Η Φαίδρα και οι τέσσερις θησαυροί της αναζητούν σπιτάκια!

Τώρα το είδα Ειρήνη!! μπράβο που στειρώθηκε η Φαίδρα και πήγαν όλα τόσα όμορφα!!:D άντε με το καλό να υιοθετηθούν τα μπομπάκια να βρείτε τους ρυθμούς σας γιατί τόσα γατουδάκια είανι δύσκολο να συνυπάρξουν....:/:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ Κατερίνα μου! :)
Σε καμιά ώρα έχουμε και το ραντεβού για τα εμβόλια των μωρών.
Θα σας πούμε αργότερα τα νέα μας!;)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Εμβολιαστήκαμε! :clapup:
Τα μπομπάκια πήγαν για το τσιμπ και έκατσαν αγγελούδια τα γλυκά μου! :angel: Τα αποπαρασιτώσαμε κιόλας πάλι μέσα-έξω και από την ώρα που γυρίσαμε κοιμούνται μακάρια...
Ανοίξαμε και τα βιβλιάρια για να είναι και επισήμως έτοιμα για μόνιμη εγκατάσταση σε αγκαλιές και καρδιές.

Μόνο η Κυβέλη λίγο ζορίστηκε... Δεν αγρίεψε βέβαια, μόνο σήκωσε την τρίχα να τη δούμε και να φοβηθούμε τρομάρα της της μισοριξιάς! :hehe: Τα αγοράκια μας τα βρήκε γιγαντάκια (αχ...γάταροι θα γίνουν!:inlove: ) και όλα υγιέστατα και καλοπερασμένα.
Είχαμε και κάποιο ενδιαφέρον για την κουταβίτσα. Μακάρι!
Δεν είναι να κυκλοφορήσουμε... Σκορπάμε θύματα! :P

Αχου μωρε τυχερα ειναι Αντε να αποκατασταθπυν σε καλα σπιτια σαν και το τωρινο τους..Αν καιι μαμα Ειρηνη δεν θα ξαναβρουν..Ο κρονος θα δωθει μεε αξεσοθαρ το παπουτσι; ;) :lol:

Φυσικά!! :hehe:
Δε θα του το έκανα ποτέ να τον χωρίσω από το παπούτσι ΤΟΥ!

Να΄σαι καλά Ειρήνη μου! :)

Είναι λοιπόν πανέτοιμα τα μαναράκια για τις αγκαλιές που θα τα δεχτούν. Να είναι όλα τους τυχερά και να βρουν σύντομα το δρόμο τους σε καινούργια σπιτάκια:)
Έστω κι αν μείνει ο αδερφός σου με ένα παπούτσι:P

Σ΄ευχαριστώ τοοοοόσο πολύ!:)

Ποιο ένα παπούτσι;; Και τα δυο θα τα πάρει προίκα να μας θυμάται! :hehe:
Αφού προσπαθεί τόσο πολύ να γίνει ένα... Προσπαθεί να βάλει το ποπουδάκι του μέσα στο ένα ενώ έχει κάνει το άλλο μαξιλάρι και κοιμάται! :P (Το ποπουδάκι βέβαια μένει στον αέρα γιατί δε χωράει.)
Ας βρεθούν άνθρωποι που θα τα αγαπήσουν και θα τα φροντίζουν και βγάζω και τα δικά μου τα παπούτσια και τους τα δίνω! :hehe:

Ε λοιπόν και ένεκα των νέων δεδομένων Ειρήνη μου.. ας μείνετε όλοι η οικογένεια ξυπόλητοι!:lol:

Χαχαχαχαχα! Χαλάλι τους!!! :hehe::hehe:

Ποτέ δεν ξέρεις πότε μια πονηρή ουρίτσα θα τρυπώσει στην τσάντα σου...! :D

P7070720.jpg P7070728.jpg
P7070733.jpg

Συνημμένα

• P7070720.jpg
    P7070720.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 26
  • P7070728.jpg
    P7070728.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 30
  • P7070733.jpg
    P7070733.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
  • P7070720.jpg
    P7070720.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 26
  • P7070728.jpg
    P7070728.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 30
  • P7070733.jpg
    P7070733.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 27
Χαχαχχαχαχαχαχ!!! Πεθαίνω!!! Τέτοια μου κάνει και το Μισάκι! :inlove:

Μα τι όμορφο που είναι....αχ πεθαίνω!!!! αν μου κανε τέτοια εμένα η Κίρα θα τη δάγκωνα!!!:D τώρα πρόσεξα και το άλλο που είναι δίπλα και ανάποδα.....:D:D:D:D

https://www.mypetz.gr/attachments/p7070728-jpg.183142/
P7070728_1.jpg
smiley-laughing014.gif
Τσάντα-αιώρα! Τι το καλύτερο!
62izy85.gif
16.gif

"Τι το θέλει το φυτό; Αφού τον καλλωπίζω εγώ το χώρο...!"
P7080758.jpg

"Πω...πω...ΚΟΥΡΑΣΗ..."
P7110781.jpg

Συνημμένα

• P7080758.jpg
    P7080758.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 47
  • P7110781.jpg
    P7110781.jpg
    866,4 KB · Εμφανίσεις: 60
  • P7080758.jpg
    P7080758.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 47
  • P7110781.jpg
    P7110781.jpg
    866,4 KB · Εμφανίσεις: 60

Μανάρι μου, σαφώς εσύ είσαι που πρωταγωνιστείς :pfff:Αλλά ας επιτρέψεις και σ'αυτό το ταπεινό φυτό να υπάρχει..
Απλά για να συμπληρώνει το σκηνικό και να αναδυκνύει την ομορφάδα και την αρχοντιά σου:inlove::worship:

Είναι απίστευτο τι πόζες παίρνουν τώρα με τις ζέστες!!:laugh: Ενίοτε και πολύ..σέξι:P

Κοίτα, εδώ που τα λέμε.... δίκιο έχουν και τα δύο Ειρήνη μου! Άκου εκεί φυτά! Και άκου εκεί να τα κουράζεις! :mad:

"Τι το θέλει το φυτό; Αφού τον καλλωπίζω εγώ το χώρο...!"
P7080758.jpg

"Πω...πω...ΚΟΥΡΑΣΗ..."
P7110781.jpg
p7110781-jpg.183181

Πωπω κάτι ανασκελώματα!!! Για πολλά μακροβούτια.:slourp::slourp::slourp:

Καλά το άλλο δεν το συζητώ, στολίδι είναι μόνο του ανάθεμα το μπόι του.:P

Καλα ολα τους ειναι πανέμορφα αλλα αν ημουν εκει το Ζηθο θα στον ειχα κλεψει:P

Ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια! :redface:

Το φυτό θα το πάρω από΄κεί, δεν το βλέπω και πολύ καλά, είναι σε ψηλό πάγκο και του δείχνει τελευταία μια αδυναμία η Κυβέλη. :P
Το Ζήθο πολύ τον κουράζω...! Φαίνεται το κακοπερασμένο το γατί...έχει ρέψει! :P
Από όταν άρχισαν οι ζέστες, μόνο το πρωί τρέχει και παίζει για ώρα. Την υπόλοιπη μέρα η αναλογία είναι ως εξής: 2 λεπτά παίζει - μισή ώρα ξεραίνεται στο πλακάκι! :hehe:

Από όταν άρχισαν οι ζέστες, μόνο το πρωί τρέχει και παίζει για ώρα. Την υπόλοιπη μέρα η αναλογία είναι ως εξής: 2 λεπτά παίζει - μισή ώρα ξεραίνεται στο πλακάκι
Έτσι συμβαίνει αυτό τον καιρό Ειρήνη μου με όλα τα γατιά μας να τουφιάζουν ζαβλακωμένα από τη ζέστη:yes:
Με τη διαφορά να έγκειται μόνο στο υλικό της επιφάνειας του δαπέδου (μάρμαρο, πλακάκι, μωσαϊκό...:P)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back