Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Κάτι υπήρξε αλλά σοβαρό ενδιαφέρον δυστυχώς όχι.

Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
οσο μεγαλώνει τοσο πιο κουκλος γινεται. Που θα παει καποιοι θα τα ερωτευτουν τα κουκλάκιαΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος

..ένα κι ένα είναι..στέλνω κι εγώ όολη μου τη θετική ενέργεια για να βρεθούν τα σπιτάκια που τους αξίζουν το συντομότερο!!!Παρεπιπτόντως η Κυβέλη έχει εξελιχθεί σε απίστευτη ομορφιά και με χαρακτήρα όπως βλέπω Ειρήνη μου, ε;
O Κρονούκος η αδυναμία μου τι κάνει...;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Η Κυβέλη ξέρει τι θέλει και πώς θα το πάρει! Μοιραία γυναίκα!

Το Κρονίδιο μαμουνεύει!
Χθες αποφάσισε πως είναι πολύ ωραίο παιχνίδι να πάρει οοοόλα τα παιχνίδια τους και να τα πετάξει στο μπαλκόνι στριμώχνοντάς τα από τη χαραμάδα του πατζουριού! 
Θα σας βάλω αύριο τα μούτρα του να θαυμάσετε μαμούνι με μελένια ματάκια!

kat-cats
Διάσημο μέλος
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
) και τη φωνή της της ακούμε μόνο όταν παρακαλάει για χάδια! Απίστευτη αλλαγή. Τεράστια υπόθεση η στείρωση!

Με τα δικά μου ειλικρινά δεν υπάρχει τρόπος να τα φέρω σε επαφή.
Πλησιάζουν τα μικρά την πόρτα και από μέσα γίνεται μακελειό. Κχχχ και κχχχ και επειδή δε μπορούν να ξεσπάσουν στα μικρά αρπάζονται μεταξύ τους! Και μυρίζονται πόσο καιρό... Συν ότι είναι και η Φαίδρα η οποία μεν δεν έχει αγριέψει ΠΟΤΕ αλλά αν της τη πέσουν τα μαντραχαλάκια μου, δε θα κάτσει να τις φάει! Ποιο να φέρω σε επαφή με ποιο; Αν κάνω να τα αφήσω να βγουν και γίνει χαμός, δε θα ξέρω ποιο να πρωτομαζέψω!!
Συνημμένα
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Το καθένα με το χαρακτήρα του, που τόσο τέλεια αποτύπωσες στο φακό της κάμερας. Και πώς θα μπορούσε να γίνει αλλιώς, αφού ζουν ευτυχισμένα και περιβάλλονται με τόση αγάπη? 
Η Φαιδρούλα ακόμα πιο ήρεμη και γλυκειά μετά τη στείρωση

Να βρουν γρήγορα το δρόμο τους στο δικό τους σπιτικό. Κι εύχομαι την ίδια αγάπη αντάξια της δικής σου Ειρήνη μου

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Λίγο απελπίζομαι... Αλλά λέω δε μπορεί τέτοια πλάσματα να μείνουν "ανεκμετάλλευτα"!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

kat-cats
Διάσημο μέλος
Να΄σαι καλά Κατερίνα μου! Περάσαμε μια κρίση με τη στείρωση και για λίγες μέρες δεν τα ήθελε αλλά τώρα άλλη γατούλα η Φαίδρα! Δεν έχει ξαναυπάρξει τόσο ήρεμη και γλυκιά. Τρέχει και παίζει με τα μωρά σα γατάκι, τα καθαρίζει όπως πριν (μόνο που δε θηλάζουν) και τη φωνή της της ακούμε μόνο όταν παρακαλάει για χάδια! Απίστευτη αλλαγή. Τεράστια υπόθεση η στείρωση!
Με τα δικά μου ειλικρινά δεν υπάρχει τρόπος να τα φέρω σε επαφή.Πλησιάζουν τα μικρά την πόρτα και από μέσα γίνεται μακελειό. Κχχχ και κχχχ και επειδή δε μπορούν να ξεσπάσουν στα μικρά αρπάζονται μεταξύ τους! Και μυρίζονται πόσο καιρό... Συν ότι είναι και η Φαίδρα η οποία μεν δεν έχει αγριέψει ΠΟΤΕ αλλά αν της τη πέσουν τα μαντραχαλάκια μου, δε θα κάτσει να τις φάει! Ποιο να φέρω σε επαφή με ποιο; Αν κάνω να τα αφήσω να βγουν και γίνει χαμός, δε θα ξέρω ποιο να πρωτομαζέψω!!
![]()
Αχ βρε Ειρήνη μου...έχεις δίκιο είναι μεγάλο ζόρι όλο αυτό για όλους σας....μιλάω και εγώ με 2 γάτες...
πως θα γίνει βρε παιδί μου κάτι πρέπει να γίνει γιατί κι αυτά μεγαλώνουν και πως θα υπάρξετε όλοι μαζί...
πολύ στενοχωριέμαι που δεν μπορώ να βοηθήσω....
η Φαίδρα είναι γλυκύτατη!!

kat-cats
Διάσημο μέλος

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Από ενδιαφέρον για τα μπομπάκια όμως, τίποτα.
Θα αναλάβω και τα έξοδα των στειρώσεων γιατί δε θέλω να είναι απαγορευτικό -ως το μόνο μεγαλύτερο έξοδο ενός γατουλίου- σε κάποιον που θα ήθελε να τα υιοθετήσει και να τα φροντίσει. Δυστυχώς όμως δε μας προτίμησαν ακόμα. Και είναι πολύ κρίμα γι΄αυτά τα γατάκια με τους άψογους χαρακτήρες που έχουν να μην τους δίνεται μια ευκαιρία...
Claire Rentfield
Επιφανές μέλος
Είναι δύσκολες εποχές Ειρηνάκι μου για υιοθεσίες. Αλλά με λίγη υπομονή και ακόμα περισσότερη επιμονή, πιστεύω κάτι θα γίνει. Πάντως οι στειρώσεις που κάνεις δώρο είναι ένα επιπλέον κίνητρο για κάποιους που ίσως σκέφτονται αυτό το έξοδο.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Είναι τώρα και η περίοδος των διακοπών του καλοκαιριού, που ο άλλος το σκέφεται να υιοθετήσει. Για πόσο όμως? Σε κανά μηνάκο που θα μαζευτούν ας περιμένουμε αιτήσεις υιοθεσίας
Η Βάσω έχει δίκιο, ένα επιπλέον (δελεαστικό) κίνητρο, αν είναι ήδη στειρωμένα
Και όχι μόνο για οικονομικούς λόγους..Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool