Η Σιαμεζούλα που βρήκα!

kittycat

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η kittycat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 44 ετών. Έχει γράψει 217 μηνύματα.
Είπα να ανοίξω νέο θέμα για να μην καταλήξω στα off-topic αν συνεχίσω και γράφω στην αγγελία.
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια:)!
Η γατούλα στειρώθηκε επιτυχώς την Πέμπτη και δυστυχώς ήταν τελικά έγκυος...:( Είχε 4 γατάκια...:( Ο κτηνίατρος που την στείρωσε είπε ότι η γατούλα ήταν στα πρόθυρα της ασιτίας:blink:! Γι'αυτό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν είναι έγκυος ή όχι. Παρα μόνο όταν την ανοίξανε. Περιττό να σας πω ότι όταν η γατούλα συνήλθε και σηκώθηκε από την νάρκωση αντίκρυσα κάτι το τρομακτικό. Η γατούλα ήταν σχεδόν σκελετωμένη...:( Η κοιλιά της ήταν ανύπαρκτη! Φαντάζομαι πόσο καιρό είχε μείνει έξω για να καταντήσει έτσι.
Τώρα έχω βάλει σκοπό να την παχύνω πράγμα ανήκουστο αφού τους γάτους μου πάντα θέλω να τους αδυνατίσω:D!
Της πήρα πάρα πολλές κονσερβούλες και μια πολύ θρεπτική ξηρά(είναι Adult όχι Light).
Η γλυκούλα μου αναρρώνει μιά χαρά! Έχω πρόβλημα με τους γάτους μου όμως. Την τσιγκλάνε συνέχεια. Της ρίχνουν σφαλιαρίτσες και τέτοια. Εκείνη δεν τα σηκώνει αυτά, και από δω και πέρα και ένα βλέμμα να της ρίξουν εκείνη κατευθείαν μουγκρίζει και τους κάνει χα. Το περίεργο είναι ότι περισσότερο την πειράζει ο Πάνθερ που αυτός είναι ευγενικός γατούλης, και ήταν υπεύθυνος για την γρήγορη φιλία του με τον Νόμπου αφού ήταν υπομονετικός.
Ίσως να ζηλεύουν επειδή εκείνη την ταίζω πιό συχνά από κείνους (αφού πρέπει να παχύνει...:/:). Μέχρι στιγμής ταίζω χωριστά την γατούλα με τους γάτους, αλλιώς της τρώνε το φαί.
Αυτή τη φορά, το βλέπω, η φιλία θα αργήσει να έρθει μεταξύ τους, και όχι σε 5 μέρες όπως με τον Νόμπου και τον Πάνθερ. Ήδη την γατούλα την έχω 1,5 εβδομάδα και δεν τα έχουν βρει. Αν περνάνε από δίπλα της χωρίς να την πειράξουν, εκείνη τους αγνοεί.
Τώρα για όνομα δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Καμμιά βοήθεια; Σκεφτόμουν να την πω "Κούκλα" γιατί συνεχώς έτσι την φωνάζω αφού είναι μία κούκλα η γλυκιά μου, αλλά ποτέ δεν έχω δώσει ελληνικό όνομα σε ζώο και μου φαίνεται κάπως περίεργο...:/:
Από Ίντερνετ ακόμα τίποτα. Σε ίντερνετ καφέ είμαι:mad:...
Και λίγες φωτό της κουκλίτσας:
Πρίν την στείρωση. Κάθεται στο καλαθάκι που της έβαλα η γλυκιά μου:)!
Και στιγμές χαλάρωσης. Αλήθεια σας φαίνεται σ'αυτήν την φωτό ότι είναι έγκυος:blink:;
Και μετά την στείρωση. Αυτό το κόκκινο στην τομή δεν είναι αίμα αλλά μερκιουρόχρωμ, το γνωστό μας κόκκινο. Μου έγραψε ο κτηνίατρος να της βάζω στην τομή 1 φορά την ημέρα για 1 εβδομάδα.
Αντιβίωση πήρε ογκμεντίν για 4 μέρες 2 φορές την ημέρα.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• Σιάμ_24092007(004).jpg
    Σιάμ_24092007(004).jpg
    923,4 KB · Εμφανίσεις: 41
  • Σιάμ_29092007(001).jpg
    Σιάμ_29092007(001).jpg
    846,6 KB · Εμφανίσεις: 55
  • Σιάμ_23092007(015).jpg
    Σιάμ_23092007(015).jpg
    826,6 KB · Εμφανίσεις: 47
Ειναι πανεμορφη και μην ανησιχεις θα παρει κιλακια σιγα σιγα και ειδικα τωρα μετα τη στηρωση.Και εγω το ντινακι καπος ετσι το θυμαμαι τωρα απεχτησε κοιλιτσα μετα τη στηρωση.Μακια στη γλικουλα :) και γρηγορη αναρωση

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ειναι πολυ τυχερη που σε βρηκε!!!:up:
Να σου ζησει και μπραβο σου που αποφασισες να την κρατησεις!:up::up::up:
Ευχομαι να τα βρει συντομα με τους αλλους γατους σου...Εμεις εδω και 3 μηνες και ακομα να τα βρουνε...Ολο ξυλο παιζουν, αλλα μου φαινεται οτι το κανουν επιτηδες!:P

Γλύκα είναι!!! φαίνεται πολύ καλή γατούλα! Μπράβο σου!:up:
Ευχομαι να φτιάξουν γρήγορα οι σχέσεις με τους υπόλοιπους της παρέας:)
Καλή ανάρωση να έχει, και σε εσένα ευχομαι γρήγορα ίντερνετ!;)

Περαστικά και μην σε νιάζει θα τα βρούνε οι πρώτες 2-3 βδομάδες είναι δύσκολες μετά "παίζουν ξύλο" και τους αρέσει που και να σου αρχίσουν τα κυνηγητα 3 γατόνια μες στο σπίτι χαμως. Θα σού ηρεμήσουν και τα αρσενικά εμένα έτσι έγινε.
Πάντος αν και αδύνατουλα είναι γλύκα:):up::lol:

τι καλη που ειναι μωρε...:happy::happy::happy: γλυκα ειναι:P

Καλησπέρα σε όλες και όλους. Την γατούλα τελικά την υιοθέτησε μία κυρία από την Δροσιά η οποία πριν 20 ημέρες "έχασε" την σιαμέζα της στο χειρουργικό τραπέζι, από την νάρκωση, όταν πήγε να της βγάλει 2 δοντάκια που της είχαν χαλάσει...:(
Η αγγελία που μου είχε βάλει η felix στο Ίντερνετ κάπως βρέθηκε στο έψιλον της ελευθεροτυπίας, και από εκεί την είδε αυτή η κυρία. Αν και σας είχα πει ότι θα την κρατήσω, πριν 2 εβδομάδες αποφάσισα να την δώσω λόγω ότι τσακωνόταν πάρα πολύ με τους γάτους μου και φοβόμουνα μην καμμιά μέρα καταλήξει καποιο από τα τρία χωρίς μάτι:blink:!
Όταν ήρθε η κυρία να την δει ξετρελάθηκε! Συνεχώς έλεγε πόσο έμοιαζε στην γατούλα της! Την πήρε αγκαλιά και ενθουσιάστηκε που δεν την γρατζούνισε καθόλου, σε σύγκριση με την προηγούμενη γατούλα της, και έτσι αμέσως την ερωτεύτηκε.
Έτσι τέλος καλό όλα καλά:D! Με πήρε και τηλέφωνο η κυρία και μου είπε ότι τα πάνε υπέροχα! Δεν θα μπορούσα να την δώσω σε καλύτερη μαμά πιστεύω. Το καλύτερο είναι ότι η γατούλα θα μένει μόνη της, αυτό που ήθελε εξαρχής δηλαδή, χωρίς άλλες "αντίζηλες" γάτες. Πολύ χαίρομαι που η πρώτη μου υιοθεσία ήταν επιτυχής. Θα μου στείλει και φωτογραφία της όταν η γατούλα εγκλιματιστεί εκεί. Θα σας την στείλω κατευθείαν:)!

Κρίμα που δεν τα βρήκαν τελικά!! Όμως βρήκες την κατάλληλη γατο- μαμά και αυτό είναι που μετράει!!!!:up::up::up:

Και εγω ειδα την αγγελια σημερα(απο το Ε της προηγουμενης εβδομαδας), και αναρωτιομουν γιατι βρεθηκε εκει αφου αποφασισες να την υιοθετησεις!:blink:
Ολα καλα λοιπον!!!:up::up::up:

τουλαχιστον ειναι ευτυχησμενη η γατουλα:happy::up::up: αυτο μετραει;)

Καλά νεα! Σημασία έχει που η γατούλα ειναι ευτυχισμένη στο νέο της σπίτι.

Πολύ καλά νέα,μπράβο σου,την έσωσες την τυχερούλα :D
Να δεις πόσο γρήγορα θα παχύνει και πότε θα έρθει η μέρα που θα θέλεις να την κάνεις δίαιτα :P:lol::lol:

Επίσης είναι μια κουκλάρα,μάλλον αυτό το όνομα θα της μείνει

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back