Η Κλειώ έχει ραντεβού......

• Thread starter Thread starter popi
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Μαγισσούλα μου αυριο θα γίνει η επέμβαση;καιετοιμαζόμουν να σε ρωτήσω πως είναι η Κλειώ.Περαστικούλια της μωρέ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μαγισσούλα μου αυριο θα γίνει η επέμβαση;καιετοιμαζόμουν να ε ρωτήσω πως είναι η Κλειώ.Περαστικούλια της μωρέ.

Ναι αυριο στις 4 αλλά εγώ έχω άγχος από την ώρα που το έμαθα...... αύριο το βράδυ κατά τις 8 θα μου την φέρει πίσω και θα ξέρω πως θα είναι....Οπότε μέχρι αυριο υπομονή:):):):):)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι αυριο στις 4 αλλά εγώ έχω άγχος από την ώρα που το έμαθα...... αύριο το βράδυ κατά τις 8 θα μου την φέρει πίσω και θα ξέρω πως θα είναι....Οπότε μέχρι αυριο υπομονή:):):):):)

Σε καταλαβαίνω δεν παιρνούν οι ώρες!

Σε καταλαβαίνω δεν παιρνούν οι ώρες!
Ετσι είναι λοιπόν καληνύχτα και τα λέμε αύριο:):):)

Καλη επιτυχία Κλειούλι!!! Όλα θα πάνε καλά :D

καλημερα!!!
πως ειναι η μικρη σημερα??? πλυθηκε , ντυθηκε, χτενιστηκε?? αντε να ετοιμαζεται σιγα σιγα :P

Άντε, έφτασε η ώρα της αλήθειας.....όλα έτοιμα;;;;
Μαγισσούλα μου εύχομαι όλα καλά να πάνε!:up:

Με το καλό, Κλειώ, και να πεις στη μαμά σου να μπει να μας γράψει τα νέα σου, ε;

Λίγες ώρες μείνανε μάτια μου γλυκιά που θα μπορείς να έχεις έναν γάτο αγκαλιά....(διασκευασμένο ερωτικό άσμα):lol::lol::lol::lol::lol:

Άντε και πήραμε και το νερό το φαί έχει φύγει από της 6 το πρωί......3 ώρες μείνανε και σε λιγο το μωρό μου θα φύγει για την στείρωση δεν ξέρω πως θα περάσουν οι ώρε κατά τις 8 θα είναι πίσω........

Α!!!! και κυρία να είστε σίγουρη ότι θα της το πω αλλά δεν κατάλαβα τι θα γίνει τίποτα σοβαρό σήμερα αχ!!!! πείτε μου και εμένα που δεν καταλαβαίνω ...... Φυσικά υπάρχει μία αναστάτωσή στο σπίτι και ετοιμάσαν και την γατοφόρο μου και δεν μου έδωσαν και φαί να φάω απο το πρωί μάλλον θα πάμε ξανα βόλτα στην γιαγιά :up::up::up: μάλλον αυτό θα έιναι, όταν γυρίσω όταν γυρίσω θα σας πώ πως πέρασα.....

Α!!!!! και να μην ξεχάσετε να δώσετε και τα περάστηκά μου στην Aretha έμαθα πως ήταν λίγο αρρωστούλα πολύ στενωχορήθηκα να της δώσετε την αγάπη μου και να είναι καλά......

Αυτά προς το παρόν θα σας δω όταν γυρίσω,...........:up::up::up::up::up::up:

Κλειώ, εδώ Φαλντί.
Μην ανησυχείς. Και μενα μου είχαν παρει το φαγητό και το νερό καποια στιγμή (για την ακριβεια ειχα λυσσαξει της πείνας). Μετά με πήγαν σε ένα μέρος που παμε συχνα καπως. Μου μιλησαν γλυκα και μετα εριξα κατι υπνους μα κατι ύπνους...οταν ξυπνησα μου μιλαγαν η μαμα μου και ο μπαμπας μου...(οχι οτι τους ακουγα αλλα ενιωθα τη μυρωδια τους, καθοτι λιγο βαρηκοη) εγω δεν εβλεπα μπροστα μου, οχι απο τη ναρκωση αλλα απο την πεινα. Ετσι οταν φτασαμε σπιτι πηγα να φαω και μετα επεσα για υπνο. ειχα και τον αγαπημενο μου αδελφουλη Τσε που εκανε χρεη νοσοκομας (αδελφής, καθοτι αυτος ειχε κανει την ιδια διαδικασία καιρό πριν:lol:).
Γι'αυτο σου λεω μη φοβασαι καλα θα ειναι, θα δεις ωραία ονειρακια και μετα θα σε εχουν μεσα στα χαδια

χρεη νοσοκομας (αδελφής, καθοτι αυτος ειχε κανει την ιδια διαδικασία καιρό πριν:lol:).
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Μπα σε καλό σου βρε Νότα, ξελιγώθηκα στο γέλιο (και είμαι και στο γραφείο) :redface:

Κλειώ, εδώ Φαλντί.
Μην ανησυχείς. Και μενα μου είχαν παρει το φαγητό και το νερό καποια στιγμή (για την ακριβεια ειχα λυσσαξει της πείνας). Μετά με πήγαν σε ένα μέρος που παμε συχνα καπως. Μου μιλησαν γλυκα και μετα εριξα κατι υπνους μα κατι ύπνους...οταν ξυπνησα μου μιλαγαν η μαμα μου και ο μπαμπας μου...(οχι οτι τους ακουγα αλλα ενιωθα τη μυρωδια τους, καθοτι λιγο βαρηκοη) εγω δεν εβλεπα μπροστα μου, οχι απο τη ναρκωση αλλα απο την πεινα. Ετσι οταν φτασαμε σπιτι πηγα να φαω και μετα επεσα για υπνο. ειχα και τον αγαπημενο μου αδελφουλη Τσε που εκανε χρεη νοσοκομας (αδελφής, καθοτι αυτος ειχε κανει την ιδια διαδικασία καιρό πριν:lol:).
Γι'αυτο σου λεω μη φοβασαι καλα θα ειναι, θα δεις ωραία ονειρακια και μετα θα σε εχουν μεσα στα χαδια

Κάτσε φαλντί μου κάτσε εδώ δεν μου τα λές καλά εγώ ταξίδι θα πάω , δεν πάω εκεί που κάνουν τους αδερφούς (αδερφές νοσοκόμες) πάνω από όλα γιατί δεν έχω αδερφό!!!! και κατά δεύτρον τι μου λές για ύπνους και ιστορίες εγώ όταν πήγα ταξίδι με την μαμά δεν κοιμήθηκα καθόλου όλη την ώρα νιαούριζα μέσα στην γατοφόρο μου μέχρι που με έβγαλε έξω.... όσο για τα χάδια καλά μου φαίνονται αυτά θα τα πάρω:lol::lol::lol::lol:

Κλειουλα, κρατα τα χαδακια...οσο για υπνους μη φοβασαι...θα ριξεις ..αβίαστα...:):P

Κλειουλα, κρατα τα χαδακια...οσο για υπνους μη φοβασαι...θα ριξεις ..αβίαστα...:):P

Μόλις την πήρε άντε και στις 8.30 θα είναι πίσω μου είπε... Αντε με το καλό μικρό μου όλα καλά να πάνε....:up::up::up::up::up:

Μόλις την πήρε άντε και στις 8.30 θα είναι πίσω μου είπε... Αντε με το καλό μικρό μου όλα καλά να πάνε....:up::up::up::up::up:
Όλα καλά, κι από καλά καλύτερα! :up::up:
Τελικά εμείς φοβόμαστε πιο πολύ απ' τα γατιά μας... :)

αχ μωρε μην στεναχωριέσαι και ενημερωσέ μας μόλις την έχεις στην αγκαλιά σου (φανταζομαι όμως ότι θα τηλεφωνηθεις και με τον γιατρό πριν...οχι που θα τον αφησεις σε ησυχια...ξερω ξερω...:lol::lol::lol:)

Μαγισσούλα μη στενοχωριέσαι...όλα καλά θα πάνε!!!
Η σκέψη μας είναι μαζί σας!:)

αχ μωρε μην στεναχωριέσαι και ενημερωσέ μας μόλις την έχεις στην αγκαλιά σου (φανταζομαι όμως ότι θα τηλεφωνηθεις και με τον γιατρό πριν...οχι που θα τον αφησεις σε ησυχια...ξερω ξερω...:lol::lol::lol:)

Έτσι ακριβώς αν και θα με πάρει εκείνος μόλις τελειώσουν γιατί με ξέρει.....:lol::lol::lol::lol:

Αντε μπραβο ! Ειμαι σιγουρη οτι ολα θα πανε καλα..
Μην αγχωνεσαι..:up::up::up:

Όταν η Ελληνίδα μάνα έχει άγχος κάτι ξέρει ..... Λοιπόν μόλις με πήρε τηλ ο γιατρός η ΚΛΕΙΏ ΕΥΤΥΧΏΣ ...... ΕΊΝΑΙ ΚΑΛΑ αλλά να γιατί όλοι μας λέμε όχι γατιά στον δρόμο.....

Ολοι ξερετε ότι την Κλειώ την βρήκα στον δρόμο 32 ημερών και ενώ φαινόταν καλά τελικά την είχε χτυπήσει αυτοκίνητο και έτσι είχε πάθει πρόβλημα.... Είχε κολήσει η μήτρα με την ουροδόχο κύστη με την μητρα και ο γιατρός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να την σώσει.....δεν μου είπε περισσότερα αλλά σε λιγο που θα την φέρει θα μου πει και τα υπόλοιπα..... δόξα τον θεό όμως είναι ζωντανή:):):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back