μαγισσα
Διάσημο μέλος

Εγώ όμως έχω αγωνία για αύριο και θέλω όλη την θετική σας ενέργεια για να πάνε όλα καλά

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αντα
Διακεκριμένο μέλος
, και μετα θα ειναι η σειρα σου να δωσεις κουραγιο στην επομενη γατομαμα που θα αγωνια για το γατουλινι της.
μαγισσα
Διάσημο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος

θα την κρατησει καθολου εκεί ή θα την παρεις μετα την επέμβαση;
drusilia
Διάσημο μέλος

Δεν λέω να μην ανησυχείς, γιατι φυσικά και θα ανησυχείς, ξέρουμε όλες απο αυτα, Ελληνίδες Μάνες δεν ειμαστε εξάλλου;

Όλα καλά θα πάνε για την Κλειούλα, αυτές είναι επεμβάσεις ρουτινας.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μαγισσάκι στέλνω ξωτικόσκονη και ο Σείριος μουστακόσκονη και θα γίνει περδίκι στο πι και φι.
AGGELIKI
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
αμ σε καταλαβαίνω δεν σε καταλαβαίνω; αφου έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μάλιστα θα έρθει να την πάρει κιολας μην ανησυχείς καθολου...
θα την κρατησει καθολου εκεί ή θα την παρεις μετα την επέμβαση;
Όχι και ο γιατρός μου και εγώ είμαστε υπερ του να συνέρθει στο σπίτι μας για να μην υποστεί μεγαλύτερο με το να μείνει σε έναν άγνωστο χώρο και να νιώσει ακόμα πιο περίεργα...... Οπότε θα συνέρθει από την νάρκωση και θα μου την φέρει αυτός πίσω το βράδυ.....

Αλλά είπαμε Ελληνίδες μανες είμαστε γίνεται να μην ανυσηχούμε?????

Και τον γιατρό τον έχω πολύ εμπιστοσύνη γιατί αυτός στείρωσε και την πρώτη μου την γάτα και ήταν μία χαρά....

μαγισσα
Διάσημο μέλος
ολα καλα θα πανε,αλλα γιατι θα ερθει αυτος να την παρει και δεν την πατε εσεις για πιο καλα?
AGGELIKI δεν το αντέχω όλο αυτο να την πάω εγώ και επειδή τον γιατρό μου τον ξέρω 10 χρόνια και είμαστε και πολύ καλοί φίλοι ήδη ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο....
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Άντε Κλειώ όλα θα πάνε καλά.
Μαγισσάκι στέλνω ξωτικόσκονη και ο Σείριος μουστακόσκονη και θα γίνει περδίκι στο πι και φι.
Ευχαριστώ για την ξωτικόσκονη εγώ ..... και για την μουστακόσκονη η Κλειώ να ειστε καλα΄και οι δύο..
RedCat
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
ωραία, ολα καλα λοιπόν. Και εμας τη Σιντυ που την είχε στειρώσει η κτηνιατρος μας στο Παγκατι (ήταν και οικογενειακη φιλη), είχε ερθει το πρωι την πήρε και μόλις τελειωσε η επεμβαση μας την εφερε σπίτι...και πραγματι όταν συνήλθε στο χώρο της ήταν μια χαρουλα η μικρουλα μας (τότε μικρουλα τώρα 16 χρονων )..
Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους μας ζώα η ανθρώπους όταν μετά από μία τέτοια εμπειρία είσαι σπίτι σου είναι καλύτερα.......

Raisa
Περιβόητο μέλος

Φιλάκια πολλά και από μας...οι σκέψη μας μαζί σας

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
καλη επιτυχια με την στείρωση της και μην αγχωνεστε καλε... !
Ο Εκτορας κλαιει που ξεμεινε απο .... κοριτσι! ενα κόρτε το εχουν αν και απο τηλεφωνου!!! τι να κανουμε...
julia
Διακεκριμένο μέλος

αλλά σαν ΑΡΧΙ γκιόσσα......
ΟΟΟΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ

και ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο τον "λειψό" πλέον Κίκη!!!!!

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αναγκη ας ερθει στη δικια μου που της ηρθε περιοδος''χθεςιχχχχ ηρθε και η σειρα της (μονο ο δικος μου δινει την σειρα του...ουτε ουρά σε τράπεζα να ταν) !!!
καλη επιτυχια με την στείρωση της και μην αγχωνεστε καλε... !
Ο Εκτορας κλαιει που ξεμεινε απο .... κοριτσι! ενα κόρτε το εχουν αν και απο τηλεφωνου!!! τι να κανουμε...

Ατζελα,καλη επιτυχια

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην αναγκη ας ερθει στη δικια μου που της ηρθε περιοδος''χθες
Ατζελα,καλη επιτυχια![]()
αχ Εκτορας αγαπάει Μαιρούλα

αυτος ο ερωτας ειναι βεβαια λιιιιγο πιο πλατωνικος...μονο απο φωτογραφιες....!
natalo9
Δραστήριο μέλος
Ο Λαζαράκος και η Ψιψι στέλνουν αγαποκύματα στο γατούλι σου!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool