Η Μπουρμπουλήθρα και ο Leonardo ψάχνουν σπιτάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Elunitta

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η Elunitta αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 172 μηνύματα.
Γειά σας!! Είμαστε 2 γατάκια σαν αδελφάκια και ψάχνουμε σπιτάκι. Εγώ (η δεσποινίς στο μπράτσο του καναπέ) είμαι η Μπουρμπουλήθρα και είμαι περίπου 4 μηνών και ο (περίπου) αδελφούλης μου ο Leonardo είναι 4 μηνών και κάτι λίγο. Τώρα ζούμε σε ένα σπιτάκι όπου μας αγαπάνε πολύ αλλά δυστυχώς δεν μπορούνε να μας κρατήσουν άλλο γιατί έχουν ήδη δύο μεγάλα γατιά. Εμένα με έφερε στη μαμά ένας φίλος της οταν ήμουν ένα τόσο δα μικρό νιαουράκι. Η γατομαμά μου είχε κάνει φωλιά μέσα σε κάτι μπάζα αλλά μια μέρα μια φαγάνα μας σήκωσε όλους μαζί. Εγώ έπεσα από τη φαγάνα και σώθηκα αλλά η μανουλα και τα αδελφάκια μου δεν τα κατάφεραν. Παρηγορήθηκα γρήγορα γιατί η ανθωπομαμά μου με μεγάλωσε με πολύ αγάπη και πολλά χαδάκια. Μερικές μέρες μετά ο μπαμπάς έφερε στο σπίτι και τον Leonardo. Τον είχε βρει μόνο και ξενηστικωμένο μέσα σε κάτι αγριόχορτα να κλαίει απελπισμένος (μάλλον γιατί είχε καταλάβει ότι δεν τρώγονταν) Έτσι η μαμά δεν ήξερε πια ποιόν να πρωτοταίσει και ποιόν να πρωτοχαιδέψει. Τώρα μεγαλώσαμε και ήμαστε δύο ομορφούτσικα και πολύ αγαπημένα γατάκια. Είμαστε καλά εκπαιδευμένα, φυσικά πάμε μόνα μας στην τουαλέτα και δεν ανεβαίνουμε ποτέ σε πάγκους και τραπέζια γιατί η μαμά και ο μπαμπάς μας εκπαίδευσαν. Είμαστε πολυ τρυφερά και την μαμά την θηλάζουμε ακόμη και αυτή λιώνει :inlove::inlove::inlove::inlove:. Εγώ επειδή είμαι πιο έξυπνη θηλάζω τον λαιμό της μαμάς ή τα χέρια της αλλά ο Leonardo δεν ξέρει και της σαλιώνει τα ρούχα. Ψάχνουμε κάποιον να μας υιοθετήσει και να μας αγαπήσει (καλά ντε όχι και τους δυό μαζί...) Η μαμά άργησε να βάλει αγγελία γιατί μια κοπέλα έλεγε ότι μας ήθελε πολύ αλλά τελικά ήτανε πολύ πέερα βρέχει και η μαμά δεν μας μεγάλωσε για να μας δώσει σε μια ανεύθυνη που μάλλον με την πρώτη ευκαιρία θα μας πετούσε στο δρόμο.. Μας θέλετε???

DSC00832.JPG

DSC00833.JPG

DSC00850.JPG

DSC00840.JPG

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• DSC00832.JPG
    DSC00832.JPG
    802,4 KB · Εμφανίσεις: 87
  • DSC00833.JPG
    DSC00833.JPG
    853,3 KB · Εμφανίσεις: 69
  • DSC00850.JPG
    DSC00850.JPG
    811,2 KB · Εμφανίσεις: 70
  • DSC00840.JPG
    DSC00840.JPG
    777,2 KB · Εμφανίσεις: 55
  • DSC00775.JPG
    DSC00775.JPG
    817,9 KB · Εμφανίσεις: 80
  • DSC00832.JPG
    DSC00832.JPG
    802,4 KB · Εμφανίσεις: 87
  • DSC00833.JPG
    DSC00833.JPG
    853,3 KB · Εμφανίσεις: 69
  • DSC00850.JPG
    DSC00850.JPG
    811,2 KB · Εμφανίσεις: 70
  • DSC00840.JPG
    DSC00840.JPG
    777,2 KB · Εμφανίσεις: 55
Πωπώ κάτι κουκλάκια!!!!!:D:D:D..εύχομαι ότι καλύτερο για αυτά..:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ κουκλιτσα μπουρμπουληθρίτσα τι τραγική που είναι η ιστορία σου...:(Εύχομαι σύντομα να βρεις κάποιον που θα λατρέψει τα ασπρα σου μποτάκια και τη γλυκιά φατσούλα σου..Λεονάρντο καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί έκλαιγες...Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα χόρτα...Ελπίζω να σε υιοθετήσει ένας μπαμπας κρεοπωλης για να είσαι από δω και περα άρχοντας...:)Εμπρός μελλοντικοί γατογονεις τρέξτε να προλάβετε αυτή την ευκαιρια...άμα υιοθετηθούν και μαζί θα είναι τέλεια!!!

Εεε πθιτ καλέ υποψήφιοι γατογονείς, εμάς δεν μας θέλετε? :( Είμαστε τόσο ζουπηχτερούλια!!!

Ρίξτε μας πάλι μια ματιά, μεγαλώνουμε και σε λίγο δεν θα ξέρουμε που να πάμε.. Η μαμά ζει σε ένα σπίτι που απαγορεύονται κανονικά τα ζώα και όμως εκείνη έχει ήδη 2 γατάκια. Τα τέσσερα όμως είναι πολύ δύσκολη κατάσταση και δεν ξέρει τι να κάνει.. Τι να έκανε όμως όταν μας βρήκε. Στο δρόμο θα είχαμε σίγουρα πεθάνει. Σύντομα θα σας βάλει και άλλες φωτογραφίες να μας δείτε.. Καλά δεν το συζητώ, εγώ είμαι μια σταρ αλλά ο χαζοLeonardo όλο κουνιέται και μου χαλάει τις πόζες...:)

Κανένα τηλεφώνημα γι'αυτά τα μικρούλια κουκλάκια υπήρξε;;Αγαπούλες μου εύχομαι να βρείτε σύντομα σπιτάκι...Τώρα που κρύωσε ο καιρός ένα γούνινο,χουρχουριστό γατάκι είναι ότι πρέπει!!!

τι ομορφα τιγρακια!!!!! ο λεοναντο ειναι ιδιος η Ηρουλα μου μονο η μπλε μυτη κανει την διαφορα!!!:redface::redface::redface:

Ναι είναι κουκλάκια και πολύ πολύ ζουζουνάκια.. μακάρι να βρεθεί κάποιος να τα αγαπήσει. Πονάει η ψυχή μου να τα δώσω αλλά δυστυχώς δεν μπορώ να έχω 4 γάτες σε ένα διαμέρισμα.Έρχονται όμως στην αγκαλιά μου και πουρπουρίζουν και με θηλάζουν και λιώνω... Μεταξύ τους στο μεταξύ αγαπιούνται σαν τρελά.. Μόνο που έχει στραβώσει η μεγάλη μου η γατούλα η Μπαλού (καλά αυτό το γατί πάντα ήτανε παρτσακλό) και τα μισεί ή μάλλον για να είμαι δίκαιη τα φοβάται.

κανενα ενδιαφερον για τα μικρουλια!!!!!αυτον τον λεοναρντο τον εχω λατρεψει μωρε!!!!ειναι ερωτας τα τιγρογατα!!!!

έρωτας δεν λες τίποτα... και που να τον δεις να ζητιανεύει χάδια και αγκαλίτσες..:huglove:

αχχχ ειναι γλυκες!!! ευχομαι να βρουν ενα ζεστο με πολυ αγαπη σπιτικο!!!

Ο (περίπου) αδελφούλης μου Leonardo βρίσκεται ήδη με την νέα του οικογένεια.. :clapup:Χάρηκα πολύ γι'αυτόν γιατί θα βρει όλη την αγάπη που του χρειάζεται, αλλά εγώ πια έμεινα μοναχούλα...Πάνε πια οι γλυκίτσες που κάναμε μαζί και οι διαολίτσες μας που τρέλαιναν τη μαμάΘέλω και εγώ μια οικογένεια!! Δείτε τι ζουζουνίτσα που είμαι... Δεν με θέλετε?

DSC00862.JPG

DSC00885.JPG

DSC00894.JPG.

Συνημμένα

• DSC00862.JPG
    DSC00862.JPG
    896,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC00885.JPG
    DSC00885.JPG
    884,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC00894.JPG
    DSC00894.JPG
    890 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC00862.JPG
    DSC00862.JPG
    896,4 KB · Εμφανίσεις: 52
  • DSC00885.JPG
    DSC00885.JPG
    884,6 KB · Εμφανίσεις: 48
  • DSC00894.JPG
    DSC00894.JPG
    890 KB · Εμφανίσεις: 41
Καρδουλα μου καλη τυχη και σε εσενα!!!!Εισαι μια κουκλα!!!!!

ειναι πανεμορφη!!!!

ωχ μωρέ κάτι πατουσάκια για φίλημα!!!!!:bigarmhug
Άντε παιδιά!!!Ποιος θα κάνει δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό του αυτό το ναζιάρικο γατάκι που κοιμάται στον καναπέ;;;;;

Μπράβο Λεονάρντο!!!!Σου εύχομαι να περνάς τέλεια στο καινούριο ολοδικό σου σπιτικό!!!!Όσο για σένα μπουρμπουλιθρίτσα πιστεύω ότι δεν αργεί ο καιρός που θα αποχωρηστείς την προσωρινή γατομαμά τέτοια κούκλα και να ζιάρα που είσαι!!!!:):)

η ζουζουνιτσα ποσο ειναι τωρα???
ειναι στειρωμενη???

Είναι 5+ και δεν είναι ακόμη στειρωμένη γιατί παρόλο που ζούσε με αρσενικό γατάκι μαζί δεν έχει δείξει κανένα σημάδι οίστρου.. Είναι φυσικά εμβολιασμένη και αποπαρασιτωμένη.. Δυστυχώς αυτές τις μέρες είναι λίγο στεναχωρημένο το κακόμοιρο γιατί έχασε τον Leonardaκο της και τα μεγάλα δεν την παίζουν..:(

αχουουου το ψυχηη μου:redface::redface::redface:
της ευχομαι να βρει ενα καλο σπιτακι γρηγορα γρηγορα
:D

Ψυχη μου...Αχ μακαρι να βρεθει πολυ πολυ συντομα σπιτι!!!!!!

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back