Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

. Εγώ επειδή είμαι πιο έξυπνη θηλάζω τον λαιμό της μαμάς ή τα χέρια της αλλά ο Leonardo δεν ξέρει και της σαλιώνει τα ρούχα. Ψάχνουμε κάποιον να μας υιοθετήσει και να μας αγαπήσει (καλά ντε όχι και τους δυό μαζί...) Η μαμά άργησε να βάλει αγγελία γιατί μια κοπέλα έλεγε ότι μας ήθελε πολύ αλλά τελικά ήτανε πολύ πέερα βρέχει και η μαμά δεν μας μεγάλωσε για να μας δώσει σε μια ανεύθυνη που μάλλον με την πρώτη ευκαιρία θα μας πετούσε στο δρόμο.. Μας θέλετε???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
-
DSC00832.JPG802,4 KB · Εμφανίσεις: 87 -
DSC00833.JPG853,3 KB · Εμφανίσεις: 69 -
DSC00850.JPG811,2 KB · Εμφανίσεις: 70 -
DSC00840.JPG777,2 KB · Εμφανίσεις: 55 -
DSC00775.JPG817,9 KB · Εμφανίσεις: 80 -
DSC00832.JPG802,4 KB · Εμφανίσεις: 87 -
DSC00833.JPG853,3 KB · Εμφανίσεις: 69 -
DSC00850.JPG811,2 KB · Εμφανίσεις: 70 -
DSC00840.JPG777,2 KB · Εμφανίσεις: 55
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

..εύχομαι ότι καλύτερο για αυτά..
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εύχομαι σύντομα να βρεις κάποιον που θα λατρέψει τα ασπρα σου μποτάκια και τη γλυκιά φατσούλα σου..Λεονάρντο καταλαβαίνω πολύ καλά γιατί έκλαιγες...Ούτε και εμένα μου αρέσουν τα χόρτα...Ελπίζω να σε υιοθετήσει ένας μπαμπας κρεοπωλης για να είσαι από δω και περα άρχοντας...
Εμπρός μελλοντικοί γατογονεις τρέξτε να προλάβετε αυτή την ευκαιρια...άμα υιοθετηθούν και μαζί θα είναι τέλεια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Είμαστε τόσο ζουπηχτερούλια!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

neli
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος

Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
ria23
Διάσημο μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

maria_lulu
Επιφανές μέλος
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Χάρηκα πολύ γι'αυτόν γιατί θα βρει όλη την αγάπη που του χρειάζεται, αλλά εγώ πια έμεινα μοναχούλα...Πάνε πια οι γλυκίτσες που κάναμε μαζί και οι διαολίτσες μας που τρέλαιναν τη μαμάΘέλω και εγώ μια οικογένεια!! Δείτε τι ζουζουνίτσα που είμαι... Δεν με θέλετε?

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
speri
Διάσημο μέλος
maria_lulu
Επιφανές μέλος
marina289
Περιβόητο μέλος

Άντε παιδιά!!!Ποιος θα κάνει δώρο Χριστουγέννων στον εαυτό του αυτό το ναζιάρικο γατάκι που κοιμάται στον καναπέ;;;;;
neli
Εκκολαπτόμενο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος
ειναι στειρωμενη???
Elunitta
Εκκολαπτόμενο μέλος

fnou
Πολύ δραστήριο μέλος

της ευχομαι να βρει ενα καλο σπιτακι γρηγορα γρηγορα

speri
Διάσημο μέλος
- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool