Η Φαίδρα και τα μπομπάκια της!

Δεν ειναι χαζουλι, ειναι γαταρος σε συσκευασια μινιον (ακομα)!!! :P
Μου χει τυχει κι εμενα παντως, σε 3-4 διαφορετικα μωρα, να καθονται στο μπιμπερο ενω τα αδερφια τους να τρωνε μουλιασμενη ξηρα κι αυτα απο τη μια μερα στην αλλη να τρωνε κανονικη ξηρα! Εγω παρακαλαω να εχω τετοια μωρα, ειναι τεραστια ευκολια(οταν δεν εχεις μανα) :P
Γάταρος; Χαχαχαχα! Τρομάρα του!
Η γιαγιά μου λέει "να απλώνεις τα πόδια σου ως εκεί που φτάνει το πάπλωμά σου"! :hehe:
πιστεψε με,το ''και καλα καλεσμα'' του Τζιμη ειναι...............ουτε λεξη δεν βρισκω.............ουρλιαζει λες και τον χτυπας στα βραχια,τις πρωτες μερες ετρεχα σαν χαζη μολις τον ακουγα,νομιζα οτι πάθαινε κάτι το βλαμμένο:/:

οσο για τις κροκετες,δοκιμασες να τις κοψεις μικροτερα κομμάτια?:hmm:αν θυμαμαι καλα στη Σιλβίτσα που απο 4 εβδ ηθελε να φαει και κροκετες της ειχα παρει proplan για γατακια και δυσκολευοταν και τις εκοβα στα τεσσερα και τις ετρωγε(λιγο σπαστικια διαδικασια ν κοβεις την κροκετα μια-μια αλλα............:/:μονο ετσι τις ετρωγε το μοσχαρακι μου)

Έλα μωλέ...το μαναράκι! Έχει σεβντά, πώς να μην ουρλιάξει; :/:
Έλα και λίγο στη θέση του! :P

Δοκίμασα και σπασμένη, τα έβαλα σε πετσέτα χωρίς χνούδια και τη χτύπησα με το σφυρί (όχι να γίνει σκόνη, κομματάκια ήταν).
Δεν τη θέλει το μούτρο του! Τι μας περάσατε, γατάκια; :pfff: :hehe:
Έβγαλα τα μεγαλύτερα κομμάτια για σήμερα και αύριο θα φάει τη RC.
Απόψε έπεσε με τα μούτρα! Εν τω μεταξύ, πρέπει να έτρώγε και πριν το πάρω χρόνο κι εγώ αναρωτιόμουν πώς γίνεται να παίρνει 20 και 25 γρ. μόνο με το θηλασμό! :fool:
Ευχαριστώ κοριτσάκια για τις συμβουλές! :)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!! Την πήρα σπίτι και ουρλιάζει από το φόβο της!!!

Ειρήνη Χρόνια Πολλά και Καλά!!! εύχομαι τα καλύτερα για σένα και για όλα τα πλασματάκια που φροντίζεις με περίσια αγάπη!!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σ΄ευχαριστώ πολύ Κατερίνα μου, να΄σαι καλά!
Ανταποδίδω τις ευχές!! :)

Υ.Γ. Ρίξε ελεύθερα ευχές παντού...! Μου χρειάζονται!! :yes::yes::yes:

Τελευταία επεξεργασία:

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ Να σαι ευτυχισμενη και να σου ρχονται ολα ευνοϊκα

Χρόνια Πολλά, Ειρήνη μας!!! :D
Να έχεις πάντα ό,τι καλύτερο στη ζωή σου και να σε χαίρονται όσοι σε αγαπούν! :)

Σας ευχαριστώ πολύ! :)

Καλησπέρα! :)
Τα μικρά τερατάκια είναι μια χαρά! (Πρώτη φορά το λέω αυτό! Φτου-φτου! ) :D
Βέβαια, τα δυο τα μικροκαμωμένα έχουν ακόμα αρκετή διαφορά σε βάρος και μέγεθος από τους γίγαντες Κρόνο και Ζήθο, οι οποίοι άγγιξαν τα 900 γρ.! Μεγαλώνουν και ομορφαίνουν όμως όλα τους... :inlove:
Η RC κροκέτα-μινιατούρα μας έσωσε, ευχαριστούμε! Πλέον την τρώνε όλα και κονσέρβα. Το κούτσικο δεν προτιμάει τη δεύτερη αλλά εντάξει, τσιμπάει.
Η Φαίδρα εξακολουθεί να έχει οίστρο αλλά επειδή είναι σε light έκδοση (δηλαδή μουρμουράει και κάποιες λίγες στιγμές κλαψουρίζει σιγανά) και επειδή έτυχε και μια αρκετά μεγάλη αναποδιά, η στείρωση θα περιμένει...:/:

"Θα είμαι το καλύτερο γατάκι... Ορκίζομαι!"
P5030577.jpgP5070624.jpg

Συνημμένα

• P5030577.jpg
    P5030577.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 43
  • P5070624.jpg
    P5070624.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 34
  • P5030577.jpg
    P5030577.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 43
  • P5070624.jpg
    P5070624.jpg
    1,1 MB · Εμφανίσεις: 34
Αυτά τα λατρεμένα ζουζουνάκια με εμπνέουν..:inlove::inlove:

1399575473.jpg

1399575360.jpg

Να΄σαι καλά Αλεξάνδρα μου! (Και η έμπνευσή σου επίσης!! ) :D
Πολύ όμορφα μας έφτιαξες! Ευχαριστούμε!!! :flowers:

Με τέτοια όμορφα μωρά που σε περιτριγυρίζουν Ειρήνη μου, το λιγώτερο που μπορούσα να κάνω ...:D
εφ'όσον εκ των πραγμάτων, δεν δύναμαι να τα χουφτώσω!:slourp: :inlove::inlove:

Μην ανησυχείς! Χουφτώνω εγώ για δέκα!!! :crazy:

Eίναι πανέμορφα τα μικρούλια σου!! εύχομαι με το καλό να βρεις σπιτάκια για όλα και να στειρώσεις και τη μανούλα για να ηρεμήσετε!!! και μας η Μιλού πάντως έχει έρθει σε οίστρο....φωνάζει και κλαίει συνέχεια....μας ακούει όλη η πολυκατοικία και πέριξ!!!

Ωωωωχ τι φάτσες είναι αυτές! Με συγχωρείτε κυρία μου, τα υπόλοιπα πού είναι, δεν κατάλαβα; Κάνουμε διακρίσεις; :ropalo:
Και σύντομα να στειρωθούν οι μανούλες εύχομαι Ειρήνη και Κατερίνα μας! :)

Eίναι πανέμορφα τα μικρούλια σου!! εύχομαι με το καλό να βρεις σπιτάκια για όλα και να στειρώσεις και τη μανούλα για να ηρεμήσετε!!! και μας η Μιλού πάντως έχει έρθει σε οίστρο....φωνάζει και κλαίει συνέχεια....μας ακούει όλη η πολυκατοικία και πέριξ!!!
Ευχαριστούμε! :)
Άντε, να στειρωθείτε σύντομα κι εσείς να κοιμηθούν οι γείτονες!! :P
Ωωωωχ τι φάτσες είναι αυτές! Με συγχωρείτε κυρία μου, τα υπόλοιπα πού είναι, δεν κατάλαβα; Κάνουμε διακρίσεις; :ropalo:
Και σύντομα να στειρωθούν οι μανούλες εύχομαι Ειρήνη και Κατερίνα μας! :)
Είναι φάτσες γατο-τρελάδικου!! :hehe:
Ο Ζήθος αχνοφαίνεται πίσω από την (:mpliaks:) κουρτίνα! Άρα ένα χρωστάω! :P
Θα βάλω και με τα άλλα. Απλώς, αυτές ήταν σετάκι!

Ξέρω πως όταν η Φωτεινή έγραφε να βάλω φωτογραφίες και από τα άλλα, δεν εννοούσε ακριβώς αυτό...:hehe:
Αλλά θα σκάσω επιτέλους μ΄αυτό το μωρό! Στην αρχή το είχα για αγόρι, μετά για κορίτσι...δεν ξέρω! Ούτε με των αγοριών μας μοιάζει ούτε με της Κασσάνδρας.
Είναι λίγο θολή γιατί (περίεργο:P ) δεν ήθελε απαθανάτιση του ποπουδακίου του, αλλά πείτε καμιά γνώμη
αν μπορείτε να ξεχωρίσετε
P5110697.jpg...

Συνημμένα

• P5110697.jpg
    P5110697.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 43
  • P5110697.jpg
    P5110697.jpg
    1,2 MB · Εμφανίσεις: 43
Τι πωπουδάκι είναι αυτό καλέ;;;; Δωσ του μια τσιμπιά από μένα :D Με μια πολύ μικρή επιφύλαξη, ναι είναι κοριτσάκι το μαναράκι!!!

Αχαχαχαχαχ μας πέθανες!! Κι εμένα για κοριτσάκι μου κάνει, αλλά μη βασίζεσαι και πολύ πάνω μου! :P

Εγω νομιζω οτι ειναι αγορακι,δες αν εχει σχισμη ή τελιτσα,σχισμη ειναι κοριτσακι,τελεια ειναι αγορακι.

Μάλλον σχισμή θα το έλεγα αυτό που έχει...:hmm:
Έχει όμως στο πλάι δυο μικρές φουντίτσες και με μπερδεύει!
Πάντως όρχεις δεν έχει ενώ στα άλλα δυο έκαναν μπαμ εξ αρχής! :hehe:

Χαχαχαχαχαχαχαχ! :lol: Θα συμφωνήσω με τη Δώρα. Κι εμένα αγοράκι μου κάνει. Το το δε πωπουδίνι τείνει να γίνει διάσημο!!!
smiley-taunt008.gif

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back