Η αγάπη μου

:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δωράκι μου ο μικρός αντάρτης καλά;Δουλεύω και μπαίνω λιγο σςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςςς:lol::lol::lol::lol:Να τον αγαπας πολύ θα δω αργότερα τι γίνετε.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια χαρά είναι το μικρο μας τέρας,σήμερα τον είδα που γύρισα,και δε με αφήνει να πάω πουθενά,όλο αγκαλιές θέλει.Μάλλον του έλειψα(αλλά τις νυχιές μου δεν τις γλίτωσα παρόλα αυτά,τιμωρία που τον αφησα μόνο του για Πάσχα)lol

Ενα μήνα έχω να μιλήσω για την αγάπη μου;Ντροπή μου.Το γατουλίνι αυτό είναι κομμάτι μου και τέρμα.Δεν μου θυμώνει και είναι όλο χχχχχχχρρρρρρρρρρρρρ,για μένα,ΜΟΝΟ.Αλλά τους έκανε στους άλλους δυο γύφτους την υποχώρηση να ξαπλώνουν στο κρεβάτι μου:up::up::up:
Ομως εμένα ξέχασε να με ρωτήσει και δεν έχω που να ξαπλώσω:(:lol::lol::lol:

Καλέ τι έρωτας είναι αυτός...Πες στα παιδιά μόλις τελειώσουν οι εξετάσεις να μας βάλουν καινούριες φωτογραφίες της γατοοικογένειας!:)

Ναι τα σκασμένα γιατί θα τα καθαρίσω:lol::lol::lol::lol::lol:Αν τα προλάβω και καθόλου και δεν εξαφανιστούν.Μέχρι τον 15αυγουστό εξαφανίζονται,ευτυχώς παίρνουν και τον ανθρώπινο πίτση μαζί:lol::lol::lol::lol::lol:

Βρε Ποπη τι τυχερή που είσαι ένα κρεββάτι γεμάτο γατιά:up::up::up:

Μήπως σας περισευει κανένα;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Βγάλαμε ρατζάκι:lol::lol::lol::lol::lol:

Μήπως σας περισευει κανένα;:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Βγάλαμε ρατζάκι:lol::lol::lol::lol::lol:
Ουυυυυ Μέσα έξω έχουμε όχι για ράντζο αλλά για να γεμίσει ολόκληρος όροφος:lol: αν κ σε λίγο νομίζω ότι θα τον γεμίσετε μόνοι σας τον όροφο με τόσα μωράκια:up::up::up:

Τη βλέπω τη δουλεία εγώ,χωρίς να έχουν γεννηθεί καν σκέφτονται πως να τα δώσουν τα μωρά και αν θα τα φροντίζουν.:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Γιατρεεεεεεεεεεεεε δεν πάμε οικογενειακός καλά.:lol::lol::lol::lol:

Τη βλέπω τη δουλεία εγώ,χωρίς να έχουν γεννηθεί καν σκέφτονται πως να τα δώσουν τα μωρά και αν θα τα φροντίζουν.:blink::blink::blink::blink::blink::blink:Γιατρεεεεεεεεεεεεε δεν πάμε οικογενειακός καλά.:lol::lol::lol::lol:
Κατάλαβα έσυ θα το χρησιμοποιήσεις στο τέλος το ράντζο:lol:

Κατάλαβα έσυ θα το χρησιμοποιήσεις στο τέλος το ράντζο:lol:

Καλή μου δεν κατάλαβες το χρησιμοποιώ ήδη:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τα λυπάμαι να τα σήκωσω για 3 ώρες που κοιμάμαι,άσε που μετά ο Πριγκιπάκος μου κρατάει μούτρα.

Καλή μου δεν κατάλαβες το χρησιμοποιώ ήδη:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:Τα λυπάμαι να τα σήκωσω για 3 ώρες που κοιμάμαι,άσε που μετά ο Πριγκιπάκος μου κρατάει μούτρα.
Και σένα σου πήραν τον αέρα; και μένα ότι θέλουν με κάνουν με ξυπνάνε στις 5 να τα ταΐσω στο στόμα δεν μ αφήνουν να καθίσω στις αγαπημένες τους πολυθρόνες, το βράδυ στην τηλεόραση βάζω ακουστικά γιατί ενοχλείτε κυρία, κ πολλές άλλες ιδιοτροπίες, αλλά τουλάχιστον εγώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου:P

Και σένα σου πήραν τον αέρα; και μένα ότι θέλουν με κάνουν με ξυπνάνε στις 5 να τα ταΐσω στο στόμα δεν μ αφήνουν να καθίσω στις αγαπημένες τους πολυθρόνες, το βράδυ στην τηλεόραση βάζω ακουστικά γιατί ενοχλείτε κυρία, κ πολλές άλλες ιδιοτροπίες, αλλά τουλάχιστον εγώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου:P

Προτιμώ να μου πάρουν αυτές οι αγάπες τον αέρα παρά κάποιος άλλος.Ειναι απλά το κάτι άλλο, ζημιά καμία,προχθες πήγε να παίξει ο μικρός με την κουρτίνα,έφαγε την σφαλιαρίτσα του από το Αλητάκι και αυτό ήταν.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Προτιμώ να μου πάρουν αυτές οι αγάπες τον αέρα παρά κάποιος άλλος.Ειναι απλά το κάτι άλλο, ζημιά καμία,προχθες πήγε να παίξει ο μικρός με την κουρτίνα,έφαγε την σφαλιαρίτσα του από το Αλητάκι και αυτό ήταν.:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:
Εντάξει είναι μικρόυλη ακόμα θα κάνει κ καμιά ζημια, Ο δικος μου κοτσαμ γάιδαρος κ κάνει ακόμα ζημιές:lol:

ουαου....

Εγω παντος :cry::cry::cry::cry::cry::cry:...............

Παιδιά μια μικρή βοήθεια.:confused::confused::confused:Αρχίζω χημειοθεραπειες και μου λένε να απομακρίνο τα γατιά για εκείνα.
Ολα βολεύονται εκτός απο το αυτοκολητάκι μου,τόσος καιρός και δεν έχει κολλήσει με κανένα από τα παιδιά ούτε με τα δυο άλλα γατιά,άντε να την αράξουν όλα παρέα κάτω από το αιρκοντισιον,αλλά με το που θα πάω να ξαπλώσω θα έρθει αγκαλία.
Υπήρχε νομίζω καποιο θέμα αλλά δεν μπορώ να το βρω!δενθέλω βιαστικά να την αποχωριστώ αν δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.
Πάντως ο γιατρος που πήγαμε την Δευτέρα πιο πολύ για το μικρό και έτσι απλά για τα άλλα δεν το συζητούσε το αλητάκι μακρια μου για να μην κινδυνέψει.
Ας μου πει και κάποιος άλλος.

Αυτό σου το είπαν μάλλον γιατί το ανθρώπινο σώμα μετά τη θεραπεια αυτή κρατάει μεγάλο ποσό ακτινοβολίας το οποίο επιρεάζει ιδιαίτερα τα ζώα, τα μικρά παιδιά κ τις ευπαθής ομάδες. Το ζήτημα είναι εσύ να είσαι ήρεμη κ να κάνεις τη θεραπία σου για να γίνεις γρήγορα καλά. Για όλα τ άλλα λύση βρίσκεται άλλωστε οι γάτες προσαρμόζονται εύκολα με την αλλάγη περιβάλλοντος, μη σε στεναχωρεί αυτό. Να τολμίσω να ρωτήσω τι συμβαίνει ή δεν θέλει να το συζήτήσεις; Πάντως εύχομαι γρήγορη ανάρρωση κ στέλνουμε όλοι η γατοοικογένεια όλη μας τη θετική ενέργεια για να γίνεις γρήγορα καλά:up::up::up:

1012-007-41-1017.gif

Πόπι μου εύχομαι να γίνεις σύντομα καλά και να απολαμβάνεις την παρέα με τα γατάκια και τα παιδάκια σου γεμάτη υγεία και ευτυχία:)

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    3,4 KB · Εμφανίσεις: 50

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back