Η Φολέγανδρος θα συναντήσει τη Φολέγανδρο (και τους άλλους)...

Καλη επιτυχια με τον Κεφαλοδυσσεα!!!!
Εχω μια απορια που δε μου λυθηκε.Τι εγινε τελικα με εκεινη τη Σοφια νομιζω που ηταν να τον παρει στην αρχη???

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

155 τμ ειναι μια χαρα βρε για 6 γατακια!!! Κι ενα τριαρακι καπου κοντα να μεινετε κι εσεις, μια χαρα......
:lol::lol::lol::lol:
Οσο για τη γκρινια, συμφωνω με τη νερινα. Σκεψου να εμενε απλα στη γκρινια :hmm::hmm::hmm:
Αντε, εχω αγωνια να δω πως θα τα πανε. Με το μαλακο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και πάνω που πήγαμε στη Βάνα να πάρουμε τον Ψιψίνο, μου απάντησε ο συνάδελφός μου, ο Χρήστος που συγκατοικεί με την κοπέλα του (Γερμανίδα, έχει σημασία αυτό) ότι τελικά αποφάσισαν να τον υιοθετήσουν, αφού 15 ημέρες τώρα το συζητάνε με λογική και ηρεμία και σταθμίζοντας τα υπέρ και κατά. Έτσι, αφού ο Χρήστος επιστρέφει αύριο 16.8 στην Αθήνα πρότεινε η Βάνα να μεταφέρει 2 ημέρες τις διακοπές της (χίλια ευχαριστώ) ώστε να κρατήσει τον γατούλι μέχρι αύριο που θα τον πάω στπον Χρήστο (για να μην αλλάζει πάλι περιβάλλον με το να έρθει σε εμένα κλπ) και έτσι ο γατούλης είναι ακόμα στη Βάνα και αύριο θα ολοκληρωθεί η ΜΟΝΙΜΗ (ελπίζω..) υιοθεσία. Είμαι απολύτως ικανοποιημένη με την έκβαση αυτή και νομίζω είναι η ΙΔΑΝΙΚΗ για τον γατούλη, ο οποίος θα αποκτήσει ένα μόνιμο σπίτι με ΟΛΗ την προσοχή που του αξίζει.
Δεν μπορώ να κρύψω ότι στενοχωρήθηκα που δεν θα τον παρω εγώ, δεδομένου ότι τον έχω αγαπήσει, όμως νομίζω ότι αυτές οι σκέψεις μου είναι εγωιστικές... Το γατί πρέπει να βρει να αράξει σε ένα σπίτι που θα τον έχουν σαν βασιλιά!! Και ευτυχώς θα τον βλέπω κι εγώ και θα μαθαίνω νέα του. Τελικά, μετά την Βάνα μάλλον του άνοιξε η τύχη του γατούλη!!!
Τον είδα χθες, είναι άλλος γάτος: ομιλητικός, τρυφερός, χαδιάρης και ακολουθεί την Βάνα σαν σκυλί. Έχει ανάγκη την ανθρώπινη παρουσία! Είναι απίστευτος γάτος!!!! Πραγματικά Μ Ο Ν Α Δ Ι Κ Ο Σ!!! Και στα αλήθεια έχω την εντύπωση ότι το βλέμμα του δεν είναι πια τόσο μελαγχολικό!!!

Βικτώρια αυτά είναι πραγματικά ΠΟΛΥ καλά νέα...είδες ο δεκαπενταύγουστος σε πήγε πολύ τελικά!!! Ελπίζω επιτέλους ο γατούλης να βρει το σπίτι-λιμάνι που του αξίζει.΄!!!!!:)

:up::up::up:τελεια!ελπιζω ολα να πανε καλα και να βρει το μονιμο σπιτι του!

Ζήτωωωω!! :up::up::up:
Τα καλύτερα νέα! Ούτε ταμένο στην Τήνο να τον είχες τον Κεφάλα!! :P

Είναι μεζονέτα, 155 τ.μ.... Αλλά και πάλι 6 γατούνια είναι πολλά!!!

ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!! Μην νομίζεις, την κάνει την γκρίνια του!!!

μαλλον πρεπει ο δικος μου να χαλασει τους δικους σας αντρες πριν λιγο τον χωρισα που ηρθε στα χερια με εναν βλακα που κοντεψε να πατησει την πιτσιλο μας κομματια θα τον εκανε

Είμαι κι εγώ πολύ χαρούμενη που βρέθηκε σπίτι για τον γλυκό μου... Αν και λυπάμαι που δεν θα ζήσω μαζί του, μια και είναι ιδιαίτερος γάτος.
Αύριο το απόγευμα θα πάμε με την Βάνα, την οποία ο γάτος θεωρεί δικό του άνθρωπο μια και μαζί της έζησε τις τελευταίες 15 ημέρες, να τον αφήσουμε στο νέο του ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ σπίτι!
Θα σας ενημερώσουμε!!!

Τέλεια νέα!!!!!:up::up:
Εύχομαι να τελείωσαν οι περιπέτειες για τον γλυκό κεφάλα!!!!!:inlove::inlove:

πολυ ευχαριστα νεα :up::up::up: Ενα μικρο θαυμα για τον γατουλη... Αν και μαλλον αυτο εγινε πριν αρετες μερες που σας βρηκε!!! Μπραβο βρε παιδια!!! Πολλα μπραβο. Μην στενοχωριεσαι που δεν θα ειναι σπιτι, θα τον βλεπεις φανταζομαι... Σημασια εχει πως θα εχει σπιτακι και αγαπη!!!
Ladycat αξιος, αξιος!!! :lol::lol:

Μπραβο για τον γατουλη!!:up: Ειναι τοσο γλυκος που δυσκολα καποιος του αντιστεκεται!!

Μακάρι ο 'Οδυσσέας' να βρήκε επιτέλους την 'Ιθάκη' του. Περιμένουμε νέα του.

:)Η υθιοθεσία ολοκληρώθηκε. Ο Χρήστος και η Γιούλη (το νεαρό ζευγάρι που τον υιοθέτησε) νομίζω θα τον αγαπήσουν πολύ. Ειδικά η Γιούλη είναι γλυκύτατη και ήταν πολύ τρυφερή μαζί του. Νομίζω όλα θα πάνε καλά!
Ο γατούλης, που πλέον οριστικα ονομάστηκε Νίο (Neo), έδειξε να προσαρμόζεται σχεδόν αμέσως και την έπεσε για ύπνο. Στενοχωρήθηκα μόνο διότι όταν φύγαμε, ο γατούλης ακολούθησε την Βάνα έξω από το σπίτι... Σαν να ήθελε να έρθει μαζί... Πιστεύω πάντως ότι θα το ξεπεράσει! Θα σας κρατώ ενήμερους και ελπίζω και η Γιούλη σύντομα να μπει στο φόρουμ να μας πει για τον Νίο.:)

μπραβο,πολυ καλα νεα!:D

Τα νέα όντως ειναι πολύ καλά, ο Νύο δεν έξειξε καθόλου να ειναι τρομοκρατημένος, η δυσαρεστημένος.....χαπλαρώθηκε μέσα στην μέση του σαλονιού, και χεράθηκε στον ύπνο........άρχοντας..!!!!!!!
¨οπως λέει και η Βικτώρια, νομίζω ότι ήδη διάλεξε το νέο του αφεντικό, την Γιούλη που ήταν πολύ τρυφερή μαζί του!!!!
Χαίρομαι πολύ που τελικά ο τέως Κεφάλας βρήκε μια μόνιμη κατοικία, και νομίζω ότι όλα θα πάνε πολύ μα πολύ καλά!!!!!!! και νιώθω πολύ όμορφα που μπόρεσα και εγώ να βάλω το λιθαράκι μου σε αυτή την μεγάλη προσπάθεια της Βικτώριας!!!!!:) Τελος καλό όλα καλά, περιμένω ανυπόμονα να μάθω τα νέα του!!!!!!:P

Όπως λέω πάντα: ΟΛΕΕΕΕΕ !!!!:up:

Σαν μυθιστόρημα είναι η ζωή του φουκαρά. Ευτυχώς, φαίνεται ότι αυτή η ιστορία έχει happy end.:happy:

:up::up::up: Μα ήταν ποτέ δυνατόν αν μην προσαρμοζόταν ΑΥΤΟΣ ο γατούλης??:D:D
Μπράβο σας!
Περιμένουμε νεώτερα του:):)

Τα νέα μετά την πρώτη νύχτα είναι τα εξής:

Περνάνε πολύ καλά, ο Νίο παίζει και κοιμάται περισσότερο.
Ενώ στην αρχή ο Χρήστος αιστάνθηκε περίεργα που φύγαμε, στη συνέχεια σήμερα κιόλας συνήθισε την παρουσία του.
Τα παιδιά νομίζουν ότι του αρέσει πολύ εκεί!

Και εγώ ειμαι σίγουρη οτι του αρέσει εκει!!!!!!:) και η Γιούλη θα τον κάνει τον Χρήστο γατόβιο σε χρόνο dt....

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back