Η Κλειώ έχει ραντεβού......

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
αχ Εκτορας αγαπάει Μαιρούλα :inlove::inlove::inlove: αυτος ο ερωτας ειναι βεβαια λιιιιγο πιο πλατωνικος...μονο απο φωτογραφιες....!:lol:
Ποια Μαιρουλα καλε????Η Μαιρουλα ''εκλεισε''ως γυναικα:D Για την Πατση μιλαω,που απο χθες ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ποια Μαιρουλα καλε????Η Μαιρουλα ''εκλεισε''ως γυναικα:D Για την Πατση μιλαω,που απο χθες ειναι σε κατασταση εκτακτου αναγκης:redface::rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΕ!!!!!!! Αν τα διασταυρωσουμε αυτα ...φανταζεσαι τι θα βγει???
μια φουντωτη μπαλα παιχνιδιαρα και λιχουδα!!!!! :lol::lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ας πειραματιστουμε λοιπον και βλεπουμε:whistle::whistle::whistle:

αντε με το καλο κλειακι μας....
θα εχεις τη μαμα σου κοντα, μη φοβασαι τιποτα...
θα εισαι σαν αιωνιο κοριτσακι μετα..μεσα στην καλη χαρα...
μπραβο μαγισσα!!!
αντε με το καλο:up:

Εγώ δεν θα σου πώ να μην αγχώνεσαι είναι φυσικό και επόμενο!!!Και εγώ έτσι είμουν όταν π'ηγα τον Ντέννυς μου για στείρωση!!!Και μετά μέχρι να συνέλθει και να ξεμουδιάσει να δείς πώς θα είσαι!!Εγώ κοιμήθηκα στο σαλόνι εκείνο το βράδυ για να τον παρακολουθώ!!!!
Στέλνουμε και εμείς την νεραϊδόσκονή μας σαν καλές νεραϊδούλες που είμαστε και περιμένουμε τα νέα απο την στείρωση σας!!!
Άντε να πέρνουν και άλλοι σειρά!!!!;)
(Για σένα μιλάω Έκτορα :lol::lol:)

Εγώ δεν θα σου πώ να μην αγχώνεσαι είναι φυσικό και επόμενο!!!Και εγώ έτσι είμουν όταν π'ηγα τον Ντέννυς μου για στείρωση!!!Και μετά μέχρι να συνέλθει και να ξεμουδιάσει να δείς πώς θα είσαι!!Εγώ κοιμήθηκα στο σαλόνι εκείνο το βράδυ για να τον παρακολουθώ!!!!
Στέλνουμε και εμείς την νεραϊδόσκονή μας σαν καλές νεραϊδούλες που είμαστε και περιμένουμε τα νέα απο την στείρωση σας!!!
Άντε να πέρνουν και άλλοι σειρά!!!!;)
(Για σένα μιλάω Έκτορα :lol::lol:)

:whistle::whistle::whistle:

Καλή επιτυχία στην εγχειριση και καλή ανάρρωση....Η σκέψη και των 12 από μας είναι μαζί σας (11απο εμάς είναι γάτες)!!!

όλα καλά θα πάνε! μην ανησυχείς καθόλου.
Ετοιμάσου απλά να την φροντίσεις στους δικούς της ρυθμούς.
Και ετοιμάσου για ξυρισμένες κοιλίτσες...
(εμένα αυτό με είχε σοκάρει την πρώτη φορά γιατί η γατούλα μου ήταν πολύ φουντωτή και ξαφνικά
είχε μείνει μισή... αλλά μετά από λίγο καιρό ξαναφούντωσε!!)

Άντζελα, μην ανησυχείς, όλα θα πάνε μια χαρά!!
Τις επόμενες μέρες θα κάνετε έξτρα χάδια και αγάπες με την Κλειούλα και θα γίνει περδίκι στο πι και φι! :happy:

Όλη την αγάπη μου στο τρελόγατο την Κλειώ και γρήγορη ανάρρωση!:happy:

Όλα καλά θα πάνε γλυκιά μου μαγισσούλα, Ελληνίδα μαμά!!!!
Σου έδωσε όλο το site τη θετική του ενέργεια και μαζί με όλους κι εγώ.
Να δώσεις πολλά πολλά φιλάκια στο γατουλάκι σου και να του πεις να μην ανησυχεί!

Αχ σας ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια και την στήριξει σας και αύριο θα σας πω τα νέα απόψε νομίζω ότι θα κοιμηθώ με δυσκολία......:P:P:P

....Λες και τις άλλες κοιμήθηκα εύκολα αυτές τις μέρες το τρελοκομείο μου αποφασίζει ότι κατά της 5 το πρωί είναι η πιο καλή ώρα για παιχνίδι και έρχεται να παίξουμε και επειδή εγώ δεν συμετέχω το κάνει μόνη της μετο πόδι μου έχω γεμίσει γρατζουνιές!!!!!! Αχ πως θα βάλω φούστα????:lol::lol::lol::lol::lol:

Μαγισσουλα μου και εγω και η Μυρτουλα σας στελνουμε την θετικη μας ενεργεια να παν ολα καλα και η μικρη Κλειω να αναρωσει πολυ πολυ γρηγορα.:D:D:D

Θα δεις, Ελληνίδα μάνα, :lol: όλα θα πάνε καλά και θα παραλάβεις το ψιψίνι σου καινούργιο!
Τις πρώτες ώρες μπορεί να σου γκρινιάζει λίγο, αλλά μετά θα χοροπηδάει όπως πριν! Θα σε πάρω και τηλ.
Κλειώ! Κλειώ, μ' ακούς; Η Άσπρη σού στέλνει πολλούς συναδελφικούς γατίσιους χαιρετισμούς! :up: Κι άκουσα και τον Beeb να σου φωνάζει "σιδερένια!" από το πίσω μπαλκόνι!! :D:D:D Μη φοβάσαι τίποτα, ψιψίνα!

Μαγισσούλα καλή επιτυχία και πολλή θετική ενέργεια :up:

Αααααα! Η ανηψούλα μου από αύριο θα ανήκει στο κλαμπ με τις γεροντοκόρες!!! ΚΟίτα να δεις....:lol:΄
Όλα καλά θα πάνε. Τρίψ' της το μουσούδι εκ μέρους μου.:)

Μαγισσούλα!!! Εύχομαι ότι καλύτερο και στις δυο σας! Πολλές θετικές σκέψεις και μουσουδιές από εμένα και την Νεφέλη!:)

Μαγισσούλα!!! Εύχομαι ότι καλύτερο και στις δυο σας! Πολλές θετικές σκέψεις και μουσουδιές από εμένα και την Νεφέλη!:)

Σε ευχαριστώ πολύ και εσένα και την Νεφέλη που έχει και το όνομα της πρώτης μου γατούλας.....:up::up::up::up:

Αααααα! Η ανηψούλα μου από αύριο θα ανήκει στο κλαμπ με τις γεροντοκόρες!!! ΚΟίτα να δεις....:lol:΄
Όλα καλά θα πάνε. Τρίψ' της το μουσούδι εκ μέρους μου.:)

Ναι μαρίνα μου από αύριο η ανηψούλα σου από αύριο θα ανήκει στις αιώνιες παρθένες.....και θα της τρίψω και το μουσουδάκι της και θα της δώσω και πολλά φιλάκια από εσένα :up::up::up::up:

Αυριο το βράδυ θα έχετε και τα νέα μου κατά τις 8 το μικρό μου θα είναι πάλι στο σπίτι...... και θα σας ενημερώσω για την πορεία της.......:):):):)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back