Η Φιόγκω μου αρρώστησε...

chouzouris

Πολύ δραστήριο μέλος

Η chouzouris αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 53 ετών. Έχει γράψει 1.993 μηνύματα.
Η Φιόγκω είναι η γάτα μου των νεανικών μου χρόνων (15 χρονών σήμερα) που την έχουμε στο πατρικό μου σπίτι. Με πήρε χθες η μητέρα μου ότι δεν είναι καλά, έκανε εμετό αίμα, είχε πύον στα μάτια και σάλια και ήταν κρυμένη, ενώ είχε να φάει 1 εβδομάδα. Αμέσως την άρπαξα και την πήγα στον Αίλουρο. Μου είπε ότι είναι μάλλον κοντά στο τέλος. Παρόλα αυτά αποφασίσαμε να το προσπαθήσουμε μήπως μπορέσουμε να της δώσουμε λίγη ζωή ακόμη. Πριν από 1 χρόνο είχε κάνει αφαίρεση όγκων από το στήθος και φοβηθήκαμε μήπως έχει κάνει μετάσταση στον πνεύμονα (διότι δεν μπορούσε να αναπνεύσει εύκολα). Αν δεν είχε γίνει μετάσταση, έχει πιθανότητες να ζήσει κι άλλο. Την βγάλαμε ακτινογραφίες και της κάναμε βιοχημικές εξετάσεις. ΕΥΤΥΧΩΣ δεν φαινόταν κάποια μετάσταση. Έτσι, αποφασίσαμε να το παλέψουμε. Στην ακτινογραφία ο Αίλουρος είδε πολλά αέρια στο στομάχι της και ρώτησε μήπως είχε πιει από πιάτο πλυμένο με χλωρίνη. ΑΥΤΟ ΗΤΑΝ. Το βρήκε! Πριν από 1 εβδομάδα, την είδε η μητέρα μου να πίνει νερό από τον κουβά που σφουγγάριζε, όπου ειχε μέσα χλωρίνη! Η χλωρίνη την είχε ερεθίσει, γι' αυτό είχε σάλια και επίσης είχε "κάψει" μάλλον και το εσωτερικό της... ΠΡΟΣΟΧΗ κορίτσια με την χλωρίνη...
Τελικά, της έδωσε κολύριο για τα μάτια της, ιντερφερόνη και της εκανε ορό, διότι είχε αφυδατωθεί. Το πρωτεύον είναι τώρα να φύγει η λοίμωξη του αναπνευστικού! Σήμερα θα βγουν οι βιοχημικές της και θα ξέρουμε τί φάρμακο μπορεί να πάρει. Μακάρι όλα να πάνε καλά με το Φιογκάκι μου.
Ορίστε φωτό της, τότε που ήταν κούκλα:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ευχομαι να πανε ολα καλα!:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ η ψυχούλα μου,εύχομαι ότι καλύτερο!! και περαστικούλια της

Εύχομαι να το ξεπεράσει και να μείνει κοντά σας για πολύ καιρό ακόμα!!
(Απίστευτος πάντως ο κ. Πάνος, πώς την πέτυχε έτσι τη διάγνωση ο άτιμος...:blink:)

Μακάρι να πάνε όλα καλά:/:

Τελικά δεν είναι τυχαίο που όλοι τον θεωρούν τον καλύτερο κτηνίατρο σε Αθήνα, Πειραιά και περίχωρα;)

Dr House κανονκά ο κύριος Πάνος!!:) Μα πού το σκέφτηκε βρε παιδιά;;;

Περαστικά στη γατούλα, ειναι σε καλά χέρια συνολικά.

Πώ πω τι πήγατε να πάθετε!! Φαντάσου να πηγαίνατε σε άλλο γιατρό:confused:

Πάλι καλά! Περαστικά της να είναι και να ζήσει 1000 χρόνια :D:D

Και μακριά από τις χλωρίνες!!:P:P Κάτι ξέρω που δεν την χρησιμοποιώ, μισώ την μυρωδιά της!!:mpliaks:

Ευτυχώς έχω αλλεργία στην χλωρίνη και δεν την πολυχρησιμοποιούμε, τουλάχιστον κλείνει τις πόρτες η μάνα μου για να μην με πειράξει και έτσι δεν έχει πρόσβαση η γάτα ! Το καλύτερο καθαριστικό πάντως είναι το Glory μυρίζει υπέρτατα

Περαστικά στη γατούλα εύχομαι και να ζήσει πολλά και καλά χρόνια κυρίως αξιοπρεπως. Αυτό εύχομαι και για τη δική μας τη CD που έκανε την προηγούμενη εβδομάδα επίσης εμετό με αίμα. Εχει διασπαρτα ογκίδια απ΄'οτι είδε ο κύριος Πάνος, αλλα οι εξετάσεις της βγήκαν ΠΑΡΑ πολύ καλές. Προς το παρόν λοιπον κάνουμε μια συντήρηση με καλή διατροφή, κάποιες βιταμίνες και αρκετή ζέστη στο σπίτι, αφού κάναμε και εμείς ορό καθότι αφυδατωμένες. Η γιαγια μου, μου είπε ότι η γάτα "Ξανανιωσε" τρώει κανονικά και παίζει:blink: στο μπαλκόνι και αποφάσισα όσο η γατούλα ζει και κινείται κανονικά και φυσικά δεν πονάει και υποφέρει να μην την υποβάλλω σε άλλες διαδικασίες στην ηλικία της (16) με εγχειρήσεις κλπ που λόγω των πολλαπλών ογκιδίων θα είναι και αμφίβολες...
Εύχομαι τα καλύτερα για την Φιόγκω σας..

Περαστικά εύχομαι! Απλά άπαιχτος ο κύριος Πάνος. Άντε να πάρω κι εγώ αυτοκίνητο να μπορώ να πηγαίνω.

Ναι ρε παιδια΄...... μακαρι να πανε όλα καλά!!!
Πρέπει να προσέχω με την χλωρίνη.... αλλά προς το παρόν δεν έχει μπεί στην μπανιέρα που βάζω τον κουβά......

Μάλλον θα το γυρίσω και εγω στο Glory....:hmm:

Περαστικα στη φιογκουλα και ολα να πανε καλα.:)Ο κ.Πανος ειναι ο καλυτερος

Περαστικά μωρε...:/:Την καψερή... Και σας που λαχταρήσατε βεβαια... Ευτυχώς άγιο είχε. Η μάλλον το κύριο Πάνο;) Περαστικά και σε όλες τις γριούλες του κόσμου. Και εμεις τρεχουμε με τον Φρισμπυ (18 σχεδον), ευτυχώς πάει καλύτερα εκτος απο τα πίσω πόδια που τα σερνει:(

Μάλλον θα το γυρίσω και εγω στο Glory....:hmm:
Μπορεί τα άλλα απορρυπαντικά να μην είναι τόσο άσχημα όσο η χλωρίνη, αλλά δεν είναι και πόσιμα!! Γι' αυτό, το καλύτερο είναι να μην έχουν τα γατιά πρόσβαση σε οποιοδήποτε απορρυπαντικό.
Μετά το σφουγγάρισμα, άδειασμα αμέσως ο κουβάς, καλό ξέβγαλμα και φύλαξη σε απρόσιτο σημείο (όπως και της σφουγγαρίστρας, επίσης).

Η Φιόγκω είναι λίγο καλύτερα σήμερα, δηλαδή δεν βαριανασαίνει όπως πριν. Το κακό είναι ότι δεν τρώει... Επίσης, οι εξετάσεις έδειξαν ότι έχει ζάχαρο και χοληστερίνη.... Είμαστε συγκρατημένα αισιόδοιξοι. Το κακό είναι ότι θα έπρεπε να κάνει ορό κάθε μέρα ή να πίνει νερό κι αυτό είναι αδύνατο προς το παρόν................................... Ούτε την ιντερφερόνη δεν κάθισε να της δώσει...

Ο Φρίσμπυ ειναι με ορο καθε μερα. Αλλα και τρώει αρκετά. Νερο δεν πίνει πια. Η Φιόγκω δεν κάθεται να τρυπηθει ε; :/:

Την ιντερφερόνη μπορείς να της την δίνεις εσύ με σύριγγα από το στόμα. Έτσι σώσαμε εμείς τα 3 γατιά της μαμάς μου προ 2ετίας που είχαν συμπτώματα ρινοτραχείτιδας και δεν ξαναπαρουσίασαν τί-πο-τε! Ο Πάνος θα σε καθοδηγήσει όπως πρέπει, μη διστάζεις να του τηλεφωνείς όταν συμβαίνει κάτι. Έχει τις λύσεις ο άνθρωπος. Να του πεις ότι η γάτα δεν πίνει νερό, είναι πιο σοβαρό από τη μη λήψη τροφής στην παρούσα φάση... Περαστικά εύχομαι.

Περαστικά στην γατούλα σου και από μένα...

Μία ερώτηση εάν δεν είμαι αδιάκριτη ρε παιδιά...:redface:
Πού βρίσκεται αυτός ο γιατρός?..Σε περίπτωση που χρειαστώ
γιατί η δικιά μου είναι νεούδη και με ανησυχεί καμμιά φορά στά δύσκολα...
Ευχαριστώ γιά την απάντηση .:D

Τα σέβη μου
Πουπού

ΠΟΥΠΟΥ είναι Εσπέρου 2, στο Παλ. Φ'αληρο.
Δες εδώ: www.ailouros.gr

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back