Η Κλειώ έχει ραντεβού......

μαγισσα

Διάσημο μέλος

Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 57 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα.
Η Κλειώ έχει ραντεβού και εγώ έχω αγωνία ...... Αύριο στις 4 η ώρα το απόγευμα θα έρθει ό γιατρός μας και θα την πάρει για να της κάνει την προγραματισμένη στείρωση που κάνει κάθε καλό σπιτικό γατάκι......:):):)

Εγώ όμως έχω αγωνία για αύριο και θέλω όλη την θετική σας ενέργεια για να πάνε όλα καλά:up::up::up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

καλε μη στεναχωριέσαι, ολα καλα θα πανε...ο Τσε, Το Φαλντι και εγώ σου στελνουμε ολη μας τη θετικη ενέργεια και την αγάπη στην Κλειουλα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oλα καλα θα πανε :), και μετα θα ειναι η σειρα σου να δωσεις κουραγιο στην επομενη γατομαμα που θα αγωνια για το γατουλινι της.;)

Αχ το ξέρω ότι όλα καλά θα πάνε αλλά και εγώ μωρέ μάνα είμαι ανυσηχώ για το κορίτσι μου....:lol::lol::lol::lol::lol:

αμ σε καταλαβαίνω δεν σε καταλαβαίνω; αφου έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μάλιστα θα έρθει να την πάρει κιολας μην ανησυχείς καθολου...:)
θα την κρατησει καθολου εκεί ή θα την παρεις μετα την επέμβαση;

Αντε, περαστικά σας! :)
Δεν λέω να μην ανησυχείς, γιατι φυσικά και θα ανησυχείς, ξέρουμε όλες απο αυτα, Ελληνίδες Μάνες δεν ειμαστε εξάλλου; :D
Όλα καλά θα πάνε για την Κλειούλα, αυτές είναι επεμβάσεις ρουτινας.

Άντε Κλειώ όλα θα πάνε καλά.
Μαγισσάκι στέλνω ξωτικόσκονη και ο Σείριος μουστακόσκονη και θα γίνει περδίκι στο πι και φι.

ολα καλα θα πανε,αλλα γιατι θα ερθει αυτος να την παρει και δεν την πατε εσεις για πιο καλα?

Αχ πάει και η Κλειώ,όλοι μας την αγάπη και τη θετιική μας σκέψει στη Κλειώ,φίλατό το κουκλί και από μένα:kiss::kiss::kiss::kiss:

αμ σε καταλαβαίνω δεν σε καταλαβαίνω; αφου έχεις εμπιστοσύνη στο γιατρό σου και μάλιστα θα έρθει να την πάρει κιολας μην ανησυχείς καθολου...:)
θα την κρατησει καθολου εκεί ή θα την παρεις μετα την επέμβαση;

Όχι και ο γιατρός μου και εγώ είμαστε υπερ του να συνέρθει στο σπίτι μας για να μην υποστεί μεγαλύτερο με το να μείνει σε έναν άγνωστο χώρο και να νιώσει ακόμα πιο περίεργα...... Οπότε θα συνέρθει από την νάρκωση και θα μου την φέρει αυτός πίσω το βράδυ.....:):):):)

Αλλά είπαμε Ελληνίδες μανες είμαστε γίνεται να μην ανυσηχούμε?????:lol::lol::lol::lol:

Και τον γιατρό τον έχω πολύ εμπιστοσύνη γιατί αυτός στείρωσε και την πρώτη μου την γάτα και ήταν μία χαρά....:up::up::up:

ολα καλα θα πανε,αλλα γιατι θα ερθει αυτος να την παρει και δεν την πατε εσεις για πιο καλα?

AGGELIKI δεν το αντέχω όλο αυτο να την πάω εγώ και επειδή τον γιατρό μου τον ξέρω 10 χρόνια και είμαστε και πολύ καλοί φίλοι ήδη ξέρω ότι θα κάνει το καλύτερο....

Άντε Κλειώ όλα θα πάνε καλά.
Μαγισσάκι στέλνω ξωτικόσκονη και ο Σείριος μουστακόσκονη και θα γίνει περδίκι στο πι και φι.

Ευχαριστώ για την ξωτικόσκονη εγώ ..... και για την μουστακόσκονη η Κλειώ να ειστε καλα΄και οι δύο..

ωραία, ολα καλα λοιπόν. Και εμας τη Σιντυ που την είχε στειρώσει η κτηνιατρος μας στο Παγκατι (ήταν και οικογενειακη φιλη), είχε ερθει το πρωι την πήρε και μόλις τελειωσε η επεμβαση μας την εφερε σπίτι...και πραγματι όταν συνήλθε στο χώρο της ήταν μια χαρουλα η μικρουλα μας (τότε μικρουλα τώρα 16 χρονων )..

ωραία, ολα καλα λοιπόν. Και εμας τη Σιντυ που την είχε στειρώσει η κτηνιατρος μας στο Παγκατι (ήταν και οικογενειακη φιλη), είχε ερθει το πρωι την πήρε και μόλις τελειωσε η επεμβαση μας την εφερε σπίτι...και πραγματι όταν συνήλθε στο χώρο της ήταν μια χαρουλα η μικρουλα μας (τότε μικρουλα τώρα 16 χρονων )..

Νομίζω ότι αυτό ισχύει για όλους μας ζώα η ανθρώπους όταν μετά από μία τέτοια εμπειρία είσαι σπίτι σου είναι καλύτερα.......:):):):)

Μαγισσούλα μου, όλα καλά θα πάνε...μη μου αγχώνεσαι Ελληνίδα ΜαΜα:up::up::up:
Φιλάκια πολλά και από μας...οι σκέψη μας μαζί σας:up:

ιχχχχ ηρθε και η σειρα της (μονο ο δικος μου δινει την σειρα του...ουτε ουρά σε τράπεζα να ταν) !!!
καλη επιτυχια με την στείρωση της και μην αγχωνεστε καλε... !
Ο Εκτορας κλαιει που ξεμεινε απο .... κοριτσι! ενα κόρτε το εχουν αν και απο τηλεφωνου!!! τι να κανουμε...

άργησα το ξέρω.... :redface:
αλλά σαν ΑΡΧΙ γκιόσσα......

ΟΟΟΜμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμμ:up::up::up:

και ομμμμμμμμμμμμμμμμμμμ απο τον "λειψό" πλέον Κίκη!!!!! :cool::cool:

ιχχχχ ηρθε και η σειρα της (μονο ο δικος μου δινει την σειρα του...ουτε ουρά σε τράπεζα να ταν) !!!
καλη επιτυχια με την στείρωση της και μην αγχωνεστε καλε... !
Ο Εκτορας κλαιει που ξεμεινε απο .... κοριτσι! ενα κόρτε το εχουν αν και απο τηλεφωνου!!! τι να κανουμε...
Στην αναγκη ας ερθει στη δικια μου που της ηρθε περιοδος''χθες:redface::lol::lol::lol:

Ατζελα,καλη επιτυχια:)

Στην αναγκη ας ερθει στη δικια μου που της ηρθε περιοδος''χθες:redface::lol::lol::lol:

Ατζελα,καλη επιτυχια:)

αχ Εκτορας αγαπάει Μαιρούλα :inlove::inlove::inlove: αυτος ο ερωτας ειναι βεβαια λιιιιγο πιο πλατωνικος...μονο απο φωτογραφιες....!:lol:

Όπως είπανε και οι υπολοιπες γατομαμάδες..μην ανησυχείς!! όλα καλά θα πάνε ! Είναι δυνατα ζωα τα γατούλια μας..
Ο Λαζαράκος και η Ψιψι στέλνουν αγαποκύματα στο γατούλι σου!! :up::up:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back