάγκας και καραμπουζουκλής, με προσωπικότητα, όπως σου πρέπει! :up:
Θα ξέρει να χορεύει και ζεϊμπέκικο;:lol::lol::lol::lol:
Δεν πειράζει, ας μην είναι και καραμπουζουκλής. Ένας απλός μάγκας, νομίζω καλός τίτλος ευγενίας είναι:)
Κλάρα (η κουκλάρα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

οι φωτος σου ειναι μικρες....βαλε ρε παιδι μου και συ μια μεγαλη, ωραια φωτο σου, μια τραβηχτικη ξερεις εσυ...:cool:

004_676003.jpg

Λες τώρα να αλλάξει και η τύχη μου;
Για να δούμε....έλα τώρα που γυρίζει;) Δεν βλέπω φώς, ανάψτε τη λάμπα.........:mad:

αυτη εισαι δικια μου ! ωραια ποζα, ωραιο αναστημα ! :up: ελα παιδια τρεχτε να προλαβετε τρελο γατοτεμαχιο !!!!!!

κλαρα αμα δε βρεις αγορι, σου καθομαι εγω ! :lol::lol:
πασχαλια

αυτη εισαι δικια μου ! ωραια ποζα, ωραιο αναστημα ! :up: ελα παιδια τρεχτε να προλαβετε τρελο γατοτεμαχιο !!!!!!

πασχαλια
Κατάλαβα. Μετά ταξίδι για Τήλο.......:redface:

πασχαλια

Κατάλαβα. Μετά ταξίδι για Τήλο.......:redface:

:lol::lol::lol: Αχ, κακούργες, πρωί - πρωίιιι:lol::lol::lol:

Λοιπόν, ετοιμάστε παρα-γατο-νυφάκια, ναυλώνουμε καράβι για Τήλο! Καλοκαίρι έρχεται:lol:

004_676003.jpg

Λες τώρα να αλλάξει και η τύχη μου;
Για να δούμε....έλα τώρα που γυρίζει;) Δεν βλέπω φώς, ανάψτε τη λάμπα.........:mad:
Πω, πω, τι κούκλα είναι αυτή!!! Ένα τοπ μόντελ ανάμεσα στις πορτοκαλόγατες!!! Φτου, σκόρδα, ΚΟΥΚλάρα μου!

Κλάρα, ρίχτα στον Σμόκυ καλέ, "Συν Αθηνά και χείρα κίνει" που έλεγαν και οι αρχαίοι πρόγονοι των δίποδων:lol::up::up:
Μπάχχχχχυ

:lol::lol::lol: Αχ, κακούργες, πρωί - πρωίιιι:lol::lol::lol:

Λοιπόν, ετοιμάστε παρα-γατο-νυφάκια, ναυλώνουμε καράβι για Τήλο! Καλοκαίρι έρχεται:lol:

Καλέ κυρία Νινομελομάνα αντί να ναυλώνεται κάραβι για Τήλο, μήπως ο όμορφος σας γιός ο Νίνος έδειχνε
004_676003.jpg
ενδιαφέρον για μιά τέτοια κούκλα!:happy::happy::rolleyes:
ή μήπως πάσχετε και εσείς από το γνωστό σύνδρομο της ελληνίδας μάνας που δεν αντέχει να μοιράζεται τον κανακάρη της με "άλλη γυναίκα":blink::blink:;):cool:
ΜΥΡΤΩ

κλαρα τα κοριτσια σου βρηκανε 2 κιολας, το νινο και τον σμοκυ, κουνησου μαρη και συ μπας και χτυπησεις εναν απο τους δυο, κανε και συ κατι στο πιατο τους θες ? :lol::lol:
λοιπον περιμενουμε :rolleyes:

Λυπάμαι πολύ, έχουμε καταλήξει ότι ο Νίνο είναι "ελεύθερο γατί" και μάλλον θα πετάει από "γατάρα σε γατάρα" (κατά το "από κανάρα σε κανάρα θα πετάωωωω" του γνωστού άσματος:rolleyes:), οπότε δεν θα ήθελα ποτέ το άστατό μου αγοράκι να πληγώσει την Κλαροπούλα μας:)

Της στέλνει όμως πολλά ζυμαράκια και μουσουδιές, διότι είναι και μαλαγάνας γάτης!:D

Κυρια Κλαρα,
Εγω ο Βαρωνος Σμοκυ σας ζηταω επισημα το πατουσακι σας.....:redface:
Με κατεπληξε η ομορφια σας, το στυλ σας και πανω απ'ολα τα καταπρασινα ματακια σας....
Βεβαια δεν ειμαι γατος μαγκας και καραμπουζουκλης αλλα ειμαι υψηλης καταγωγης (εξου και ο τιτλος ευγενειας Βαρωνος)
Περιμενω γεματος αγωνια την απαντηση σας.
Να ξερετε παντως πως αν δεν τηρω τις προδιαγραφες σας ή εχετε ηδη βρει γαμπρο , εγω θα υποχωρησω και θα σας αφησω να χαρειτε την αγαπη σας,οπως αλλωστε αρμοζει και σε ενα Βαρωνο.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Με τιμη,
Βαρωνος Σμοκυ.

Κλάρα είσαι μία κούκλα! Θα σου πρότεινα τον δικό μου αλλά είδα ότι ψάχνεις για γάτο μάγκα και μερακλή...Εμένα είναι μαμάκιας παναθεμά τον! :lol::lol:

Κυρια Κλαρα,
Εγω ο Βαρωνος Σμοκυ σας ζηταω επισημα το πατουσακι σας.....:redface:
Με κατεπληξε η ομορφια σας, το στυλ σας και πανω απ'ολα τα καταπρασινα ματακια σας....
Βεβαια δεν ειμαι γατος μαγκας και καραμπουζουκλης αλλα ειμαι υψηλης καταγωγης (εξου και ο τιτλος ευγενειας Βαρωνος)
Περιμενω γεματος αγωνια την απαντηση σας.
Να ξερετε παντως πως αν δεν τηρω τις προδιαγραφες σας ή εχετε ηδη βρει γαμπρο , εγω θα υποχωρησω και θα σας αφησω να χαρειτε την αγαπη σας,οπως αλλωστε αρμοζει και σε ενα Βαρωνο.
Σας ευχαριστω για τον χρονο σας.
Με τιμη,
Βαρωνος Σμοκυ.
Αγαπητέ μου Βύρωνα, καθηστέρησα να απαντήσω, γιατί η μαμά μου και ο αδελφός μου ήταν στο εξοχικό.
Τώρα γύρισαν και ανοίξαμε τον υπολογιστή. Με μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα την πρότασή σου.
Με ενδιαφέρει αγαπητέ μου Βύρωνα, γιατί και γω δεν θέλω το αγόρι μου νάναι μάγκας. Θέλω νάναι τρυφερός και με αρχές. Ακριβώς όπως εσύ. Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό. Θέλω να γνωριστούμε καλύτερα.
Η φωτογραφία σου μου άρεσε. Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στους μαύρους γάτους. Ο αδελφός της μαμάς μου ήταν ένας όμορφος μαύρος γάτος, με τον οποίο τα πηγαίναμε πολύ καλά. Θέλω να μου γράψεις και άλλα για σένα.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα και την οικογένειά μου, διάβασε το θεματάκι μας "οι απόγονοι της Κλεοπάτρας'.
Σε φιλώ γλυκά:redface: και περιμένω νέα σου.
Κλάρα.

Κλάρα είσαι μία κούκλα! Θα σου πρότεινα τον δικό μου αλλά είδα ότι ψάχνεις για γάτο μάγκα και μερακλή...Εμένα είναι μαμάκιας παναθεμά τον! :lol::lol:
Ευχαριστώ Σταματία μου, αλλά ο Βίκτωρ, νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ζητάω:) Αυτό δεν σημαίνει ότι δεν θέλω να γνωρίσω και το δικό σου γατούλι και να γίνουμε δύο καλοί φίλοι:)
Κλάρα

αντε..τακτοποιηθηκες και συ, και μαλιστα με ομορφαντρα :rolleyes:

Αγαπητέ μου Βύρωνα, καθηστέρησα να απαντήσω, γιατί η μαμά μου και ο αδελφός μου ήταν στο εξοχικό.
Τώρα γύρισαν και ανοίξαμε τον υπολογιστή. Με μεγάλη ευχαρίστηση διάβασα την πρότασή σου.
Με ενδιαφέρει αγαπητέ μου Βύρωνα, γιατί και γω δεν θέλω το αγόρι μου νάναι μάγκας. Θέλω νάναι τρυφερός και με αρχές. Ακριβώς όπως εσύ. Δεν χρειάζεται να μου μιλάς στον πληθυντικό. Θέλω να γνωριστούμε καλύτερα.
Η φωτογραφία σου μου άρεσε. Εχω ιδιαίτερη αδυναμία στους μαύρους γάτους. Ο αδελφός της μαμάς μου ήταν ένας όμορφος μαύρος γάτος, με τον οποίο τα πηγαίναμε πολύ καλά. Θέλω να μου γράψεις και άλλα για σένα.
Αν θέλεις να μάθεις περισσότερα για μένα και την οικογένειά μου, διάβασε το θεματάκι μας "οι απόγονοι της Κλεοπάτρας'.
Σε φιλώ γλυκά:redface: και περιμένω νέα σου.
Κλάρα.

Καλέ δεν λέγεται Βύρωνας το παιδί :lol: Σμόκυ λέγεται και η γατομαμά του τον αποκαλεί Βαρώνο:lol:. Όχι τίποτα άλλο μην παρεξηγηθεί ο γαμβρός:P

Καλέ δεν λέγεται Βύρωνας το παιδί :lol: Σμόκυ λέγεται και η γατομαμά του τον αποκαλεί Βαρώνο:lol:. Όχι τίποτα άλλο μην παρεξηγηθεί ο γαμβρός:P
Ωχ, μάλλον μπερδεύτηκα.... η χαρά μου βλέπετε δεν περιγράφεται:):):):)
Κλάρα

Ευχαριστώ Σταματία μου, αλλά ο Βίκτωρ, νομίζω είναι αυτό ακριβώς που ζητάω:) Κλάρα
;)
Αντε βρε φιλενάδα, είδες,βρήκες οτι ακριβώς ήθελες!:up:
Είναι που το καλό πράγμα αργεί να γίνει;)
ΜΥΡΤΩ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back