Άννα Κ.
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλή ανάρρωση στο κοριτσι...Πέρασε πολλά η καημένη αλλά είναι τυχερή που έχει εσένα και καλό κτηνίατρο!!!!!!Φιλάκια στην όμορφη Κλειώ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Νατάσα
Δραστήριο μέλος

natalo9
Δραστήριο μέλος
Καλη συνεχεια στην αναρρώση σας..

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Θα δούμε όμως

Desdemona
Διάσημο μέλος

Πολλά φιλάκια στη μουσουδίτσα της!!!
RedCat
Διάσημο μέλος
Να'ναι καλα ο γιατρός σου που την πρόσεξε τόσο πολύ και αποφύγατε τα χειρότερα..Σιδερένια η Κλειούλα
μαγισσα
Διάσημο μέλος
μην ανησυχείς. σύντομα θα επανέλθει στα φυσιολογικά της. Δεν ήταν και λίγο αυτό που πέρασε βρε μαγισσούλα...Να'ναι καλα ο γιατρός σου που την πρόσεξε τόσο πολύ και αποφύγατε τα χειρότερα..
Σιδερένια η Κλειούλα
Σκέψου ότι ο καημένος ήρθε το Σάββατο το πρωί να δεί την τομή της και να της κάνει και την ένεση για να μην την πάω εγώ και ταλεπωρήθει...
moukelis
Επιφανές μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλή ανάρρωση στην Κλειούλα. Με τόση αγάπη, σίγουρα θα γίνει περδίκι γρήγορα. Φιλικά νιαουρίσματα κ΄από τη μικρή μου Μπασσέτ, που θα έλθει η σειρά της σε μερικούς μήνες.
Σας ευχαριστώ πολύ για το ενδιαφέρον σας και σας ευχόμαστε και σε εσάς την ανάλογη επιτυχία στην δική σας επέμβαση με το καλό....

μαγισσα
Διάσημο μέλος

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Καλησπέρα σας τι μου κάνετε???? Με την επέμβαση και μετεγχειτηρικά πήγαμε μία χαρά αλλά γιατί έχει αλλάξει τελείως συνήθειες???? δεν με πλησιάζει καθόλου όπως πριν και γενικά είναι αδιάφορη προς την παρουσία μου και ενώ ερχόταν σε μένα τώρα πάει πιο πολύ στο δωμάτιο των παιδιών γιατί συμβαίνει αυτό ???? τι να κάνω που μου λέιπει η γάτα μου?????![]()
Το πιο λογικο ειναι οτι ακομη δεν ξεπερασε το στρες της επεμβασης. Σκεψου τι μεγαλο ταρακουνημα ηταν για αυτην και ποσο της εκανε ανω κατω την καθημερινοτητα της και τις συνηθειες της.Για αυτο μαλλον αντιδρα διαφορετικα απ'οτι συνηθως και σιγουρα οχι οτι εχει κατι μαζι σου.
Πιστευω οτι της χρειαζεται λιγος παραπανω χρονος μεχρι να ξαναβρει τον εαυτο της και την ζωη της οπως ηταν πριν την επεμβαση.

Λιγη υπομονη ακομη Μαγισσουλα και η μικρη σου πριγκιπισσα θα ξαναθηλασει την αγαπημενη της ρομπα

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Συμφωνώ! Ίσως να θέλει λίγο χρόνο για να έρθουν οι ορμόνες της στα ίσα τους!Το πιο λογικο ειναι οτι ακομη δεν ξεπερασε το στρες της επεμβασης. Σκεψου τι μεγαλο ταρακουνημα ηταν για αυτην και ποσο της εκανε ανω κατω την καθημερινοτητα της και τις συνηθειες της.Για αυτο μαλλον αντιδρα διαφορετικα απ'οτι συνηθως και σιγουρα οχι οτι εχει κατι μαζι σου.Πιστευω οτι της χρειαζεται λιγος παραπανω χρονος μεχρι να ξαναβρει τον εαυτο της και την ζωη της οπως ηταν πριν την επεμβαση.
Λιγη υπομονη ακομη Μαγισσουλα και η μικρη σου πριγκιπισσα θα ξαναθηλασει την αγαπημενη της ρομπα
![]()

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool