Η Κλάρα ζητάει γνωριμία με αγόρια.

Αντε βρε Κλαρα, επιτελους!
Και οτι ημουν ετοιμη να την πεσω στο smoky....:redface::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

;)
Αντε βρε φιλενάδα, είδες,βρήκες οτι ακριβώς ήθελες!:up:
Είναι που το καλό πράγμα αργεί να γίνει;)
ΜΥΡΤΩ

Λες Μυρτώ μου να το βρήκα; Δεν θέλω να χαρώ ακόμα. Δεν μου απάντησε ο γλυκός αυτός μαύρος γατούλης. Δεν αφήνω τον εαυτό μου ακόμα να ενθουσιαστεί, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.....:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αντε βρε Κλαρα, επιτελους!
Και οτι ημουν ετοιμη να την πεσω στο smoky....:redface::P
Χα -Χα σε πρόλαβα:):):)
Τέτοιος γάτος και νάναι μόνος......δεν γίνεται:)

Λες Μυρτώ μου να το βρήκα; Δεν θέλω να χαρώ ακόμα. Δεν μου απάντησε ο γλυκός αυτός μαύρος γατούλης. Δεν αφήνω τον εαυτό μου ακόμα να ενθουσιαστεί, γιατί δεν ξέρεις τι μπορεί να γίνει.....:hmm:

Περίμενε καλέ Κλάρα, να μπεί στο φόρουμ.;):cool::P:lol::lol:
ΜΥΡΤΩ

Αφιερωμένη στον ιππότη μου, τον μαύρο γάτο που ενδιαφέρεται για μένα, τον smoky (για να μη λένε ότι δεν ξέρω το όνομά σου).
Κλάρα:)

Συνημμένα

• Εικόνα097.jpg
    Εικόνα097.jpg
    99,2 KB · Εμφανίσεις: 38
Αφιερωμένη στον ιππότη μου, τον μαύρο γάτο που ενδιαφέρεται για μένα, τον smoky (για να μη λένε ότι δεν ξέρω το όνομά σου).
Κλάρα:)

To σωσες:lol:

Εγω ο Βαρωνος Σμοκυ σας ζηταω επισημα το πατουσακι σας.....:redface:
Όπατις και άλατις! Έπιασε η ρουφιανιά! :up::D:D:D:D

Zbeebz (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο: Αρτέμης Μάτσας, χιχιχιχι)

Όπατις και άλατις! Έπιασε η ρουφιανιά! :up::D:D:D:D

Zbeebz (καλλιτεχνικό ψευδώνυμο: Αρτέμης Μάτσας, χιχιχιχι)

Eγώ γιατί δεν καταλαβαίνω την ρουφιανιά; Τόσο αθώα κοπέλλα είμαι;:redface:
Κλάρα

Aχ Κλαρα μου μολις διαβασα την απαντηση σου κοντεψα να λυποθυμησω απο την χαρα μου.....:redface::redface:

Αγαπητη μου Κλαρα με συγχωρεις για την αργοπορια μου αλλα αυτο το ατιμο το διποδο μου, δεν ελεγε να ανοιξει τον υπολογιστη χτες και εγω ειχα σκασει απο την αγωνια μου.

Με καθε φωτογραφια σου Κλαρα σε ερωτευομαι ακομα περισσοτερο....
Σου βαζω και γω δικιες μου να δεις τι γαμπρο παιρνεις....και ποσο μελετηρο και διανοουμενο παιδι ειμαι....:cool:

Συνημμένα

• DSC01765.JPG
    DSC01765.JPG
    58,5 KB · Εμφανίσεις: 32
  • DSC01745.JPG
    DSC01745.JPG
    54,2 KB · Εμφανίσεις: 32
Κλαρα μου ξεχασα να σου πω οτι μπορεις να με θαυμασεις στο θεμα "Smoky ενας σοκολατενιος γατουλης"
Ο παντοτινα αφοσιωμενος σου,
Σμοκυ

Αχ αγαπητη μου Χιονουλα μας συγχωρειτε παρα πολυ αλλα μας κυριεψε η ομορφια της Κλαρας.Παρ'ολα αυτα θα χαιρομουνα να γινουμαι φιλοι.Εσεις τι λετε?:)
Σας ευχομαι ολοψυχα να βρειτε τον πριγκηπα των ονειρων σας,
Με εκτιμηση
Βαρωνος Σμοκυ

Aχ Κλαρα μου μολις διαβασα την απαντηση σου κοντεψα να λυποθυμησω απο την χαρα μου.....:redface::redface:

Αγαπητη μου Κλαρα με συγχωρεις για την αργοπορια μου αλλα αυτο το ατιμο το διποδο μου, δεν ελεγε να ανοιξει τον υπολογιστη χτες και εγω ειχα σκασει απο την αγωνια μου.

Με καθε φωτογραφια σου Κλαρα σε ερωτευομαι ακομα περισσοτερο....
Σου βαζω και γω δικιες μου να δεις τι γαμπρο παιρνεις....και ποσο μελετηρο και διανοουμενο παιδι ειμαι....:cool:

Διανόηση με νέες τεχνολογίες, θα είμαστε ένα ζευγάρι που θα το ζηλεύουν όλοι.
Smoky με κάνεις ευτυχισμένη. Η φετινή Ανάσταση για μένα, θάχει διπλή σημασία.
Πολλά γλυκά (πονηρά) φιλάκια, η Κλάρα σου:):)

Κλάρα, φιλενάδα μου πραγματικά χάρηκα για σένα!:up::up::up:
Είδες τελικά που... το καλό πράγμα αργεί να γίνει!:blink:;):lol:
Και τί γαμπρός...ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ!:up::up::up:
Μυρτώ

Κλάρα, φιλενάδα μου πραγματικά χάρηκα για σένα!:up::up::up:
Είδες τελικά που... το καλό πράγμα αργεί να γίνει!:blink:;):lol:
Και τί γαμπρός...ΔΙΑΝΟΟΥΜΕΝΟΣ!:up::up::up:
Μυρτώ
Bέβαια είμαι πολύ τυχερή κοπέλα. Και έχω αρχίσει να το πιστεύω:):):)
Μυρτώ, είμαι ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ:up::up::up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back