Η Φαίδρα και οι τέσσερις θησαυροί της αναζητούν σπιτάκια!

• Thread starter Thread starter aba
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Καλά, τι τέρας το Κασσανδρίνι! Κρίμα που αργούν οι επόμενοι αγώνες της εθνικής, να επιβεβαιώναμε πως όντως μόνο αυτή βλέπει! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ναι το άτιμο! :D
Καθόταν έτσι στο μπράτσο και σε κάποιες φάσεις σηκωνόταν, πήγαινε στην τηλεόραση, διαμαρτυρόταν
και ξαναγυρνούσε στη θέση της! :hehe:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τέλεια ειναι ολα. Τυχεροι αυτοι που θα τα υιοθετήΣουν και θα γεμίσει το σπιτι τους χαρά. Ειχαν ομως και την καλύτερη ανθρωπομαμα και έγιναν τοσο τρυφερά και ναζιαρικα:D

Ειρήνη μου εύχομαι ολόψυχα να βρεθούν σπιτάκια το συντομότερο για όλη αυτή την πανέμορφη οικογένεια...
Είναι πολύ συγκινητικό ό,τι έχεις προσφέρει σ΄αυτά τα υπέροχα πλάσματα!!! Και επειδή δε μπορώ να μην το πω..ο Κρονάκος μου χει΄ κλέψει την καρδιά...αχχχ..έχε χάρη που έχω κλείσει ως γατομάνα..! Το Φαιδρούμπι πως τα πάει μετά τη στείρωση;

Τελευταία επεξεργασία:
Ευχαριστούμε για τα γλυκά σας λόγια! :)

Η Φαιδρούλα δε στειρώθηκε. Κατάλαβε και δεν έμπαινε με τίποτα στη γατοφόρο!
Κλείσαμε καινούριο ραντεβού γι΄αυτή την Πέμπτη 8 το πρωί πάλι.
Θέλει δε θέλει, θα μπει αυτή τη φορά! :P

Μαρία μου αν είναι έτσι, να πω πως το παπούτσι επέστρεψε στο Κρονίδιο.
Ο αδερφός μου φυσικά υπέκυψε και ιδού το αποτέλεσμα...
P6300636.jpgP6290615.jpg
P6290613.jpg

Συνημμένα

• P6300636.jpg
    P6300636.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 51
  • P6290615.jpg
    P6290615.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 49
  • P6290613.jpg
    P6290613.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 58
  • P6300636.jpg
    P6300636.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 51
  • P6290615.jpg
    P6290615.jpg
    1,3 MB · Εμφανίσεις: 49
  • P6290613.jpg
    P6290613.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 58
Τελευταία επεξεργασία:
Βρε τη Φαιδρούλα..ξύπνια η άτιμη, ε; Άντε με το καλό την Πέμπτη λοιπόν! Θα περιμένουμε τα νέα σας! Προς το παρόν τσίμπησέ μου το Κρονούκι, λίγο μόνο!
Εεε μα πια επιτέλους αποκαταστάθηκε και η τάξη στο σπίτι...Το παπούτσι ανήκει ασυζητητί στον Κρονούκο! Εντάξει επιτρέπουμε και στον αδερφό σου να το δανείζεται που και που, αλλά μόνο με την συγκατάθεση του Κρόνου..Παρακαλώ!

Τελευταία επεξεργασία:
"Δικά μου είναι και τα δυο!"
Μ'αρέσει που με σώμα, χέρια, πόδια, έχει κάνει κατοχή και στα δυο παπούτσια, μη και του τα(ξανα) βουτήξει κανείς:hehe:
Τ'αγαπώ αυτό το γατίιιιιιιιιι
girl_in_love.gif

Όλη τη μουσούδα μέσα! :hehe:Αυτό ακριβώς κάνει κι η δική μου ...Εκστασιάζεται..:hypno:
Όσο δε πιο ζεστό το παπούτσι, τόσο το καλύτερο!:P

Βρε τη Φαιδρούλα..ξύπνια η άτιμη, ε; Άντε με το καλό την Πέμπτη λοιπόν! Θα περιμένουμε τα νέα σας! Προς το παρόν τσίμπησέ μου το Κρονούκι, λίγο μόνο!
Εεε μα πια επιτέλους αποκαταστάθηκε και η τάξη στο σπίτι...Το παπούτσι ανήκει ασυζητητί στον Κρονούκο! Εντάξει επιτρέπουμε και στον αδερφό σου να το δανείζεται που και που, αλλά μόνο με την συγκατάθεση του Κρόνου..Παρακαλώ!
Χαχαχα! Μπα, μη νομίζεις... Άμα πάει να αράξει εκεί κανένα άλλο, τσουπ-τσουπ από πίσω ο Κρόνος...
Χώνεται και τα εκτοπίζει!
Μιλάμε για φοβερή εξάρτηση από το παπούτσι!! :hehe:
"Δικά μου είναι και τα δυο!"
Μ'αρέσει που με σώμα, χέρια, πόδια, έχει κάνει κατοχή και στα δυο παπούτσια, μη και του τα(ξανα) βουτήξει κανείς:hehe:
Τ'αγαπώ αυτό το γατίιιιιιιιιι
girl_in_love.gif

Όλη τη μουσούδα μέσα! :hehe:Αυτό ακριβώς κάνει κι η δική μου ...Εκστασιάζεται..:hypno:
Όσο δε πιο ζεστό το παπούτσι, τόσο το καλύτερο!:P
Θα το έχουν οι χωρίστρες φαίνεται! Χαχαχαχα! :hehe:

Δεν υπάρχει περίπτωση να απομακρυνθούν ξανά τα παπούτσια.
Εκτός που είναι παλιά και δεν τα πολυφορούσε, φρόντισε ο Κρόνος να μασήσει το εσωτερικό και να μη φοριούνται! :P

Ευχαριστούμε για τα γλυκά σας λόγια! :)

Η Φαιδρούλα δε στειρώθηκε. Κατάλαβε και δεν έμπαινε με τίποτα στη γατοφόρο!
Κλείσαμε καινούριο ραντεβού γι΄αυτή την Πέμπτη 8 το πρωί πάλι.
Θέλει δε θέλει, θα μπει αυτή τη φορά! :P

Μαρία μου αν είναι έτσι, να πω πως το παπούτσι επέστρεψε στο Κρονίδιο.
Ο αδερφός μου φυσικά υπέκυψε και ιδού το αποτέλεσμα...
P6300636.jpgP6290615.jpg
P6290613.jpg

Καλά δεν παίζονται....του αρέσει κιόλας και χώνει το μουσούδι του!!!:clapup: απίθανα γατούδια, πανέμορφα!!! να βρουν το σπιτάκι τους γρήγορα τα μωράκια!!:D

Μακάρι να βρεθούν σπιτάκια γρήγορα! Από το στόμα σου και στων γατογονιών το αυτί!!

Δε χώνει απλώς όλο το μουσούδι! Έτσι κοιμάται! :hehe:
Ό,τι θες, βλέπεις με τα μπεμπάκια! Δε βαριέσαι ποτέ!

Θαυμάστε μας και σε γαλάζιο φόντο...!:)
P7010656.jpgP7010650.jpg
P7010701.jpgP7010692.jpg

Και μια αφράτη κοιλίτσα από το τσουρεκάκι μας για το τέλος...:D
P7010682.jpg

Συνημμένα

• P7010656.jpg
    P7010656.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 25
  • P7010650.jpg
    P7010650.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 21
  • P7010701.jpg
    P7010701.jpg
    1.007,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • P7010692.jpg
    P7010692.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 27
  • P7010682.jpg
    P7010682.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
  • P7010656.jpg
    P7010656.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 25
  • P7010650.jpg
    P7010650.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 21
  • P7010701.jpg
    P7010701.jpg
    1.007,9 KB · Εμφανίσεις: 26
  • P7010692.jpg
    P7010692.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 27
  • P7010682.jpg
    P7010682.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
Μα αφού είναι δικό του το παπούτσι λέμεεεεεεε χαχαχαχαχαχα

Τι όμορφα που είναι όλα τους!!! γκριζο-πορτοκαλάκια υπέροχα!!!:inlove::inlove: έχω αδυναμία στα πορτοκαλόγατα....αχ αυτή η κοιλιά η όμορφη!!! θέλει τσούπωμα!!! και η ασπρόμαυρη τι όμορφη....the mask of zorro!!!:inlove:

Ωραίες οι φωτό, προώθησέ τις θα βρουν σπιτάκια δεν μπορεί τέτοια όμορφα και αφράτα μωρά!!

Και μια αφράτη κοιλίτσα από το τσουρεκάκι μας για το τέλος...:D
Αμ δεν είναι μόνο η αφράτη κοιλίτσα, όλα στη φόρα το τσουρεκάκι.:crazy::inlove::inlove::inlove:

Τα πατουσάκια μας εννοείτε φαντάζομαι κυρία Βάσω μας...:redface:
Όχι τίποτα άλλο...:redface::redface:

:hehe::hehe:

Μάλλον εννοεί όλα τα ροζ: Μυτούλα, πατουσάκια ... αυτά!;):P

Η Φαίδρα μας στειρώθηκε χθες και όλα πήγαν μια χαρά! :clapup:
Ο γιατρός είπε να μην περιμένω να φάει και να παίξει την ίδια μέρα και πράγματι...δυσκολεύτηκε να φάει μια ολόκληρη κονσέρβα και μισό μπολ ξηρά τροφή 3 ώρες αφού είχε ξυπνήσει από τη νάρκωση!! :P
Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα εμβολιάσουμε και τα μπομπάκια και θα είμαστε πανέτοιμοι για τα καινούρια σπιτάκια που ελπίζουμε να βρεθούν σύντομα...!

αντε μπραβο το κοριτσι:clapup:με το καλο και τα εμβολιακια και γρηγορα καλα σπιτακια

Ειρηνακι τα νουμερακια τι κανουν?????????????

Σ΄ευχαριστώ ofilia μου!
Τα καμαράκια μου... Από υγεία καλά είναι. Από κέφια όχι και τόσο. Είναι αναγκαστικά απομονωμένα σε ένα δωμάτιο τόσο καιρό με τα μωρά εδώ και τρελαίνονται! Τα βγάζω στο μπαλκόνι και καθόμαστε, παίζουμε κ.τ.λ. Αλλά δεν αρκεί. Η φυλακή είναι φυλακή.:/:

Μακάρι να πάρουν τον καλό τους δρόμο τα μικρά μπομπάκια, να βρούμε τους ρυθμούς μας.:)

Η Φαίδρα μας στειρώθηκε χθες και όλα πήγαν μια χαρά! :clapup:
Ο γιατρός είπε να μην περιμένω να φάει και να παίξει την ίδια μέρα και πράγματι...δυσκολεύτηκε να φάει μια ολόκληρη κονσέρβα και μισό μπολ ξηρά τροφή 3 ώρες αφού είχε ξυπνήσει από τη νάρκωση!! :P
Τη Δευτέρα το μεσημέρι θα εμβολιάσουμε και τα μπομπάκια και θα είμαστε πανέτοιμοι για τα καινούρια σπιτάκια που ελπίζουμε να βρεθούν σύντομα...!

Πολύ δυνατή η Φαίδρα :eek:, τόσες γατούλες έχω στειρώσει, καμιά τους δεν έφαγε την ίδια μέρα παρά ελάχιστα...Πολύ γρήγορη ανάρρωση να έχει, που θα την έχεις σίγουρα..:flowers:
Για τα νουμεράκια τι να πω είναι ζόρικη τώρα η κατάσταση γι΄αυτά..λίγη υπομονή ακόμη, ας ελπίσουμε να βρεθούν το συντομότερο σπιιτάκια για τα αξιολάτρευτα νεοφερμένα ζουζουνάκια..
Ειρήνη μου αποκλείεται να τα βρουν σταδιακά μεταξύ τους μέχρι να υιοθετηθούν..; Όχι ότι θα τους είναι και ευχάριστη η παρουσία τους λογικά αλλά λέω μήπως στην τελική θα ήταν καλύτερα να έχουν πρόσβαση και στο υπόλοιπο σπίτι..; Αν βέβαια μπορείτε κι εσείς να ανεχτείτε τους αρχικούς αναπόφευκτους καβγάδες..είναι και αρκετά οπότε θα πάρει κάμποσο χρόνο να βρεθούν κάποιες ισορροπίες..:hmm:

Καλη αναρρωση. Με το καλο και με λιγη υπομονη θα βρουν τα μικρακια σπιτακια. Τα καμαρακια σου θα κανουν λιγη υπομονη ακομα:D οφειλω να ομολογησω οτι ερωτευτηκα το Ζηθο:P

Τελευταία επεξεργασία:
Σας ευχαριστώ πολύ κορίτσια!:)

Μαρία μου, η Φαίδρα είναι όντως δυνατή γατούλα, συνήλθε πολύ γρήγορα! :)
Να τα φέρω σε επαφή δε νομίζω ότι υπάρχει τρόπος. :/: Ποιο να πρωτοφέρω σε επαφή σταδιακά με ποιο;;
Αν προσθέσουμε και τα νεύρα των δικών μου, δεν το βλέπω εφικτό.
Υπομονή λοιπόν...

Nicole μου, δεν άντεξες... Υπέκυψες στη στρουμπουλή του γοητεία!!:inlove: :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back