Η Κύπρος δολοφονεί αθώα ζώα!

τι εγινε τελικα? εχουμε κανενα νέο?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τα ζωάκια υιοθετήθηκαν!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι!!! Ευτυχώς σιγά σιγά υιοθετήθηκαν όλα! Πάλι καλά!

Σκυλάκια χαρίζονται-σώστε τα...

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 20 ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΠΟΞΕΡ, ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ, ΚΟΛΕΥ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ, ΠΟΥΝΤΛΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.

ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ
99023462 - ΤΟΥΛΑ

(repost από myspace)

το καταφυγιο αραδιππου νομίζω είναι στην Κύπρο ή όχι??:blink::blink:

Δεν ξερω δυστυχως...απλως το ειδα στο myspace σε bulletin (ομαδικη ειδοποιηση) και ειπα να το βαλω και εδω μηπως καποιος ενδιαφερεται...Ειναι κριμα να θανατωθουν κουταβακια δεν ειναι?Αν καποιος το ξερει που ειναι παντως ας το γραψει εδω...

Εδώ πάντως είναι το θέμα που είχε μπει παλιότερα για ένα καταφύγιο ζώων στην Κύπρο.:hmm: Αν θυμάμαι καλά, εκείνο είχε αίσια κατάληξη...

Μου κανει εντυπωση παντως οτι και σε εκεινο το μηνυμα και σε αυτο η κυρια τουλα ειναι υπευθυνη...αλλα υποτιθεται οτι το καταφυγιο θα εκλεινε...κατι δν μου παει καλα...μηπως στην κυπρο ο μπογιας λεγεται καταφυγιο και η δουλεια του ειναι να θανατωνει ζωα;;

Βρε παιδιά,το καταφύγιο δεν είναι για να σώζει ζώα;Γι'αυτό δεν αποκαλείται "καταφύγιο";Από που κι ως που τα θανατώνουν;Ας τα αφήσουν ελεύθερα έστω,όλο και κάποια θα γλιτώσουν.:(

Ίσως είμαι λίγο καχύποπτη, αλλά έχοντας διαβάσει και το παλιό θέμα μου αρχίζω να πιστεύω ότι είναι πολιτική του συγκεκριμένου καταφυγίου να βάζει τέτοιες αγγελίες για να εκβιάσει υιοθεσίες και -ίσως- χρηματική ενίσχυση. Μπορεί να κάνω λάθος, αλλά, δωστυχώς, δεν είναι όλοι έντιμοι.

Όσο για την ευθανασία σε υγιή ζώα, νομίζω πως ακόμη κι αν το επιτρέπει η νομοθεσία, κάθε καταφύγιο/σωματείο ακολουθεί τη δική του πολιτική. Με άλλα λόγια, κανείς δεν μπορεί να σε υποχρεώσει να κάνεις ευθανασία σε υγιές ζώο, επειδή δεν το παίρνει κανείς.

Η Bάνα απ το ΚΑΖ μίλησε μαζί τους και μου γραψε:

Μιλησαμε με την κυρια ΤΟύλα ΝΑθαναηλ στο τηλ.
Δεν πρόκειται για μία μεμονωμένη περίπτωση 20 σκύλων που θα τους κάνουν ευθανασία. Η κ. Ναθαναήλ μου είπε ότι κάθε εβδομάδα βάζουν στο δημοτικό κυνοκομείο (έξω από τη Λάρνακα) 20-30 σκύλους κάθε ηλικίας και ράτσας κι αν δεν υιοθετηθούν σε 15 μέρες τα "κοιμίζουν". Είναι ένα μόνιμο πρόβλημα που έχουν (κάπου το ξέρω το σενάριο) και δεν ξέρουν τί να κάνουν με τα αδέσποτα. Από τοπικές φιλοζωικές οργανώσεις στέλνονται ζώα και στο εξωτερικό σε οικογένειες που τα υιοθετούν, αλλά έχουν ακριβώς το ίδιο πρόβλημα με μας, με την Ισπανία, την Πορτογαλλία, την Ρουμανία, τη Βουλγαρία την Τουρκία κλπ κλπ Δεν χρειάζεται να παραθέσω περισσότερες χώρες. Πρόγραμμα στειρώσεων και επανένταξης που να στηρίζεται από κρατικούς φορείς δεν έχουν, ό,τι κάνουν οι φιλόζωοι που πληρώνουν από τη τσέπη τους τις στειρώσεις.

ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ Ο ΝΟΜΟΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ....

Χαρίζονται σκυλακια ράτσας ή ευθανασία

ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 20 ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΠΟΞΕΡ, ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ, ΚΟΛΕΥ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ, ΠΟΥΝΤΛΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ. ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ
99023462 - ΤΟΥΛΑ

Μου το εστειλαν με εμαιλ

Καλε Χριστος και Παναγια!

Ειναι δυνατον ??????

Ευθανασια σε υγιη ζωα??

Εισαι βεβαιη οτι δε προκειται για φαρσα??:hmm::hmm::hmm:

Πού είναι το καταφύγιο?

Πολλά καταφύγια που κάνουν ευθανασία ακούγονται τώρα τελευταία...
Τι γίνεται άραγε;:hmm::hmm::hmm:

Είναι στην Κύπρο.
Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ και, όπως θα δείτε το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν.

Edit: Raisa, είναι το ίδιο.

Είναι στην Κύπρο.
Υπάρχει σχετικό θέμα εδώ και, όπως θα δείτε το ίδιο είχε γίνει και στο παρελθόν.

Edit: Raisa, είναι το ίδιο.

Τελικά πρέπει να είναι φάρσα ή κάτι τέτοιο....:hmm:
Δεν μπορεί....αυτή η βδομάδα προθεσμίας δεν πέρασε ακόμα;:blink::hmm:

Αυτό πιστεύω κι εγώ. Ή εκβιασμός ώστε να υιοθετούνται γρηγορότερα. :down:

εκβιασμός ώστε να υιοθετούνται γρηγορότερα. :down:
Αυτό μου φαίνεται πιθανότερο.

Επίσης, παίζει το ενδεχόμενο να είναι πάγια πολιτική (είτε του καταφυγίου είτε της σχετικής νομοθεσίας στην Κύπρο) τα αδέσποτα που περισυλλέγονται να φιλοξενούνται μόνο για ένα ορισμένο διάστημα και στη συνέχεια να τους γίνεται ευθανασία αν δεν υιοθετηθούν.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back