moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Να τον αγαπας πολύ θα δω αργότερα τι γίνετε.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ομως εμένα ξέχασε να με ρωτήσει και δεν έχω που να ξαπλώσω

moukelis
Επιφανές μέλος

Αν τα προλάβω και καθόλου και δεν εξαφανιστούν.Μέχρι τον 15αυγουστό εξαφανίζονται,ευτυχώς παίρνουν και τον ανθρώπινο πίτση μαζί

elvenstar
Επιφανές μέλος

Βγάλαμε ρατζάκι

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ουυυυυ Μέσα έξω έχουμε όχι για ράντζο αλλά για να γεμίσει ολόκληρος όροφοςΜήπως σας περισευει κανένα;Βγάλαμε ρατζάκι
![]()
αν κ σε λίγο νομίζω ότι θα τον γεμίσετε μόνοι σας τον όροφο με τόσα μωράκια

Γιατρεεεεεεεεεεεεε δεν πάμε οικογενειακός καλά.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Κατάλαβα έσυ θα το χρησιμοποιήσεις στο τέλος το ράντζοΤη βλέπω τη δουλεία εγώ,χωρίς να έχουν γεννηθεί καν σκέφτονται πως να τα δώσουν τα μωρά και αν θα τα φροντίζουν.Γιατρεεεεεεεεεεεεε δεν πάμε οικογενειακός καλά.
![]()

Κατάλαβα έσυ θα το χρησιμοποιήσεις στο τέλος το ράντζο![]()
Καλή μου δεν κατάλαβες το χρησιμοποιώ ήδη

Τα λυπάμαι να τα σήκωσω για 3 ώρες που κοιμάμαι,άσε που μετά ο Πριγκιπάκος μου κρατάει μούτρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Και σένα σου πήραν τον αέρα; και μένα ότι θέλουν με κάνουν με ξυπνάνε στις 5 να τα ταΐσω στο στόμα δεν μ αφήνουν να καθίσω στις αγαπημένες τους πολυθρόνες, το βράδυ στην τηλεόραση βάζω ακουστικά γιατί ενοχλείτε κυρία, κ πολλές άλλες ιδιοτροπίες, αλλά τουλάχιστον εγώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μουΚαλή μου δεν κατάλαβες το χρησιμοποιώ ήδηΤα λυπάμαι να τα σήκωσω για 3 ώρες που κοιμάμαι,άσε που μετά ο Πριγκιπάκος μου κρατάει μούτρα.
Και σένα σου πήραν τον αέρα; και μένα ότι θέλουν με κάνουν με ξυπνάνε στις 5 να τα ταΐσω στο στόμα δεν μ αφήνουν να καθίσω στις αγαπημένες τους πολυθρόνες, το βράδυ στην τηλεόραση βάζω ακουστικά γιατί ενοχλείτε κυρία, κ πολλές άλλες ιδιοτροπίες, αλλά τουλάχιστον εγώ κοιμάμαι στο κρεβάτι μου![]()
Προτιμώ να μου πάρουν αυτές οι αγάπες τον αέρα παρά κάποιος άλλος.Ειναι απλά το κάτι άλλο, ζημιά καμία,προχθες πήγε να παίξει ο μικρός με την κουρτίνα,έφαγε την σφαλιαρίτσα του από το Αλητάκι και αυτό ήταν.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Εντάξει είναι μικρόυλη ακόμα θα κάνει κ καμιά ζημια, Ο δικος μου κοτσαμ γάιδαρος κ κάνει ακόμα ζημιέςΠροτιμώ να μου πάρουν αυτές οι αγάπες τον αέρα παρά κάποιος άλλος.Ειναι απλά το κάτι άλλο, ζημιά καμία,προχθες πήγε να παίξει ο μικρός με την κουρτίνα,έφαγε την σφαλιαρίτσα του από το Αλητάκι και αυτό ήταν.![]()

ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
Εγω παντος :cry::cry::cry::cry::cry::cry:...............

Αρχίζω χημειοθεραπειες και μου λένε να απομακρίνο τα γατιά για εκείνα.Ολα βολεύονται εκτός απο το αυτοκολητάκι μου,τόσος καιρός και δεν έχει κολλήσει με κανένα από τα παιδιά ούτε με τα δυο άλλα γατιά,άντε να την αράξουν όλα παρέα κάτω από το αιρκοντισιον,αλλά με το που θα πάω να ξαπλώσω θα έρθει αγκαλία.
Υπήρχε νομίζω καποιο θέμα αλλά δεν μπορώ να το βρω!δενθέλω βιαστικά να την αποχωριστώ αν δεν υπάρχει πραγματικός κίνδυνος.
Πάντως ο γιατρος που πήγαμε την Δευτέρα πιο πολύ για το μικρό και έτσι απλά για τα άλλα δεν το συζητούσε το αλητάκι μακρια μου για να μην κινδυνέψει.
Ας μου πει και κάποιος άλλος.
elvenstar
Επιφανές μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool