Και πάνω που πήγαμε στη Βάνα να πάρουμε τον Ψιψίνο, μου απάντησε ο συνάδελφός μου, ο Χρήστος που συγκατοικεί με την κοπέλα του (Γερμανίδα, έχει σημασία αυτό) ότι τελικά αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν, αφού 15 ημέρες τώρα το συζητάνε με λογική και ηρεμία και σταθμίζοντας τα υπέρ και κατά. Έτσι, αφού ο Χρήστος επιστρέφει αύριο 16.8 στην Αθήνα πρότεινε η Βάνα να μεταφέρει 2 ημέρες τις διακοπές της (χίλια ευχαριστώ) ώστε να κρατήσει τον γατούλι μέχρι αύριο που θα τον πάω στπον Χρήστο (για να μην αλλάζει πάλι περιβάλλον με το να έρθει σε εμένα κλπ) και έτσι ο γατούλης είναι ακόμα στη Βάνα και αύριο θα ολοκληρωθεί η ΜΟΝΙΜΗ (ελπίζω..) υιοθεσία. Είμαι απολύτως ικανοποιημένη με την έκβαση αυτή και νομίζω είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ για τον γατούλη, ο οποίος θα αποκτήσει ένα μόνιμο σπίτι με ΟΛΗ την προσοχή που του αξίζει.
Δεν μπορώ να κρύψω ότι στενοχωρήθηκα που δεν θα τον παρω εγώ, δεδομένου ότι τον έχω αγαπήσει, όμως νομίζω ότι αυτές οι σκέψεις μου είναι εγωιστικές... Το γατί πρέπει να βρει να αράξει σε ένα σπίτι που θα τον έχουν σαν βασιλιά!! Και ευτυχώς θα τον βλέπω κι εγώ και θα μαθαίνω νέα του. Τελικά, μετά την Βάνα μάλλον του άνοιξε η τύχη του γατούλη!!!
Τον είδα χθες, είναι άλλος γάτος: ομιλητικός, τρυφερός, χαδιάρης και ακολουθεί την Βάνα σαν σκυλί. Έχει ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία! Είναι απίστευτος γάτος!!!! Πραγματικά Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ!!! Και στα αλήθεια έχω την εντύπωση ότι το βλέμμα του δεν είναι πια τόσο μελαγχολικό!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.