Η Πεντέλη χάνει τα ζώα της...

ναι βρε παιδιά, οντως μπορεί να είναι αδελφάκι ή ξαδελφάκι του σποτ, αλλα δεν χανουμε κατι να ρωτήσουμε..:) αλλωστε το καλό σενάριο ειναι να ανακαλύψουμε ότι υπάρχει όντως ενας ακομα φιλοζωος στην περιοχή

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τα σκυλακια μοιαζουν αλλα ο ενας λεει οτι ειναι ριρης και ο αλλος ριρικα .αν καταφερε να τον πιασει η να την πιασει και το εβαλε αγγελια εμας τι μας ενοχλει???
το σεναριο να ειναι δικο του και να το πραταησε και μετα να εβαλε αγγελιες ειναι παρατραβηγμενο.
μπορουμε απλα να τον παρουμε ενα τηλ να δουμε αν τον μαζεψε η αν απλα τον φωτογραφησε και το σκυλi παρεμεινε στο βουνο. ΨΥ ΧΡΑΙ ΜΙΑ

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

νοτα οκ! χουζουρη...δεν ειναι μυστικοπαθεια....κατι παιζει...το κουταβι κι η μανα ειναι μαζι μας απο την αρχη...οι ζωοφιλοι της περιοχης γνωριζομαστε...που ξεφυτρωσε αυτος κ λεει οτι το χαριζει κ μαλιστα πριν 15 μερες????αφου παντα ηταν εκει με τη μανα του την αλμα...μηπως κατι εγινε κ γι αυτο ειναι τοσο φοβισμενο κ δεν πιανοταν????καταλαβες???

αποκλειετε δηλαδη να ειναι κανενα απο τα παιδια που κανουν μοτοκρος στην πεντελη και να τον εντοπισαν???
μονο οι κυριουλες εχουν δικαιωμα στην ζωοφιλια???
αν ειναι καποιος "κακος " ανθρωπος θα εγραφε τετοια αγγελια???

Νομίζω ότι αν ήταν "κακός" δεν θα έμπαινε καν στον κόπο να βαλει αγγελία!

αποκλειετε δηλαδη να ειναι κανενα απο τα παιδια που κανουν μοτοκρος στην πεντελη και να τον εντοπισαν???

:P οι πιστες για cross ειναι απο την αλλη πλευρα του βουνου προς Αγ Σιλα και πανω.
Τα σκυλακια μοιαζουν πολυ.Να πω και εγω το σεναριο μου.Αποκλειετε να ειναι η αδελφουλα του σποτ?Μονο ενα εκανε η μανα τους?Μηπως αυτο ηταν πιο ηρεμο και ειπαν να το σωσουν ? Αν και η φωτο δεν ειναι σε σπιτι αλλα στο δρομο με τα ποδια της Αλμα:hmm: Αυριο λοιπον.........

μυρτο....βρεθηκε ο κουταβος απο την κυρια εφη....εφαγε 3 κονσερβες μονοκοπανια κι η κα εφη....δεν τον προλαβαινε.....ειναι εκει μονος του....Θα πας καθολου????εγω την δευτερα....ψαχνω ακρη με στασα μηπως μ στειλει ανθρωπο να τον μαζεψει....τι λες????

θα παω σήμερα με ξηρη και κονσερβουλα.Σημερα δεν θα πατε στην πανσιον?Περιμενουμε νεα :)Αν στειλει καποιον που ξερει θα ειναι πολυ καλο.Ηκυρια στο Μετσ θα τον παρει και αυτον οπως ειχε πει στην αρχη?

αχ μυρτο....περιπετεια ωρων...σπιθα οκ!!!δες στις αγγελιες τι γινεται....

αχαχαχ!!!!Οτα σας ελεγα οτι το σκυλακι ειναι ιδιο....(το ενστικτο του σκορπιου το αμφισβητησατε!!!!!).......Ο σποτ δεν ειναι σποτ...(αναζηταμε αλλο ονομα....)Ειναι κ θυληκο κ το ιδιο σκυλι του Ηλια που λεγαμε......Αυτος μενει πειραια, στη πεντελη η αδελφη του....ολοκληρη ιστορια....
Σημερα παλι 4ωρη επιχειρηση να πιαστει η ατιθαση κουταβα απο ειδικο στα σκυλια ανθρωπο......ΤΖΙΦΟΣ!!!Αυριο παλι θα παει να προσπαθησει....αφασια αυτη η κουταβα!!!!!Δεν με παιρνει να ματαιωσω αλλα μαθηματα...κοντευω να καταστραφω οικονομικα κ το σ/κ τρεχω να μπαλωσω να κανω μαθηματα!!!!!Ενα ονομα που να θυμιζει παιδεμο??????Ο ρουντυ παει για στειρωση...η ,κουταβα ακομα λευτερη....η ελευθερια δεν θα κρατησει τελικα την αλμα....Ειναι κι ο Γκουφυ που δεν εχω προλαβει να σας πω....Ο μπλακυ απο την αλλη....Τι να πρωτοκανω????Ταχω παιξει κανονικα!!!!!

απολα τα σκυλακια της πεντελης μονο η πορδιτσα φανηκε τυχερη δηλαδη που μαζευτικε απο σποντα....
:(
και τα υπολοιπα ειναι ακομα στριμωγμενα εκει και περιμενουν να συμβει ενα θαυμα...
για την κουταβα δε θα πω τιποτα μου ανεβαζει την πιεση αυτο το ατιθασο σουσι....
νιαρ

Η κουταβα ειναι μια χαρα...σημερινα νεα!!!!7 προσπαοειες να πιαστει πηγαν στο βροντο....7!!!!!!Ελεος!!!!Τα πεντελιωτικα εχουν γινει καλυβιωτικα ομως.....δεν ειναι λυση η πανσιον παιδια......ειναι αμαρτια....γλυτωσαν απο τις φολες....αξιζουν αγαπη κ φροντιδα.....Αμαν το κλαμα που ριχνω καθε κυριακη!!!!

αβριλ μηπως να εγραφες σε κανενα φορουμ για σκυλακια μηπως ειχαν καμια καλητερη τυχη??
:hmm:

αβανακο....δεν υπαρχει σαιτ με ζωακια που να μην τα εχω βαλει...απο την επομενη μερα κιολας που πηγαν στην πανσιον....Η κλειαννα με βοηθησε και τα προωθησε και σε δικα της ατομα......μεχρι και σε αγγελιες παντος ειδους εχουν μπει....τι νομιζες????που αλλου να στειλω????απο πανω τους εχουν μπει ηδη εκατονταδες νεες αγγελιες.....Κι η σαλονικια κανει πισω....αστα να πανε!!!!

εσυ βρε αβανακι που ολο γυριζεις και μυριζεις....κ ξερεις κυρια που φιλοξενει γατουλες....δεν ξερεις κανενα που να φιλοξενησει κανενα απο τα σκυλακια μας?????

Εδω είμαι και εγώ........Ποτε λήγει ο μηνας της πανσιον? τι σκεψεις υπάρχουν?

αχ μυρτο μου!!!!στις 15 ληγει ο μηνας....δηλ.σε 4 μερες!!!!Ενα μηνα τα ψυχακια μου εκει μεσα!!!!η κουταβα αλωνιζει στα βουνα σου κ τα πλασματακια μου τα μοσχαναθρεμμενα περιμενουν καθε κυριακη να νιωσουν ενα χαδι....Εχω μαυρισει μ αυτη την υποθεση...αναρωτιεμαι αν κανω καλα που τα εχω εκει....μηπως να τα ξαναγυρισω στην ελευθερια τους////Ξερω...με αβεβαιο μελλον...φασκω κι αντιφασκω....Πικρα!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back