andiekalton
Νεοφερμένο μέλος

Ψυχιτσες ομορφες!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
ααααααααααα κουτσούνια!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Να σας ζήσουν!!!!!

(καλέ τι όμορφη είναι η μαμά τους..
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
Αααααααααααααααα....ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ ΦΤΟΥ σε ολα και στην μαμα ειδικα..Αχ εκει που τα καλυπτει με το ποδαακι της σαν να λεει οχι αλλοι παπαρατσι ασε τα μωρα χαχαχα..Καλα και που σ αφηνει και τα πιανεις και την χαιδευεις κιολας μιλαμε για τρομερη χημεια μεταξυ σας Αληθεια τ αλλα 4 καμαρια πως αντεδρασαν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πωωωω, ειναι υπεροχα πραγματικα... Φτου φτου μην τα ματιασω τα κουκλακια!! Οπως επισης και την μανουλα τους... Ειναι απιθανα ειλικρινα!!!
anna 21
Δραστήριο μέλος

αντε καλως τα δεχτηκατε! συγχαρητηρια στη μαμα και στην περηφανη "γιαγια"!
πηγα να γραψω για τον πλακουντα αλλα βλεπω εχουν απαντηθει τα ερωτηματα. μαλλον δεν τους ειδες γιατι η γατα με το που βγαζει το καθε γατακι με τον πλακουντα του κατευθειαν τρωει τον πλακουντα... ειναι λιγο αηδια σαν θεαμα και την πρωτη φορα που το ειχα δει μου ειχε κανει τρελη εντυπωση. εψαξα μετα και διαβαζα και δεν ειναι τυχαιο- ειναι θρεπτικος ο πλακουντας για τη νεα μαμα και εχει και μια ουσια που τη βοηθαει να δεθει με τα μωρα της και να κατεβασει γαλα! φοβερο??
θελουμε και φωτο να θαυμασουμε

ααα τωρα ειδα οτι ανεβασες φωτο!
Nicole1987
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλως ήρθαν. Μπράβο για ολα οσα έκανες. Αυτα τα πλάσματα αξίζουν τα παντα. Η πρωτη η φωτο ειναι ολα τα λεφτα
Elektra2
Εκκολαπτόμενο μέλος
αχ μπράβο Ειρήνη, καλώς τα δέχτηκες! Συγκινήθηκα πολύ με την περιγραφή σου, μόλις την είδα. Να σου ζήσουν! Πρέπει να ήταν μοναδική εμπειρία! Είναι υπέροχο αυτό που έζησες
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Τα μωρά μου δεν ξέρουν τίποτα για το "έγκλημα"!!

Δυστυχώς είναι "φυλακή" σε ένα δωμάτιο όσο καιρό είναι εδώ η Φαίδρα! Στην αρχή είχαν λίγο μυριστεί από την ελάχιστα ανοιχτή πόρτα (ποτέ δεν τα απομονώνω εντελώς) και άκουσα από μέσα μια απειλή, δεν ξέρω ποιο τερατάκι ήταν! Ενώ η Φαίδρα έδειχνε συχνά επιθυμία να τα πλησιάσει, ίσως για να ανιχνεύσει αν είναι κίνδυνος.
Για να τα αποζημιώσω καθόμασταν στο μπαλκόνι αρκετές ώρες τη μέρα για να μη γίνουν νευρικά με την κλεισούρα. Εγώ δεν παρηγοριέμαι που χάσαμε τη βραδινή ομαδική αγκαλιά στον καναπέ...

Χαλάλι όμως για τους νεοαφιχθέντες!!

Πραγματικά, η Φαίδρα είναι πολύ όμορφη γατούλα. Απ'αυτή πήραν τα μωρά...
Το φυσικό eyliner όλα τα λεφτά!! 
Έχει φάει ένα σκασμό το αστεράκι για να δυναμώσει!
Τώρα αγχώνομαι για αύριο που θα λείπω όλη μέρα...
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Συνημμένα
-
Φωτογραφία0381.jpg89 KB · Εμφανίσεις: 43 -
Φωτογραφία0386.jpg102,1 KB · Εμφανίσεις: 46 -
Φωτογραφία0387.jpg96,1 KB · Εμφανίσεις: 46 -
Φωτογραφία0388.jpg77,5 KB · Εμφανίσεις: 43 -
Φωτογραφία0381.jpg89 KB · Εμφανίσεις: 43 -
Φωτογραφία0386.jpg102,1 KB · Εμφανίσεις: 46 -
Φωτογραφία0387.jpg96,1 KB · Εμφανίσεις: 46 -
Φωτογραφία0388.jpg77,5 KB · Εμφανίσεις: 43
moukelis
Επιφανές μέλος
Aχ τι ομορφιες ειναι αυτες!Ενα κι ενα!
Οταν με το καλο ανοιξουν τα ματακια τους,φωτο χωρις φλας,τα πειραζει.
kathy85
Πολύ δραστήριο μέλος
ααααααααααααααααα.....μωρα μου.....τι φατσακια γλυκα ειναι αυτα....

Να τα χαιρεσαι Ειρηνη μου!!!
Μουτρακια ομορφα... *_*
kat-cats
Διάσημο μέλος
Eίναι τόσο όμορφα.....πω πω λαχταριστά μικρούλια...
.και η μανούλα μωρέ τι καλούλα....τα κρύβει με το ποδαράκι της....υπέροχα όλα τους!!!
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Ευτυχώς με πρόλαβες, βλέπω κι εγώ ονόματα κανονικά, λέω πού στο καλό κατάλαβε τι είναι το καθένα;; Αγαπώ Κασσάνδραααααα

Ή Κασσάνδρο anyway. Αχ μωρέ Ειρήνη, πόσο τυχερή είσαι.. Μπράβο ρε κοριτσάρα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Δώρα μου φλας δεν έχει το κινητό-μπρίκι, γι'αυτό είναι και σκοτεινά τα μουτράκια. Πολύ χρήσιμη πληροφορία όμως για αργότερα! Κι αυτές οι φωτογραφίες με το φλας που τα κάνει να παίρνουν αυτή τη γκριμάτσα, έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ ωραίες...

AnnieGr, με ρίσκο να "εκτεθώ"
, θα σου πω πως είμαι 99% σίγουρη. Και όμως ξεχωρίζουν!! Και μια πικάντικη λεπτομέρεια... ο Ζήθος παραείναι προικισμένος αλλά και του Κρόνου μπορείς να τα ξεχωρίσεις!!
Τα κοριτσάκια έχουν μια μικρούτσικη τρυπούλα. 
Και τον Τέσσερα τον είχα καταλάβει και όλοι κοροϊδεύανε!

Ωωωωωωω Κασσάνδρα, εμπνευσμένο όνομα από τα μέρη μου! Και είναι και πανέμορφες και οι δύο!
Είναι γουτσουνάκια τρελά όλα τους! Αγαπώ! 
AnnieGr
Δραστήριο μέλος
Σας ευχαριστούμε πολύ!
Δώρα μου φλας δεν έχει το κινητό-μπρίκι, γι'αυτό είναι και σκοτεινά τα μουτράκια. Πολύ χρήσιμη πληροφορία όμως για αργότερα! Κι αυτές οι φωτογραφίες με το φλας που τα κάνει να παίρνουν αυτή τη γκριμάτσα, έτσι κι αλλιώς δεν είναι πολύ ωραίες...
AnnieGr, με ρίσκο να "εκτεθώ", θα σου πω πως είμαι 99% σίγουρη. Και όμως ξεχωρίζουν!! Και μια πικάντικη λεπτομέρεια... ο Ζήθος παραείναι προικισμένος αλλά και του Κρόνου μπορείς να τα ξεχωρίσεις!!
Τα κοριτσάκια έχουν μια μικρούτσικη τρυπούλα.
Και τον Τέσσερα τον είχα καταλάβει και όλοι κοροϊδεύανε!![]()
![]()
Συγνώμη τώρα που θα κλέψω το φως του προβολέα από τις 4 μπουκιές (εν τω μεταξύ, πάλι 4 ρε Ειρήνη?!?!?!), αλλά ΣΥΓΝΏΜΗ! Είναι δυνατόν να μη φαινόταν ο ΆΝΤΡΑΚΛΑΣ ότι είναι ΆΝΤΡΑΚΛΑΣ από τη μέρα που γεννήθηκε?!? Hello!!!!!!!!!!

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Άμα κανένας εκτροφέας θέλει τέσσερα γατάκια σε καμία γέννα, να με πάρει σπίτι του!!! Ουφ...θυσιάζομαι πάλι...
Μήπως θέλει κανένας εκτροφέας; (Δώρα;; ) Όχι...λέω αν θέλει και επιμένει κανένας εκτροφέας... (Δώρα;; ) (Δώρα;; )

(Αυτό έλεγα κι εγώ σε όλους για τον Τέσσερα! Είναι αγόραρος... θα γίνει αγαπούλης άντρας... Γελούσαν οι κακεντρεχείς!!

Η αλήθεια είναι πως αν δεν είχα τα κοριτσάκια να συγκρίνω, δε θα μου ήταν και τόσο εύκολο να καταλάβω. Ήμουν και ακόμα πιο άσχετη τότε...
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Φαίδρα έχει λίγο αίμα, 3 σχετικά μικρές στάμπες στο υποσέντονο. Είναι φυσιολογικό; Επίσης, μου φαίνεται λίγο δροσερή σε σχέση με το πρωί. Υπάρχει περίπτωση να έχει αιμορραγία αλλά να καθαρίζεται και να φαίνεται τόσο λίγο;
Τρώει κανονικά πάντως και δε μοιάζει κακόκεφη...
Και η Αριάδνη είναι το μόνο που δεν έχει πάρει γραμμάριο! Ενώ π.χ ο Ζήθος πήρε 40!! Η Κασσάνδρα και ο Κρόνος πήραν από 20.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ο κτηνίατρος έχει το κινητό κλειστό και πήρα στο Αττικό όπου απάντησε ένας γιατρός και πολύ βιαστικά επειδή είχε επείγον περιστατικό μου είπε πως το αίμα μπορεί να σημαίνει ότι έχει μείνει μέσα μωρό!!
Η δε Αριάδνη κλαίει ασταμάτητα και δεν τρώει καθόλου ενώ τα υπόλοιπα ορμάνε σαν τρελά και είναι ζωηρά! Προσπάθησα να τη βάλω κοντά σε κάποια θηλή αλλά δεν πιάνει να φάει! Μόνο κλαίει!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool