Η Φαίδρα και τα μπομπάκια της!

Καλημέρα!
Δεν ξέρω αν είδατε τα πυροτεχνήματα... Βρήκα επιτέλους το γιατρό!!
Είπε ότι εφόσον το είχε καταπιεί το drontal η Φαίδρα, είναι σχεδόν αδύνατο να μην την έπιασε, να ολοκληρώσουμε την αποπαρασίτωση με το panacur που τα ξεκίνησα χθες, να τα ψεκάσω με το effipro και να δώσουμε και πολυθερμιδική τροφή. Δεν είναι λίγο μικρά για να τα ψεκάσω;
Αυτό που ξέχασα να ρωτήσω είναι αν υπάρχει κίνδυνος να πνιγεί ο Ζήθος που, ακολουθώντας τη μαμά του, πηγαίνει όλο στην ξηρά τροφή ενώ την κονσέρβα τη "φτύνει" (ναι, για τέτοιο μαμάκια μιλάμε!:P)
Α, και το μικρούλι την κρέμα την έφτυσε σχεδόν όλη. Δεν ξέρω πόση κατάπιε! Να του δώσω μια μέρα επιπλέον;
Σήμερα θα τη βάλω στο γάλα, δεν την ξαναπατάω.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Βοήθεια!! Την πήρα σπίτι και ουρλιάζει από το φόβο της!!!

Τι κανει η μικρουλα;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Eγω Ειρηνη εξωτερικη αποπαρασιτωση τους κανω απο πολυ μικρα, εχω κανει και σε γατι που δεν εχει ανοιξει τα ματια του γιατι το καταετρωγαν οι ψυλλοι. Σε αυτη την ηλικια οχι δεν ειναι μικρα. Απλα μη το ψεκασεις κατευθειαν πανω στο γατι, βαλε σε ενα βαμβακι και μετα περασε το ελαφρα απο πανω του.

Ευχομαι ολα να πανε καλα! Κονομησα κι εγω γατακια τελικα :P

Α, ναι; Πώς; Συγνώμη αν το έχεις γράψει και δεν το είδα ή δεν το θυμάμαι. :redface:
Στα μεγάλα μωρά μου όταν ήταν μικρά (:P) το είχα κάνει με γάντια, ψέκαζα στο χέρι μου και τα έκανα μασαζάκι!
Βλέπω τη Φαίδρα να της τελειώνει το σάλιο! :P

Oχι δεν το εχω γραψει πουθενα, ειναι δυσκολη περιπτωση τα δικα μου κι ελπιζω να τα καταφερουν :/: Τα βρηκε μια φιλη μου (μη ρωτησεις που, ειναι δεδομενο) κι επειδη ηταν πολυ ζορικα τα πραγματα τα πηρα μπας και γινει τιποτα.

Κι ετσι μπορεις να το κανεις, εγω για ευκολια απλα βρεχω ενα βαμβακι και τα περναω.

Θελει ομως να βαλεις παντου σπρεϊ,για να τα πιασει,αν και δε νομιζω να εχουν ψυλλους.Στον μικρο δωσε μια μερα παραπανω κρεμα,αφου δεν εφαγε σημερα.

Oχι δεν το εχω γραψει πουθενα, ειναι δυσκολη περιπτωση τα δικα μου κι ελπιζω να τα καταφερουν :/: Τα βρηκε μια φιλη μου (μη ρωτησεις που, ειναι δεδομενο) κι επειδη ηταν πολυ ζορικα τα πραγματα τα πηρα μπας και γινει τιποτα.

Κι ετσι μπορεις να το κανεις, εγω για ευκολια απλα βρεχω ενα βαμβακι και τα περναω.
Τα καημενάκια... Τα λόγια περιττά γι΄αυτό που τους συμβαίνει!!!
Εύχομαι να τα καταφέρουν και να γίνουν γερά και δυνατά! :)
Και μπράβο σου που τα αναλαμβάνεις! Εγώ η κότα τα΄παιξα που χάθηκε το ένα και χωρίς να χρειαστεί να το φροντίσω εγώ...:redface:
Θελει ομως να βαλεις παντου σπρεϊ,για να τα πιασει,αν και δε νομιζω να εχουν ψυλλους.Στον μικρο δωσε μια μερα παραπανω κρεμα,αφου δεν εφαγε σημερα.

Ευχαριστώ και πάλι!
Λοιπόν, μου έδωσε πάστα της vibrac 2cm, 3 φορές τη μέρα στη μικρή και κονσέρβα CN, σαν τη σκόνη που μου είχες πει Δώρα μου και δεν είχα βρει. Οπότε την άλλη πάστα την κόβω, σωστά;
Αλήθεια, η κονσέρβα, αν τη βάλω σε γυάλινο βαζάκι στο ψυγείο, πόσο αντέχει; Τι είπα τώρα,ε; :P
Απλώς, είναι πολύ μεγάλες αυτές!
Η αλήθεια είναι ότι πού να τους βρουν τους ψύλλους;; Η μαμά αποπαρασιτωμένη και δεν είχε κιόλας κι αυτά μέσα.
Θα το κάνουμε κι αυτό, να δούμε τι θα γίνει!

Τα καημενάκια... Τα λόγια περιττά γι΄αυτό που τους συμβαίνει!!!
Εύχομαι να τα καταφέρουν και να γίνουν γερά και δυνατά! :)
Και μπράβο σου που τα αναλαμβάνεις! Εγώ η κότα τα΄παιξα που χάθηκε το ένα και χωρίς να χρειαστεί να το φροντίσω εγώ...:redface:

Ευχαριστώ και πάλι!
Λοιπόν, μου έδωσε πάστα της vibrac 2cm, 3 φορές τη μέρα στη μικρή και κονσέρβα CN, σαν τη σκόνη που μου είχες πει Δώρα μου και δεν είχα βρει. Οπότε την άλλη πάστα την κόβω, σωστά;
Αλήθεια, η κονσέρβα, αν τη βάλω σε γυάλινο βαζάκι στο ψυγείο, πόσο αντέχει; Τι είπα τώρα,ε; :P
Απλώς, είναι πολύ μεγάλες αυτές!
Η αλήθεια είναι ότι πού να τους βρουν τους ψύλλους;; Η μαμά αποπαρασιτωμένη και δεν είχε κιόλας κι αυτά μέσα.
Θα το κάνουμε κι αυτό, να δούμε τι θα γίνει!
Κατσε γιατι με μπερδεψες με τις παστες.Τι παστα τους εδωσες,ποσες μερες,και τι σου εδωσε ο γιατρος;

:redface::redface:

Εγώ της έδινα μια που βρήκα στο pet shop εδώ κοντά γιατί δε μπορούσα να απομακρυνθώ. Την M&C Nurish-UM.
Ο γιατρός μου έδωσε τη Vibrac Nutri-plus gel.

Τελευταία επεξεργασία:
:redface::redface:

Εγώ της έδινα μια που βρήκα στο pet shop εδώ κοντά γιατί δε μπορούσα να απομακρυνθώ. Την M&C Nurish-UM.
Ο γιατρός μου έδωσε τη Vibrac Nutri-plus gel.
Mια απο τις δυο θα τους δινεις,δεν εχει σημασια ποια,και οι δυο πανω κατω το ιδιο ειναι.Παστουλα αποπαρασιτωσης στα μωρα εδωσες;

Έδωσα, χθες και σήμερα. Θα δώσω και αύριο και το μικρό που δεν το έφαγε χθες, θα πάρει και μεθαύριο.
Σωστά;
Τα κόπρανα του Κρόνου και από άλλο ένα που ήταν στην άμμο ήταν κάπως νερουλά αλλά σχηματισμένα πάντως.
Σκουληκάκια ή στυλ σποράκια δεν έχω δει καθόλου.
Έχω φτάσει να εύχομαι να είναι παράσιτα και να μην έχει τίποτα πιο σοβαρό η μικρή!

Panacur τους εδωσες;Αν ναι,κοιτα στο κουτι για το σχημα,νομιζω δεν ειναι τρεις μερες οπως η Banminth.

Ναι, Panacur. Διάβασα τις οδηγίες, μέχρι 0,9 kg είναι μία χαραγή της σύριγγας για 3 μέρες.
Ό,τι βάρος και να έχει το ζωάκι, 3ήμερη θεραπεία γράφει. Μόνο που αλλάζει η ποσότητα.

Αυτό με το φάγωμα της άμμου πολύ το μελετήσαμε! Το μπουφάκι ο Ζήθος τη δοκίμασε.
Ευτυχώς δεν τη βρήκε πολύ νόστιμη και την έφτυσε.
Στην ξηρά που πάει πειράζει; Δεν έχω καταλάβει αν καταπίνει κάτι ή μόνο γλύφει!

Δεν πειραζει καθολου,αλλα εχουν ξεκινησει και πιο νωρις ξηρα,μην αγχωνεσαι.:)

Σ΄ευχαριστώ! :kissing:

Λοιπόν, δεν το΄χω να τραβάω video με γάτες, ΤΕΛΟΣ!
Δεν κοιτάω ποτέ αφού τι τραβάω.
Κοιτάω το "αντικείμενο" και βγαίνει ό,τι να΄ναι! :upside:
:hehe:

Τελευταία επεξεργασία:

Ιιιιιιι τι μπουρεκάκι είναι αυτό; Μπορώ να το φάω; :redface:

Μια γλυκειά χνουδομπαλομπουκίτσα που άρχισε τα τρεχαλητά (για χούφτωμα εδώ και τώρα) !:P:inlove::inlove:
Μια χαρά το'χεις το βίντεο Ειρήνη μου, ό,τι πρέπει για να αρχίσει η μέρα μας όμορφα!:):clapup:

:kissing::inlove::inlove::inlove:

Μανάρι όμορφο!! :inlove::inlove:

Λιωνω με το μωρακιιιιιιι........:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Θυμηθηκα τη Σοφη οταν ηταν μωρο!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back