Η Πεντέλη χάνει τα ζώα της...

στην ιστορια του αλεξανδρου διαβασα οτι του εδωσαν ηρεμιστικο για την πτηση...αρα..υπαρχει τετοια περιπτψση...γιατι να την αποκλεισουμε?????να το αφησουμε μονο του εκει πανω???θα μ πεις, γιατι, και τα αλλα 4 σωθηκαν???προσωρινα...με την ελπιδα να βρουν σπιτι...αν οχι...παλι πισω στο βουνο μεχρι τη στιγμη της φολας......Ποτε δεν μπορουσα να φανταστω πριν 2 χροννια που αρχισα να τα φροντιζω οτι εκει, στην ερημια του θεου, θ αντιμετψπιζα το θανατο τους απο φολες!!!! κι ημουν τοσο χαρουμενη που ζουσαν υγιη κ φροντισμενα στο φυσικο τους περιβαλλον!!!! Συνεχιζοντας να βαζω φαγητο για τον κουταβο σποτ, παλι θα μαζευτουν κι αλλα.(ο μυρτος που πηγε το σαβ. απογ. να ριξει ξηρα τροφη ειδε το σποτ με παρεα!).............αυτο σημαινει ενα φαυλο κυκλο...κι αν γυρισουν και τα 4 διασωθεντα...νατη παλι η αγελη, οποτε.....ΑΒΕ ΑΝΘΡΩΠΟΙ...ΟΙ ΜΕΛΛΟΘΑΝΑΤΟΙ ΣΚΥΛΟΙ ΜΑς ΧΑΙΡΕΤΟΥΝ.......

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

αχ πριν 2 χρονια επρεπε ΣΤΕΙΡΩΣΗ!!!!!! αμαν πια με τους συναισθηματισμους να τωρα ενας σποτ στο βουνο να περομενει να του συμβει το μοιραιο γφρρρρ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ΜΥΡΤΟ...ΑΒΑΝΑ Κι ολοι εσεις πουξερετε για τα σκυλακια της πεντελης....Ο κυριος της πανσιον, ευτυχως αυτες τις μερες του χιονια μετεφερε τα ζωα σε κλειστο χωρο....παλι καλα!!!!Αβανα!!!λεω την κυριακη να παω να τα βγαλω καποια βολτα να ξεμουδιασουν κ να τους παω καμια λιχουδια....θελει κι η κυρια στασα να ερθει.....Τα ψυχακια...θελουν ενα χαδι...ετσι τα ειχαμε συνηθισει!!!

sos!!!δειτε τι βρηκα!!!!

στο strayshelp.blogspot.com στις 4/2/08 ειναι αυτο το κειμενο:
Η ΜΙΚΡΗ ΡΙΚΑ,ΕΙΝΑΙ 3 ΜΗΝΩΝ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΓΚΑΤΕΛΕΙΨΑΝ ΣΤΟ ΝΤΡΑΦΙ.ΑΝΑΖΗΤΑ ΣΠΙΤΙ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ,ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΕΣΕΙ ΝΑ ΕΠΙΒΙΩΣΕΙ.ΕΙΝΑΙ ΗΜΙΑΙΜΟ ΚΥΝΗΓΟΣΚΥΛΑΚΙ.ΤΗΛ 6937067066 -ΗΛΙΑΣ

δειτε κ τις φωτος του ηλια και την δικη μου...δεν ειναι το ιδιο σκυλακι???? Ειναι ο κουταβος της πεντελης που δεν πιαστηκε...αυτος λεει πως ειναι κουταβινα...που ειναι η αβανα κι ο μυρτος!!!!εσεις δεν τα βλεπετε ιδια???η χαζεψα απο το πολυ υπολογιστη????

Συνημμένα

• koutavos.jpg
    koutavos.jpg
    23,5 KB · Εμφανίσεις: 47
  • koyt1.JPG
    koyt1.JPG
    218,9 KB · Εμφανίσεις: 46
τι να κανω???

τον κουταβο που δεν πιασαμε κ τον λεμε σποτ αυτος την λεει ρικα...ας παρει καποιος τηκ...αχ εγω γιατι κολωνω!!!!μηπως ειναι αυτου του ηλια το σκυλακι???κ πψς υπαρχει σε αγγελια???σοφες κι εμπειρες φιλες μου...τι κανουμε τωτα????

Συνημμένα

• kot2.JPG
    kot2.JPG
    149,6 KB · Εμφανίσεις: 46
  • kot3.JPG
    kot3.JPG
    180,1 KB · Εμφανίσεις: 49
ΜΟΙΑΖΟΥΝ ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ... δεν μπορώ όμως να πω με 100% βεβαιότητα...
Αν είναι το ίδιο τί σημαίνει??? Ότι το φροντίζουν κι άλλοι???

δεν κατάλαβα.... οι 2 πρώτες φωτό είναι δικές σου? και οι άλλες 2 του άλλου??? Στις δεύτερες φαίνεται πιο μικρό το σκυλί

Αβρίλιο, καταρχήν μην ντρέπεσαι να τηλεφωνήσεις, νομίζω ότι είσαι η μόνη που είχες περισσότερη επαφή με το σκυλάκι. Οντως φαίνεται μια ομοιότητα. Παρε να ρωτήσεις από ποτε εχει χαθεί να πεις και εσύ από πότε το φροντίζεις και που (έχει όντως μαυρη βουλα κα ιτο δικό σου στην πλάτη?) και πεστους που βρίσκεται ωστε ή να πανε να δουν ή να δωσετε ενα ραντεβου να πατε. Απλα ειναι τα πραγματα βρε

η πανω αριστερα ειναι η δικη του...οι υπολοιπες δικες μου...(αυτη που κατουραει, που ειναι μαζι με το αλλο κι η μουσουδα...)Για να το φροντιζει αλλος αποκλειεται γιατι μεγαλωσε στα χερια μας με τη μανα του....οσοι τα φροντιζουμε γνωριζομαστε...μαλλον ηταν δικο του κ το ξαμολησε???ουτε αυτο κολλαει, γιατι μανα του ειναι η αλμα που την ξερω απο κουταβι κι ειναι παντα εκει...μπερδευτηκα κι εσυ νοτα λες πως ειναι απλο!!!δεν βγαινουν οι υπολογισμοι!!!

ΒΡΕ ΣΥ ΠΑΡΕ ΕΝΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ!!!!

καλα είμαι χαζή.(και λίγο ζαλισμένη)..:( λάθος μου νόμιζα ότι το έψαχνε μωρέ και όχι ότι το χαρίζει. Παντως αν ειναι το ίδιο σκυλάκι μου μπαίνουν πολλά στο μυαλό ένα από αυτά είναι αυτό που λες, ένα άλλο ότι μπορεί και αυτό (αν ειναι το ίδιο) να το λυπήθηκε. Παντως κάνε ένα τηλεφωνο, αν τον γνωρίζει καλύτερα μήπως το πλησιάσετε πιο πολύ και δωθεί για προσωρινή φιλοξενία και αυτό...συγνωμη και παλι για την παρανόηση βρε όλγα..(το βιαστικό σύνδρομο του έλληνα μαζί με ευσεβείς πόθους)

με προλαβες...σωστα...αυτος το χαριζει στις 4/2....τωρα προσφατα..το κουταβι δεν ξεκουνιοταν απο εμας κ την αγελη...παρε να τον ρωτησεςι ποτε μπορεις να το δεις να δουμε τι θα σ πει...κι εγω, αλλη φωνη, να παρω αυριο κ να πω τα περαιτερω...ενα ψαρεμα πριν εγω εκδηλωθω το βρισκω πιο σωστο...κανε ενα κοπο βρε ψυχη μου μηπως καταλαβουμε τι παιζει!!!

χουζουρη...δες τι προτεινω στη νοτα...το σκορπιστικο ενστικτο μου βαραει κοκκινο...εμπιστευθειτε το!!!

δεν έχω πρόβλημα να τηλεφωνήσω αλλα είναι περασμένη η ώρα τώρα (σχεδόν 11) να πάρω αύριο πριν τις 12 που παω δουλεια? και θα σε ενημερώσω σχετικά

δεν εχω καταλάβει τίποτα.... γιατί τέτοια μυστικοπάθεια?

νοτα οκ! χουζουρη...δεν ειναι μυστικοπαθεια....κατι παιζει...το κουταβι κι η μανα ειναι μαζι μας απο την αρχη...οι ζωοφιλοι της περιοχης γνωριζομαστε...που ξεφυτρωσε αυτος κ λεει οτι το χαριζει κ μαλιστα πριν 15 μερες????αφου παντα ηταν εκει με τη μανα του την αλμα...μηπως κατι εγινε κ γι αυτο ειναι τοσο φοβισμενο κ δεν πιανοταν????καταλαβες???

τί να πω.... βλέπουμε!

Βρε Avrilio βεβαιώσου πρώτα ότι είναι το ίδιο και μετά άρχισε να κάνεις σενάρια δεν είναι όλα άσπρο ή μαύρο υπάρχει και το γκρι. :/:

ευχαριστω καλη μου χουζουρη για το ενδιαφερον σου...οκ...θα δειξει!!!

ουρανιο μου...οι φωτος μιλανε...εγω ειμαι 99,9% σιγουρη οτι ειναι το ιδιο μωρο...αλλα δεν κολαει!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back