RedCat
Διάσημο μέλος
Η Τάνια Τσανακλίδου ήταν πάντα από τις αγαπημένες μου..τη γούσταρα και τη γουστάρω (και χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ρήμα,για να τονίσω πόσο) σαν φωνή, τη γουστάρω και σαν άνθρωπο. Πάντα κάθε χρόνο, παρακολουθούσα κάποια παράστασή της..τελευταία στο Μετρό. Ετσι και φέτος όταν έμαθα ότι θα τραγουδάει παλι, τα γνωστά Δευτερό-Τριτα, από Οκτώβρη είχα έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να πάω...με πρόλαβε ένας φίλος, που εκτός ότι με πήρε ενθουσιασμένος για το τραγουδιστικό μέρος, μου δήλωσε ότι φέτος γίνονται και παραγγελιές...αλλά...επι πληρωμή...για να εξηγηθώ: Περνάει ένα κουτάκι από τραπέζι σε τραπέζι, για τα αδέσποτα και όποιος ρίξει κάτι μέσα, έχει δικαίωμα να κάνει παραγγελιά...
ποιος είναι για ποτάκι???
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yodaki
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
mimikaki
Διάσημο μέλος

marfot75
Δραστήριο μέλος

drusilia
Διάσημο μέλος

ladycat
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος

Να το κανονίσουμε, να πάμε γατο-μπούλουκο!!

Havana
Διάσημο μέλος
μπραβο κι απο μας!!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Καλησπέρα!
Η Τάνια Τσανακλίδου ήταν πάντα από τις αγαπημένες μου..τη γούσταρα και τη γουστάρω (και χρησιμοποιώ το συγκεκριμένο ρήμα,για να τονίσω πόσο) σαν φωνή, τη γουστάρω και σαν άνθρωπο. Πάντα κάθε χρόνο, παρακολουθούσα κάποια παράστασή της..τελευταία στο Μετρό. Ετσι και φέτος όταν έμαθα ότι θα τραγουδάει παλι, τα γνωστά Δευτερό-Τριτα, από Οκτώβρη είχα έτσι κι αλλιώς αποφασίσει να πάω...με πρόλαβε ένας φίλος, που εκτός ότι με πήρε ενθουσιασμένος για το τραγουδιστικό μέρος, μου δήλωσε ότι φέτος γίνονται και παραγγελιές...αλλά...επι πληρωμή...για να εξηγηθώ: Περνάει ένα κουτάκι από τραπέζι σε τραπέζι, για τα αδέσποτα και όποιος ρίξει κάτι μέσα, έχει δικαίωμα να κάνει παραγγελιά...
ποιος είναι για ποτάκι???
Να κάνετε και μία παραγγελιά να περάσει και από Θεσσαλονικη!!!!!!!
Μπράβο της να είναι πάντα καλά και να κάνει τέτοια........

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
. Οπότε ανοίγεις θέμα Νότα Πότε θα πάμε Τάνια

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool