Η Τάνια για τα αδέσποτα...

RedCat

Διάσημο μέλος

Η RedCat αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.443 μηνύματα.
Καλησπέρα!
Η Τάνια Τσανακλίδου ήταν πάντα από τις αγαπημένες μου..τη γούσταρα και τη γουστάρω (και χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ρήμα,για να τονίσω πόσο) σαν φωνή, τη γουστάρω και σαν άνθρωπο. Πάντα κάθε χρόνο, παρακολουθούσα κάποια παράστασή της..τελευταία στο Μετρό. Ετσι και φέτος όταν έμαθα ότι θα τραγουδάει παλι, τα γνωστά Δευτερό-Τριτα, από Οκτώβρη είχα έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να πάω...με πρόλαβε ένας φίλος, που εκτός ότι με πήρε ενθουσιασμένος για το τραγουδιστικό μέρος, μου δήλωσε ότι φέτος γίνονται και παραγγελιές...αλλά...επι πληρωμή...για να εξηγηθώ: Περνάει ένα κουτάκι από τραπέζι σε τραπέζι, για τα αδέσποτα και όποιος ρίξει κάτι μέσα, έχει δικαίωμα να κάνει παραγγελιά...
ποιος είναι για ποτάκι???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Nαι ναι ναι είναι καταπληκικη:up::up::up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Είναι θεά!!!!:up::up:

Μπράβο της!!!!!
:):):):):)

Έξυπνο!! Μπράβο της!!:up:

κ εγω μεσαααααααααααααααα

Τέλειο!!:happy:
Να το κανονίσουμε, να πάμε γατο-μπούλουκο!! :)

:up:μπραβο κι απο μας!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο της! Μακάρι να το έκαναν κι άλλοι καλλιτέχνες αυτό.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπέρα!
Η Τάνια Τσανακλίδου ήταν πάντα από τις αγαπημένες μου..τη γούσταρα και τη γουστάρω (και χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ρήμα,για να τονίσω πόσο) σαν φωνή, τη γουστάρω και σαν άνθρωπο. Πάντα κάθε χρόνο, παρακολουθούσα κάποια παράστασή της..τελευταία στο Μετρό. Ετσι και φέτος όταν έμαθα ότι θα τραγουδάει παλι, τα γνωστά Δευτερό-Τριτα, από Οκτώβρη είχα έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να πάω...με πρόλαβε ένας φίλος, που εκτός ότι με πήρε ενθουσιασμένος για το τραγουδιστικό μέρος, μου δήλωσε ότι φέτος γίνονται και παραγγελιές...αλλά...επι πληρωμή...για να εξηγηθώ: Περνάει ένα κουτάκι από τραπέζι σε τραπέζι, για τα αδέσποτα και όποιος ρίξει κάτι μέσα, έχει δικαίωμα να κάνει παραγγελιά...
ποιος είναι για ποτάκι???

Να κάνετε και μία παραγγελιά να περάσει και από Θεσσαλονικη!!!!!!!
Μπράβο της να είναι πάντα καλά και να κάνει τέτοια........:up::up::up::up:

Μέσα επόμενη συνάντηση στην Τάνια:up:. Οπότε ανοίγεις θέμα Νότα Πότε θα πάμε Τάνια:lol::lol::lol:

Αν βρει καμμια το εμαιλ της το ψαχνω καιρό για το CD

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back