Η Φαίδρα και τα μπομπάκια της!

Απάντηση: Βοήθεια!! Την πήρα σπίτι και ουρλιάζει από το φόβο της!!!

Ωχ μωρε το κοριτσακι το καημενο...ηταν ομως για το καλο της. Τωρα που ηρθατε παλι στο σπιτι θα ηρεμησει με την ωρα. Αντε και καλα γεννητουρια.:D:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μωρε την καημενη...Για τον υπερηχο μου κανει εντυπωση που επρεπε να τη ναρκωσει,εχω κανει αρκετες εγκυμονουσες μου και καμια δε ναρκωθηκε.Αντε καλη γεννα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ευχαριστούμε πάρα πολύ για τις ευχές! Μακάρι να γίνουν όλα ομαλά.
Το κορίτσι μας δεν ήταν καθόλου συνεργάσιμο και γι'αυτό δε μπορούσε να κάνει τον υπέρηχο. Εκεί που της πασπάτευε την κοιλιά του έκανε κχχ και του άρπαξε το γάντι! Και φαντάσου για πολύ λίγο την έπιασε. 'Ηταν τρομοκρατημένο το δόλιο...
'Οταν γεννήσει και μετά πιστεύω θα βρει τον εαυτό της.

Καλα γεννητουρια να εχετε!

Άντε Ειρήνη μου, με το καλό να γίνουν όλα και να γεννήσει αφράτα, στρουμπουλά, τρισευτυχισμένα μωρά! :D Φτου ξελευτερία!

Ευχαριστούμε!
Πω...με έχει "μισήσει" η Φαιδρουμπίτσα και με το δίκιο της! Πάνω που είχε χαλαρώσει, μετά το σημερινό, είναι πάλι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Απίστευτο πισωγύρισμα! Δεν έχει βγει να φάει και όταν της μιλάω τρομάζει! Το μετάνιωσα που την πήγα... :(

Ευχαριστούμε!
Πω...με έχει "μισήσει" η Φαιδρουμπίτσα και με το δίκιο της! Πάνω που είχε χαλαρώσει, μετά το σημερινό, είναι πάλι σε κατάσταση εκτάκτου ανάγκης!! Απίστευτο πισωγύρισμα! Δεν έχει βγει να φάει και όταν της μιλάω τρομάζει! Το μετάνιωσα που την πήγα... :(

Όχι, μη λες το μετάνοιωσες..:no: Αν δεν την είχε δει, πάλι θα είχες μετανοιώσει διότι θα σε είχε φάει η ανησυχία χωρίς τη διαβεβαίωση του γιατρού (ο οποίος ,παρεπιπτόντως, δείχνει πολύ καλός και με κατανόηση:)).
Εντάξει η φουκαριάρα τρόμαξε, λογικό και αναμενόμενο ήταν.:/:
Σ'αυτή τη φάση, ασ'της το φαγάκι και το νεράκι της όπου συνηθίζει να είναι και άφησέ την να κινείται και να βρίσκεται ό,που αυτή θέλει, όταν θέλει και αν θέλει και μην την "ενοχλήσεις" παρά μόνο αν δείχνει πάλι οτι το δέχεται. Μη ξεχνάς οτι παίζουν, εκτός των άλλων, και οι ορμόνες της για το νευρικό της σύστημα...
Θα ηρεμίσει πάλι θα δεις...Το "στοίχημα" είναι να νιώσει αρκετά ασφαλής, ώστε να συντελεστεί ομαλά το "ευτυχές γεγονός", να γίνει κι εκείνη μια υπερήφανη μανούλα:) (πριν τη στείρωση, που υποθέτω θα ακολουθήσει)
Με λίγη υπομονή, προσοχή και ψυχραιμία όλα θα έρθουν αισίως εις πέρας Ειρήνη μου.
Άντε με το καλό τα γεννητούρια!:)

1634307d2hbeira49.gif

Φυσικά και θα ακολουθήσει στείρωση!
Δεν την πειράζω καθόλου, αφού ούτε να της μιλάω δε θέλει!! Μου θύμωσε...
Ελπίζω να με ξαναεμπιστευτεί και να μην της μείνει φοβία.

'Ελα βρε! Είναι πρόσφατο το "σοκ" του κτηνιάτρου.. Δεν σου θύμωσε. Απλά τρομαγμένη είναι.. Δώστης ηρεμία και χρόνο..
Και μην ανησυχείς, οι σχέσεις σας θα αποκατασταθούν :)

Δεν κρατανε κακια τα ζωα.Αυτο ειναι χαρακτηριστικο του ανθρωπινου ειδους.Απλα ,εκτος του οτι ειναι τριομαγμενη,ειναι και η κατασταση της που την κανει ετσι.Παντα στην εγκυμοσυνη και μετα την γεννα δεν εμπιοστευονται ευκολα οι γατες.
Αντε καλα γεννητουρια να εχετε.:D

Σ'ευχαριστώ Πουπουλίνα μου για τις ευχές! :)
Το ξέρω, τα ζώα είναι πολύ καλύτερά μας σ'αυτό (και σε άλλα)... Θυμούνται δυσάρεστες εμπειρίες. Π.χ. τη φώναζα γλυκά, ήρθε και μετά την έχωσα στη γατοφόρο και την πήγα στο γιατρό!! Φυσιολογικό να "παθαίνει" μετά που της μιλούσα και να μη θέλει να βγει!! :P
Την άφησα ήσυχη και σήμερα είναι πιο ήρεμη. 'Εκατσε και για λίγα χαδάκια γουργουρίζοντας. :clapup:

Σ'ευχαριστώ Πουπουλίνα μου για τις ευχές! :)
Το ξέρω, τα ζώα είναι πολύ καλύτερά μας σ'αυτό (και σε άλλα)... Θυμούνται δυσάρεστες εμπειρίες. Π.χ. τη φώναζα γλυκά, ήρθε και μετά την έχωσα στη γατοφόρο και την πήγα στο γιατρό!! Φυσιολογικό να "παθαίνει" μετά που της μιλούσα και να μη θέλει να βγει!! :P
Την άφησα ήσυχη και σήμερα είναι πιο ήρεμη. 'Εκατσε και για λίγα χαδάκια γουργουρίζοντας. :clapup:

Το καλό μου..:inlove::inlove:
Μπράβο σου και πάλι Ειρήνη μου που την περιμάζεψες από το δρόμο:)
Και μεν το έκανες με την χρυσή σου την καρδιά, αλλά όταν, με το καλό, γεννήσει και σιγά-σιγά ηρεμίσει εντελώς και επανέλθει στους ρυθμούς της, να δεις με πόση τρυφερότητα η Φαίδρα θα σου ανταποδώσει το καλό που της έκανες..:)

Σέυχαριστώ. Αλλά ανταπόδοση είναι που ξέρω ότι είναι ασφαλής και δεν έχω την έννοια και το άγχος "Γιατί σήμερα δε φάνηκε; Να είναι καλά; 'Αραγε γέννησε;".
Στην ουσία δηλαδή για τον εαυτό μου το έκανα αλλά τώρα έβαλα άλλες έννοιες οπότε δεν έπιασε!! :P:hehe:

Υ.Γ. Πλάκα-πλάκα, τώρα έχω αγχωθεί και για το τι θα γίνει αν γεννήσει ώρα που κοιμάμαι και δεν την πάρω χαμπάρι... :(

Θα την παρεις χαμπαρι πιστευω,αλλα να περιμενεις αρκετες νυχτες χωρις υπνο τις επομενες μερες,εγω πεταγομαι με το παραμικρο οταν περιμενω γεννα.

Είμαστε και δίπλα δίπλα οπότε δεν πιστεύω να μην την καταλάβω! Θα έχει και συμπτώματα πιο πριν, θα είμαι σε ετοιμότητα! :D
Αυτό δεν περίμενα να το πω αλλά ευτυχώς κοιμάμαι μόνο 4-5 ώρες... Πόσο αθόρυβη να είναι πια;;

συμπτωματα ιδιαιτερα δεν εχουν απ οσο εχω δει. κατι συσπασεις κανουν βγαινουν τα πρωτα αιματα- βλεννες και αρχιζει η γεννα. ανετα δλδ μπορει να μην την παρεις χαμπαρι αν κοιμασαι και ειναι και αυτη ησυχη :) αλλα συνηθως δεν χρειαζονται κατι οποτε μην ανησυχεις, ξερει αυτη ;)

"Συμπτώματα" εννοώ που δε θα έχει και πολύ όρεξη να φάει κάποιες ώρες πριν και θα είναι και πιο γκρινιάρα (να δω αν γίνεται αυτό :P ).
Την έχω έννοια συνεχώς, δε φαντάζομαι να μην καταλάβω. Φοβάμαι μην πάει κάτι στραβά (φτου φτου! μακριά από'μας! φτύνω κόρφο, τρώω γλώσσα και κουνιέμαι από τη θέση μου! ) και είναι μοναχούλα. Θα πεθάνω από τις τύψεις...

εχω και εγω ένα παρομοιο θεμα. στο κηπο μου ηταν μια γατα μαυρη,αυτη η γατα χτυπηθηκε από αυτοκινητο και δεν μπορουσε να περπατησει (και ηταν και εγκυοσ) την εβαλα στο κατω οροφο από οπου μενω εγω (γιατι είναι αδειο),μετα ηρθε ο κτηνίατρος και την πηρε για να την φροντισει και να κανει στειρωση γιατι το μωρο ηταν ψωφιο και αν το γεννουσε θα παθαινε μελαγχολια και θα παιθενε.....μετα αφου την φροντισε και της εκανε στειρωση (την κρατησε 2 μηνες) μας ειπε να την ξαναβαλουμε στο κατω σπιτι για 20 μερες.το πρόβλημα είναι ότι θελει να βγει εξω και ουρλιαζει και το ένα ποδι της δεν το παταει καθολου !την εχουμε βαλει σε δωματιο που είναι τζαμαρια και βλεπει τα αλλα γατια εξω. η ερωτηση μου είναι τι να κανω για το ουρλιαχτο της (γιατι σου ραγιζει την καρδια)?επισης δεν μπορούμε να την βαλουμε στο δικο μας σπιτι γιατι εχουμε ειδη 2 γατες και δεν χωραει αλλη

βρε Ειρηνη μου ολο θελω να μπω να γραψω εδω αλλα δεν προλάβαινα ,στη δουλεια ειμαι και δυστυχως σημερα ακομα δεν εχει κοσμο,αλλα ειναι μια καλη ευκαιρια για βολτα εδω μεσα
λοιπον αυτο που ηθελα να πω γι αυτην την ιστορια σου
:worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship::worship:

λόγια γιοκ,δεν εχω:redface:

εχω και εγω ένα παρομοιο θεμα. στο κηπο μου ηταν μια γατα μαυρη,αυτη η γατα χτυπηθηκε από αυτοκινητο και δεν μπορουσε να περπατησει (και ηταν και εγκυοσ) την εβαλα στο κατω οροφο από οπου μενω εγω (γιατι είναι αδειο),μετα ηρθε ο κτηνίατρος και την πηρε για να την φροντισει και να κανει στειρωση γιατι το μωρο ηταν ψωφιο και αν το γεννουσε θα παθαινε μελαγχολια και θα παιθενε.....μετα αφου την φροντισε και της εκανε στειρωση (την κρατησε 2 μηνες) μας ειπε να την ξαναβαλουμε στο κατω σπιτι για 20 μερες.το πρόβλημα είναι ότι θελει να βγει εξω και ουρλιαζει και το ένα ποδι της δεν το παταει καθολου !την εχουμε βαλει σε δωματιο που είναι τζαμαρια και βλεπει τα αλλα γατια εξω. η ερωτηση μου είναι τι να κανω για το ουρλιαχτο της (γιατι σου ραγιζει την καρδια)?επισης δεν μπορούμε να την βαλουμε στο δικο μας σπιτι γιατι εχουμε ειδη 2 γατες και δεν χωραει αλλη

Καλησπέρα! Συγνώμη που άργησα να απαντήσω.
Σ'αυτή την κατάσταση που είναι η γατούλα σου και μετά από όσα πέρασε, εγώ δε θα το σκεφτόμουν καθόλου το να την αφήσω έξω! Δεν πα να ούρλιαζε μέχρι βραχνιάσματος!! :P Θα έκανα την καρδιά μου πέτρα.
Πάντως, αν κρίνω από τη Φαίδρα που δεν είναι σε άσχημη κατάσταση υγείας, απλά έγκυος, και ακόμα κάποιες φορές φοβάται και πατάει φωνές, οι 20 μέρες δεν είναι πολλές που δεν έχει ηρεμήσει.
Περνάτε καθόλου ώρα μαζί της; 'Εχετε αφήσει μπιχλιμπίδια στυλ παιχνιδάκια για να ασχολείται; Εγώ αυτά θα έκανα και πιστεύω κάποια στιγμή θα ηρεμήσει... Λογικό να είναι κι αυτή απίστευτα στρεσαρισμένη. :(
Και επειδή τη λαϊκή ρήση "χίλιοι καλοί χωράνε" εμείς την τιμούμε και με το παραπάνω, εύχομαι να αναρρώσει σύντομα και κάποια στιγμή να καταφέρεις να την πάρεις σπίτι... Κι εκείνη θα έχει παρέα κι εσύ δε θα ανησυχείς για το ψυχουλάκι. ;)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back