Raisa
Περιβόητο μέλος
Τώρα είναι όλα καλά;;;; Αντε να την φέρει και να μας πεις νέα!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αμάν βρε μαγισσούλα!!!!Τώρα είναι όλα καλά;;;; Αντε να την φέρει και να μας πεις νέα!
![]()
Άστα στα καλά καθούμενα και είχα μία άσχημη αίσθηση από εχθές τρωγόμουνα.....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona
Διάσημο μέλος
Δόξα τω Θεώ που είναι καλά και μπράβο στο γιατρό 
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Δεν το πιστεύω...Δόξα τω Θεώ που είναι καλά και μπράβο στο γιατρό
![]()
Αυτό που μου είπε είναι ότι του πήρε τριπλό ιατρείο και ότι ήταν πολύ δύσκολο να το κάνει και ότι είμασταν πολύ τυχεροί που αποφασίσαμε να την στειρώσουμε πριν ζευγαρώσει........
Και ο γιατρός άξιος που τα κατάφερε και όλα πήγαν καλά

natalo9
Δραστήριο μέλος
και περαστικά στη γατούλα σου..!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος

RedCat
Διάσημο μέλος
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Λοιπόν η ΚΛΕΙΏ όταν ήταν μιρκή και πριν την βρώ πρέπει να την χτύπησε αυτόκίνητο και έτσι η ουροδόχος κύστη ήταν κολημένη με την μήτρα που συν της άλλης ήταν και ατροφική από την σύμφυση.... οπότε αυτό το γατί στην φύση με το που θα ζευγάρωνε θα πέθαινε......
Μάλλον της έσωσα την ζωή για δεύτερη φορά εγώ που την πήγα και ο γιατρός που την εγχείρησε.......
Επίσης σας ευχαριστώ όλους για το ενδιαφέρον σας και την αγάπή που δείξατε σε μένα και την Κλειώ......

Raisa
Περιβόητο μέλος
Με το καλό να αναρρώσει η μικρή τώρα!!!

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
Ετσι και η Κλειω θα συνελθει πολυ γρηγορα και θα συνεχισει να ειναι η πριγκιπισσα σου για πολλα χρονια ακομη

Σκεψου τι τυχερη ηταν που βρεθηκε μποστα στην βιτρινα σου εκεινο το πρωι οχι απλα Σαβββατογενημενη αλλα γενημενη Πασχα οπως ειχαμε πει τοτε με τον κτηνιατρο μου στην στειρωση της Μυρτουλας

Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Εδώ προφήτης! Με ζήτησε κανείς;;;Όλα καλά, κι από καλά καλύτερα!![]()

ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Τωρα δηλαδή το έχεις εκεί το μωρούλι σου;;; Ουφφφφφ! Τι λαχτάρα κι αυτή... Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν είπες να σου κάνει κάνα εγγονάκι πριν την στειρώσεις.
Γρήγορα περαστικά!!!!
stellak
Διάσημο μέλος
Καλή ανάρρωση κοριτσάκι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Αμάν! Τώρα το είδα! Μπήκα-βγήκα πριν αλλά αυτό μου ξέφυγε...
Τωρα δηλαδή το έχεις εκεί το μωρούλι σου;;; Ουφφφφφ! Τι λαχτάρα κι αυτή... Πάλι καλά, δηλαδή, που δεν είπες να σου κάνει κάνα εγγονάκι πριν την στειρώσεις.Γρήγορα περαστικά!!!!
![]()
Άσε Μαρίνα μου άσε σώθηκε από βέβαιο θάνατο για 2η φορά θα χανόταν το μωρό μου σε περίπτωση που δεν την στείρωνα και όσο το άφηνα θα ήταν και ποιο δύσκολο ακόμα...... δόξα το θεό και είχα ένα άγχος άλλο πράγμα από εχθές.....
moukelis
Επιφανές μέλος

μαγισσα
Διάσημο μέλος
Πω πω βρε Μαγισσάκι...Τουλάχιστον χρησίμεψε η μουστακόσκονη λέει ο Σείριος.Άντε είναι στο κάρμα σου να τη σώζεις την Κλειω!![]()
Αχ έτσι γλυκιά μου εγώ με την Κλειώ έχουμε μία καρμική σχέση ζωής.....

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
παλι καλα που ολα πηγαν καλα, που αποφασισες να την στειρωσεις τωρα πριν σου κανει καμια κουτσουκελα το καλοκαιρι στο εξοχικο και που ο γιατρος εδρασε γρηγορα και αποτελεσματικα
Καλη αναρρωση στην Κλειούλα (που θα χαιρει ιδιαιτερης περιποιησης τωρα εεεεε?) και ενα μεγαλο φιλι απο τον Εκτορα
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool