Η Κύπρος δολοφονεί αθώα ζώα!

Με το να το κάνεις προώθηση, το μόνο που θα συμβεί είναι να προχωράει το mail και να μαζεύονται πολλά ονόματα με τα mail του καθενός και να τα "χτυπάνε"!!!

Πόσες φορές δεν έχεις λάβει μηνύματα, από Τράπεζες, από το εξωτερικό για μια περιουσία κλπ κλπ...

Από τέτοια, mail, όλα ξεκινάνε......

Όταν τα λαμβάνετε, μην τα προωθείτε... Αν θέλετε να το στείλετε, φτιάξτε ένα νέο mail, με attachment αυτό που θέλετε, ή σβήστε στην προώθηση τα προηγούμενα ονόματα...
Πιστέψτε με, τους κόβετε το γέλιο.....

Πάω να παίξω με την tigrina μου τώρα...
Έχει πάρει μισό κιλό φουντούκια και τα έχει σκορπίσει παντού και παίζει ποδόσφαιρο με 30 μπάλες......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με το να το κάνεις προώθηση, το μόνο που θα συμβεί είναι να προχωράει το mail και να μαζεύονται πολλά ονόματα με τα mail του καθενός και να τα "χτυπάνε"!!!

Πόσες φορές δεν έχεις λάβει μηνύματα, από Τράπεζες, από το εξωτερικό για μια περιουσία κλπ κλπ...

Από τέτοια, mail, όλα ξεκινάνε......

Όταν τα λαμβάνετε, μην τα προωθείτε... Αν θέλετε να το στείλετε, φτιάξτε ένα νέο mail, με attachment αυτό που θέλετε, ή σβήστε στην προώθηση τα προηγούμενα ονόματα...
Πιστέψτε με, τους κόβετε το γέλιο.....

Πάω να παίξω με την tigrina μου τώρα...
Έχει πάρει μισό κιλό φουντούκια και τα έχει σκορπίσει παντού και παίζει ποδόσφαιρο με 30 μπάλες......

Πάντως έχουμε παράπονο. Δεν μας έχεις ανανεώσει το φωτογραφικό υλικό της τιγρίνας:) και δεν μαθαίνουμε και νέα της

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ουρανία μου, έχεις απόλυτο δίκιο...
Την έχω σε πάρα πολλές φωτογραφίες στο κινητό μου, αλλά αμελώ συνέχεια να τις περάσω στον υπολογιστή και να τις ανεβάσω...
Μια εδώ, μια στην Αγγλία, μια στη Ρουμανία, έχω τρελλαθεί....
Μέ την πρώτη ευκαιρία θα σας την εμφανίσω...
Εχθές κάναμε και το 1ο εμβόλιο...

20 σκύλοι...

Καλησπέρα, μόλις μου έλαβα την παρακάτω αγγελία μέσω e-mail.Δεν ξέρω αν είναι παλιά η πρόσφατη, αλλά καλού κακού την παραθέτω.Ελπίζω κάποιος να μπορέσει να κάνει κάτι...:(

<SPAN style="FONT-STYLE: italic">ΧΑΡΙΖΟΝΤΑΙ 20 ΣΚΥΛΟΙ ΚΑΘΑΡΟΑΙΜΑ ΜΠΟΞΕΡ, ΛΑΜΠΡΑΤΟΡ, ΚΟΛΕΥ, ΚΥΝΗΓΕΤΙΚΑ, ΠΟΥΝΤΛΣ ΚΟΥΤΑΒΑΚΙΑ ΟΛΩΝ ΤΩΝ ΗΛΙΚΙΩΝ ΣΤΟ ΚΑΤΑΦΥΓΕΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ.

ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ ΣΕ ΜΙΑ ΒΔΟΜΑΔΑ

ΑΝ ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΣΤΕ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΩΘΗΣΤΕ ΤΗΝ ΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΣΕ ΑΛΛΟΥΣ
ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΒΡΕΘΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΝΑ ΣΩΣΟΥΝ ΤΑ ΑΘΩΑ ΖΩΑΚΙΑ

21099023462 ΤΟΥΛΑ

Και εγώ την έλαβα και τρελλάθηκα. Καλά έκανες και το ανέβασες. Ελπίζω να βρεθεί λύση...

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Δυστυχώς δεν πρόκειται ούτε για φάρσα ούτε για chain mail

Οι συγκεκριμένες καταγγελίες που φτάνουν με αυτά τα στοιχεία αναφέρονται στο ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ στην ΚΥΠΡΟ. Ειναι το μόνο καταφύγιο ζώων το οποίο ακολουθεί την πολιτική της ΚΥΠΡΟΥ για τα αδέσποτα που ειναι ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Αν σε 10 μέρες δεν έχουν βρει σπιτι - που δεν βρίσκουν- τα ζώα θανατώνονται....Και απλά στέλνουν το ίδιο μαιλ συνεχώς!!!

Το ψάχνω και εγώ και θα σας ενημερώσω απλά ειναι δύσκολο να φτάσουμε μέχρι την Κύπρο. Πρέπει να δραστηροποιηθούν -και αρχίζουν τώρα να το παλεύουν- και οι πολίτες εκεί...Ξέρω κάποια παιδιά που άρχισαν αν το προσπαθούν!!!

Έλεος πια έλεος. Μου θυμίζει η πολιτική τους την πολιτική του Χιτλερ. Ότι δεν γουστάρουμε το σκοτώνουμε. Με πια λογική πρέπει να θανατώνουν υγιή ζώα με ποιά λογική. Αν μας διαβάζουν στην Κύπρο ξεσηκωθείτε ρε παιδιά έλεος.:mad:

ΚΑΤΑΦΥΓΙΟ ΑΡΑΔΙΠΠΟΥ

Και ακόμα χειρότερα νέα...

Οπως σας είπα το καταφύγιο ήταν το μόνο, απο ό,τι ξέρω στην Κύπρο..
Κοπέλα που ειναι απο εκεί μίλησε με κάποια που δούλευε στο Καταφύγιο...

ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΚΛΕΙΣΕ (βέβαια καλύτερα αφού θα αφήσουν τα ζώα ήσυχα).Καλύτερα έξω στο δρόμο με όσες πιθανότητες επιβίωσης παρά ΚΑΜΙΑ ΠΙΘΑΝΟΤΗΤΑ ΑΦΟΥ ΠΑΝΕ ΓΙΑ ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ!!!!!

Μα τι τους ενοχλούν τα ζωάκια δεν καταλαβαίνω όταν είναι υγιή. Ρε θα τρελαθούμε τελείως? Τι σόι καταφύγιο είναι αυτό. Κρεματόριο?:down:

ΕΥΘΑΝΑΣΙΑ

Ειναι η λύση όλων των πολιτισμένων κρατών βρε παιδιά...

Αμερική,Αγγλία και πολλές χώρες αντιμετώπισαν το θέμα -ΟΧΙ ΠΡΟΒΛΗΜΑ- των αδέσποτων με μαζικές/χιλιάδες/εκατομμύρια ευθανασίες...
Και τώρα σχολιάζουν την Ελλάδα και τα αδεσποτάκια της.

ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΜΕΣΑ ΣΤΗΝ ΟΛΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΚΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΤΗΣ ΝΟΜΟΘΕΣΙΑΣ ΜΑΣ ΔΙΑΦΑΙΝΕΤΑΙ ΚΑΘΑΡΑ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΚΑΙ ΕΥΑΙΣΘΗΣΙΑ ΠΟΥ ΘΕΛΕΙ ΤΑ ΑΔΕΣΠΟΤΑ ΤΗΣ ΖΩΝΤΑΝΑ...Κάτι ειναι και αυτό και πρέπει κάποτε να το παραδεχτούμε!

Συμφωνώ απόλυτα. Και το έχω πει χιλιάδες φορές. Άκου ευθανασία σε υγιείς ψυχές.:mad:

Αν ειναι κανεις απο κυπρο και θελει μπορορυμε να φτιαξουμε γατοομαδα κι εκει παιδια δεν ειναι δυσκολο. Μαζευτειτε δυο τρεις και θα σας οργανωσουμε, εξισου κα σκυλοομάδα απλα θα πρεπει να θελετε ειλικρινά να βοήθήσετε οργανωμένα

Υπάρχουν το θέμα είναι βοηθάνε ή οδηγούν και αυτά ζώα στην ευθανασία:hmm:

Αισχος

Ειμαι τρομερα εκνευρισμενη διοτι μου εστειλαν εχτες μεηλ το οποιο ελεγε οτι στο κτημα Αραδιππου βρισκονται 20 σκυλακια ολων των ηλικιων καθαροαιμα μποξερ λαμπραντορ κυνηγιαρικα πουντλς και οτι χαριζονται αμεσα αλλιως την παρασκευη θα θανατωθουν ολα.Αυτο ειναι φρικη αισχος θα επρεπε να ντρεπονται που αποκαλουνται και ανθρωποι

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back