kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος
Καταρχάς σας ευχαριστώ όλες σας για τα καλά σας λόγια
! Η γατούλα στειρώθηκε επιτυχώς την Πέμπτη και δυστυχώς ήταν τελικά έγκυος...
Είχε 4 γατάκια...
Ο κτηνίατρος που την στείρωσε είπε ότι η γατούλα ήταν στα πρόθυρα της ασιτίας
! Γι'αυτό και δεν μπορούσαν να καταλάβουν αν είναι έγκυος ή όχι. Παρα μόνο όταν την ανοίξανε. Περιττό να σας πω ότι όταν η γατούλα συνήλθε και σηκώθηκε από την νάρκωση αντίκρυσα κάτι το τρομακτικό. Η γατούλα ήταν σχεδόν σκελετωμένη...
Η κοιλιά της ήταν ανύπαρκτη! Φαντάζομαι πόσο καιρό είχε μείνει έξω για να καταντήσει έτσι.Τώρα έχω βάλει σκοπό να την παχύνω πράγμα ανήκουστο αφού τους γάτους μου πάντα θέλω να τους αδυνατίσω
!Της πήρα πάρα πολλές κονσερβούλες και μια πολύ θρεπτική ξηρά(είναι Adult όχι Light).
Η γλυκούλα μου αναρρώνει μιά χαρά! Έχω πρόβλημα με τους γάτους μου όμως. Την τσιγκλάνε συνέχεια. Της ρίχνουν σφαλιαρίτσες και τέτοια. Εκείνη δεν τα σηκώνει αυτά, και από δω και πέρα και ένα βλέμμα να της ρίξουν εκείνη κατευθείαν μουγκρίζει και τους κάνει χα. Το περίεργο είναι ότι περισσότερο την πειράζει ο Πάνθερ που αυτός είναι ευγενικός γατούλης, και ήταν υπεύθυνος για την γρήγορη φιλία του με τον Νόμπου αφού ήταν υπομονετικός.
Ίσως να ζηλεύουν επειδή εκείνη την ταίζω πιό συχνά από κείνους (αφού πρέπει να παχύνει...
). Μέχρι στιγμής ταίζω χωριστά την γατούλα με τους γάτους, αλλιώς της τρώνε το φαί.Αυτή τη φορά, το βλέπω, η φιλία θα αργήσει να έρθει μεταξύ τους, και όχι σε 5 μέρες όπως με τον Νόμπου και τον Πάνθερ. Ήδη την γατούλα την έχω 1,5 εβδομάδα και δεν τα έχουν βρει. Αν περνάνε από δίπλα της χωρίς να την πειράξουν, εκείνη τους αγνοεί.
Τώρα για όνομα δεν έχω σκεφτεί ακόμα. Καμμιά βοήθεια; Σκεφτόμουν να την πω "Κούκλα" γιατί συνεχώς έτσι την φωνάζω αφού είναι μία κούκλα η γλυκιά μου, αλλά ποτέ δεν έχω δώσει ελληνικό όνομα σε ζώο και μου φαίνεται κάπως περίεργο...

Από Ίντερνετ ακόμα τίποτα. Σε ίντερνετ καφέ είμαι
...Και λίγες φωτό της κουκλίτσας:
Πρίν την στείρωση. Κάθεται στο καλαθάκι που της έβαλα η γλυκιά μου
!Και στιγμές χαλάρωσης. Αλήθεια σας φαίνεται σ'αυτήν την φωτό ότι είναι έγκυος
;Και μετά την στείρωση. Αυτό το κόκκινο στην τομή δεν είναι αίμα αλλά μερκιουρόχρωμ, το γνωστό μας κόκκινο. Μου έγραψε ο κτηνίατρος να της βάζω στην τομή 1 φορά την ημέρα για 1 εβδομάδα.
Αντιβίωση πήρε ογκμεντίν για 4 μέρες 2 φορές την ημέρα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
και γρηγορη αναρωσηΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να σου ζησει και μπραβο σου που αποφασισες να την κρατησεις!

Ευχομαι να τα βρει συντομα με τους αλλους γατους σου...Εμεις εδω και 3 μηνες και ακομα να τα βρουνε...Ολο ξυλο παιζουν, αλλα μου φαινεται οτι το κανουν επιτηδες!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Ευχομαι να φτιάξουν γρήγορα οι σχέσεις με τους υπόλοιπους της παρέας

Καλή ανάρωση να έχει, και σε εσένα ευχομαι γρήγορα ίντερνετ!

yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάντος αν και αδύνατουλα είναι γλύκα

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

γλυκα ειναι
kittycat
Εκκολαπτόμενο μέλος

Η αγγελία που μου είχε βάλει η felix στο Ίντερνετ κάπως βρέθηκε στο έψιλον της ελευθεροτυπίας, και από εκεί την είδε αυτή η κυρία. Αν και σας είχα πει ότι θα την κρατήσω, πριν 2 εβδομάδες αποφάσισα να την δώσω λόγω ότι τσακωνόταν πάρα πολύ με τους γάτους μου και φοβόμουνα μην καμμιά μέρα καταλήξει καποιο από τα τρία χωρίς μάτι
!Όταν ήρθε η κυρία να την δει ξετρελάθηκε! Συνεχώς έλεγε πόσο έμοιαζε στην γατούλα της! Την πήρε αγκαλιά και ενθουσιάστηκε που δεν την γρατζούνισε καθόλου, σε σύγκριση με την προηγούμενη γατούλα της, και έτσι αμέσως την ερωτεύτηκε.
Έτσι τέλος καλό όλα καλά
! Με πήρε και τηλέφωνο η κυρία και μου είπε ότι τα πάνε υπέροχα! Δεν θα μπορούσα να την δώσω σε καλύτερη μαμά πιστεύω. Το καλύτερο είναι ότι η γατούλα θα μένει μόνη της, αυτό που ήθελε εξαρχής δηλαδή, χωρίς άλλες "αντίζηλες" γάτες. Πολύ χαίρομαι που η πρώτη μου υιοθεσία ήταν επιτυχής. Θα μου στείλει και φωτογραφία της όταν η γατούλα εγκλιματιστεί εκεί. Θα σας την στείλω κατευθείαν
!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

Ολα καλα λοιπον!!!

μελινάκι
Πολύ δραστήριο μέλος

αυτο μετραει
drusilia
Διάσημο μέλος
Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος

Να δεις πόσο γρήγορα θα παχύνει και πότε θα έρθει η μέρα που θα θέλεις να την κάνεις δίαιτα

Επίσης είναι μια κουκλάρα,μάλλον αυτό το όνομα θα της μείνει
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool