moukelis
Επιφανές μέλος
Βαλε ενα ταψακι,αλλα προσεξε μην προσπαθησουν να τη φανε.Καλο ειναι που εφαγε η μικρουλα,μην ανησυχεις,πλεον μπορουν να τρωνε οσο θελουν απο κονσερβα,σιγα σιγα θα το πιασουν και τα αλλα το νοημα.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Αυτά προς το παρόν σνομπάρουν την κονσέρβα...Λες να προτιμήσουν την άμμο;;

Δηλαδή δεν υπάρχει θέμα μη δεν πίνουν γάλα από τη μαμά επειδή θα τρώνε, έτσι;
Α, την πάστα στη μικρή μία φορά τη μέρα να τη δίνω, όπως λέει το κουτί;
Α, αν παρόλο που τρώει η μικρή δεν έχει πάρει το βράδυ που θα τα ζυγίσω, να λιποθυμήσω;;
Α, αν νιώθεις μια ακατανίκητη επιθυμία να με βρίσεις, έχεις χίλια δίκια!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χαχαχαχαχ, Ειρήνη μου συμμερίζομαι το άγχος σου αλλά δεν μπορώ να μη γελάσω! Τα λες τόσο τέλεια!
Κορμάρα θα γίνει η Κασσάνδρα με τόσες μπουκίτσες μους! Μια χαρά σας βρίσκω! 
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Επειδή είμαι υπεράνω, σας βάζω και δυο φωτογραφίες, το μαμάκια και τη μπεμπούλα!!

Συνημμένα
Αμάν λιχουδιές!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Ετσι,προτομη,γιατι ειμαι και πρωτο μπόι και το ολοσωμο αγαλμα δε θα με κολακευε...Δώρα, πες μου σε ποιο σημείο ακριβώς στο Βόλο θέλεις να στηθεί η προτομή σου!!!
Αυτά προς το παρόν σνομπάρουν την κονσέρβα...Λες να προτιμήσουν την άμμο;;
Δηλαδή δεν υπάρχει θέμα μη δεν πίνουν γάλα από τη μαμά επειδή θα τρώνε, έτσι;
Α, την πάστα στη μικρή μία φορά τη μέρα να τη δίνω, όπως λέει το κουτί;
Α, αν παρόλο που τρώει η μικρή δεν έχει πάρει το βράδυ που θα τα ζυγίσω, να λιποθυμήσω;;
Α, αν νιώθεις μια ακατανίκητη επιθυμία να με βρίσεις, έχεις χίλια δίκια!!!![]()

Τα περισσοτερα μωρα δεν καταλαβαινουν σε τι χρησιμευει η αμμος,και δοκιμαζουν να δουν αν τρωγεται.Επισης πολλα πανε να τη μυρισουν και κολλα στη μυτη τους,επειδη ειναι υγρη.Αν ειναι συγκολλητικη (αμμος που κανει σβωλους δλδ) μπορει να τη γλυψουν και να την καταπιουν,κατι που δεν το θελουμε.
Την παστα μια φορα την ημερα.
Μη λιποθυμισεις,αλλα μιλα με το γιατρο αυριο αν δεν εχει παρει.
Δε θα σε βρισω,γιατι να σε βρισω;
Α, τα ηρεμιστικα σου μην ξεχασεις.

Κυρίως αυτό!Α, τα ηρεμιστικα σου μην ξεχασεις.![]()

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Ετσι,προτομη,γιατι ειμαι και πρωτο μπόι και το ολοσωμο αγαλμα δε θα με κολακευε...
Τα περισσοτερα μωρα δεν καταλαβαινουν σε τι χρησιμευει η αμμος,και δοκιμαζουν να δουν αν τρωγεται.Επισης πολλα πανε να τη μυρισουν και κολλα στη μυτη τους,επειδη ειναι υγρη.Αν ειναι συγκολλητικη (αμμος που κανει σβωλους δλδ) μπορει να τη γλυψουν και να την καταπιουν,κατι που δεν το θελουμε.
Την παστα μια φορα την ημερα.
Μη λιποθυμισεις,αλλα μιλα με το γιατρο αυριο αν δεν εχει παρει.
Δε θα σε βρισω,γιατι να σε βρισω;
Α, τα ηρεμιστικα σου μην ξεχασεις.![]()
Καλέ, μη μασάς! Λέμε στον καλλιτέχνη και σε φτιάχνει ένα αριστούργημα 2,10!!!Κυρίως αυτό!![]()

Άμμο είχα κρυσταλλική αλλά την τελευταία φορά ήταν σε έλλειψη
και τους πήρα μία που δεν κάνει σβόλους και είναι σα χαλικάκι. Καλή είναι, καλύπτει τις μυρωδιές αλλά να μη σας πω τι γίνεται στο πάτωμα!! Ουπς, ξέφυγα! 
Εντάξει, δε λιποθυμάω... Ημιλιπόθυμη μπορώ να μιλήσω στο γιατρό όμως!
Πού να με πιάσουν τα ηρεμιστικά;; Τίποτα για αρκούδες αν σας βρίσκεται, στέλνω διεύθυνση με π.μ. τώρα!

Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
"Γέλα κυρία μου...Γέλα μαζί μου..."
Επειδή είμαι υπεράνω, σας βάζω και δυο φωτογραφίες, το μαμάκια και τη μπεμπούλα!!![]()
Μπουκίτσες μου εσείς!!!

Κι αν ο μικρός μας βγήκε όντως μαμάκιας....
ε, κατ'εξαίρεση τον δικαιολογούμε, σε τέτοια μαμά πώς να μη μένει προσκολλημένος?
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Τσιρίζει που σπάει τύμπανο όταν τον παίρνω από τη μαμά του όπως η Τρία μου όταν ήταν μωρό!
Συν ότι πού το χάνεις πού το βρίσκεις, "βεντούζα" στο κεφάλι της ή στο πόδι της!

lovekittens
Πολύ δραστήριο μέλος
ναι οντως ηταν πολυ ξεκαθαρη η γραφη μου :embarrasssment: Μονο οτι μου φαινοντουσαν φυσιολογικα τα 3 γραμμαρια την μερα εγραφα αλλα απ οτι προκυπτει και παρακατω μαλλον δεν ειναι...Φατσουλακι Κασσανδρονι θα συνελθεις εισαι σε καλα χερια![]()
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος
Βγήκε όντως μαμάκιας!!
Τσιρίζει που σπάει τύμπανο όταν τον παίρνω από τη μαμά του όπως η Τρία μου όταν ήταν μωρό!
Συν ότι πού το χάνεις πού το βρίσκεις, "βεντούζα" στο κεφάλι της ή στο πόδι της!![]()
Α, σου είπα... Το συμμερίζομαι το παιδί...

Και τι παιδί!!! Παίδαρος υπόσχεται να γίνει

AnnieGr
Δραστήριο μέλος
ναι οντως ηταν πολυ ξεκαθαρη η γραφη μου :embarrasssment: Μονο οτι μου φαινοντουσαν φυσιολογικα τα 3 γραμμαρια την μερα εγραφα αλλα απ οτι προκυπτει και παρακατω μαλλον δεν ειναι...Φατσουλακι Κασσανδρονι θα συνελθεις εισαι σε καλα χερια![]()

Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Η Κασσάνδρα τρώει τη βιταμινούχα, 20γρ. συμπλήρωμα τη μέρα και 2 φορές από ένα κουταλάκι-βουνό του γλυκού κονσέρβα αραιωμένη με γάλα και παίρνει μόνο 7-10γρ. Δεν έπρεπε να παίρνει περισσότερο;
Συν τοις άλλοις, το κούτσικο (που τελικά μου μοιάζει με κορίτσι) τις τελευταίες δυο μέρες παίρνει μόνο 5γρ! Δίνω και σ΄αυτό τώρα την πάστα και 2 γεύματα 10γρ. συμπλήρωμα.
Μόνο τα δυο μπομπάκια εξακολουθούν να μεγαλώνουν με τον ίδιο ρυθμό. Παρεμπιπτόντως, ο Κρόνος χθες άρχισε να γουργουρίζει στην αγκαλιά και σήμερα το πρωί σκαρφάλωσε στον καναπέ και ήρθε και ξάπλωσε στην αγκαλιά μου!
Κονσέρβα από ρηχό πιατάκι δοκιμάζω συνέχεια να τους δώσω αλλά δεν παίρνουν χρόνο! Η Κασσάνδρα δάγκωνε το πιατάκι, τα άλλα ούτε φτου!
Είμαι σίγουρη, κάτι κάνω λάθος!!
Φαντάζομαι πως με όσα περιγράφεις, δεν κάνεις κάτι λάθος... Τώρα γιατί δεν παίρνουν και πόσα θα έπρεπε να παίρνουν, σε αυτό θα ξέρει να σου αποκριθεί καλύτερα ο κτηνίατρος ή η Δώρα μας. Μην απογοητεύεσαι, δεν είναι ευδιάθετα και τα υπόλοιπα;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος

Τους μιλάει κιόλας η μαμά τους κ λιώνω...
Video, video, video!!!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
Χμ...η μαμα αποπαρασιτωση εχει κανει;Εχεις δει τιποτα περιεργο στα κοπρανα της Κασσανδρας;Σαν κοκκους σιμιγδαλι ας πουμε;
Ειρήνη1234
Τιμώμενο Μέλος
Προϊόντα της Κασσάνδρας μία φορά έχω δει, χθες για την ακρίβεια που τους "κέρασε" όλους και τα καθάριζα μια ώρα!

Δεν είδα να έχει τίποτα τέτοιο όμως...
Στην ηλικία που είναι μπορούν να αποπαρασιτωθούν; Στα δικά μου είχα δώσει γύρω στο μήνα πάστα.
moukelis
Επιφανές μέλος
Μπορει να μην την επιασε τη μαμα,ποτέ δεν ξέρεις.Δεν παει πουθενα αλλου το μυαλο μου,αφου κατα τα αλλα ειναι φυσιολογικη η μικρη,περα απο παρασιτα.Ποσων ημερων ειναι τα μωρα;
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool